Home
Blog
Suzanne van Duijn
Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn

Suzanne van Duijn (a.k.a. SuusjeQ) is freelance reisblogger voor Rondreis.nl. Met haar 29 jaar heeft ze al aardig wat van de wereld gezien. Suzanne reisde al naar meer dan 40 landen in vijf continenten. Zuidoost-Azië blijft favoriet. Hoog op de bucketlist staan Southwest USA, Japan, Zuid(elijk)-Afrika en eilanden in de Pacific. Genoeg ervaring voor inspirerende artikelen dus! Op haar eigen blog Artikel255.nl vertelt ze hoe je een reisverslaving met een carrière kunt combineren.

Reisinspiratie

583 artikelen door Suzanne van Duijn
· Suzanne van Duijn
19 Dingen die échte reizigers nooit zullen zeggen
Check snel dit lijstje met uitspraken om te kijken of jij jezelf een echte reiziger kunt noemen!
· Suzanne van Duijn
De Salkantay-trek: Alternatief voor de Inca Trail
De Inca Trail lopen naar Machu Picchu. Voor vele reizigers dé must-do in Peru. En terecht, maar de Inca Trail is ook populair en hierdoor snel volgeboekt en het kan er druk zijn. Maar gelukkig zijn er alternatieven. Zoals deze, meer dan waardige alternatief: De Salkantay-trek. Omdat er niet alleen meer wegen naar Rome leiden, maar ook naar Machu Picchu!
· Suzanne van Duijn
De Cu Chi-Tunnels: Must-see in Vietnam óf toch niet?
De Cu Chi-tunnels zijn een beroemde bezienswaardigheid in Vietnam. Sterker nog: Je kan bijna niet terugkomen uit Zuid-Vietnam zonder foto van jezelf in de beroemde tunnels. Maar zijn de tunnels wel écht de moeite waard?
· Suzanne van Duijn
4x Leuke uitstapjes bij een stedentrip Lissabon
Een Lissabon citytrip is natuurlijk leuk, maar wie net iets meer wil zien doet een stedentrip Lissabon met deze vier extra’s!
· Suzanne van Duijn
Maya Bay (‘The Beach’): Prachtige plek in Thailand
De naam ‘Maya Bay’ zegt je misschien niet meteen wat, maar bij ‘The Beach’ weet je natuurlijk direct wat we bedoelen. Dat is die prachtige locatie uit dé reisfilm met Leonardo DiCaprio! 
· Suzanne van Duijn
De Alcatraz gevangenis: Must-see in San Francisco
De bekende Alcatraz gevangenis mag je wat ons betreft niet overslaan bij een stedentrip (of rondreis langs) San Francisco. Want het is écht een leuke bezienswaardigheid!
· Suzanne van Duijn
De ultieme bucketlist voor adrenaline-junkies: 19x must-do’s
Thrillseekers, daredevils en adrenaline-junkies opgelet: deze zenuwslopende activiteiten kun je met stip noteren op je bucketlist!
· Suzanne van Duijn
Dit is waarom je de boarding pass van je vlucht NOOIT zo maar moet weggooien
Alle reizigers die wel eens per vliegtuig reizen opgelet: gooi nooit zo maar je boarding pass weg! Je instapkaart bevat namelijk jouw persoonlijke informatie die niet in verkeerde handen moet vallen...
· Suzanne van Duijn
7x Redenen waarom de 7-Eleven in Thailand cruciaal is
Iedere Thailand backpacker kent het: de 7-Eleven. Deze winkelketen is geniaal om veel redenen. Rondreis.nl geeft je er zeven.
· Suzanne van Duijn
Shoestring compenseert eigen CO2-uitstoot
Als er iets slecht is voor het milieu, dan zijn het wel vliegtuigen. Daarom compenseert reisorganisatie Shoestring haar totale CO2-uitstoot door te investeren in heel veel bomen.
· Suzanne van Duijn
10 redenen waarom reizen héél erg vervelend is
Reizen leuk? Absoluut NIET! Dit lijstje is het bewijs. Waarom doen we dit onszelf in hemelsnaam áán?
· Suzanne van Duijn
7x Off the beaten track reizen met Djoser
Reisorganisatie Djoser geeft jou genoeg bucketlist-materiaal voor een goed gevuld nieuw reisjaar!
· Suzanne van Duijn
Maeklong Railway Market: Bizarre must-see in Thailand
De Maeklong Railway Market: Een markt óp het spoor, die snel opgedoekt wordt wanneer er een trein langskomt. En dat meerdere keren op een dag! Bijzonder en only in Thailand, maar zondermeer gaaf om te zien!
· Suzanne van Duijn
Wetenschappelijk bewezen: reizen maakt gelukkig
Geen nieuws voor Rondreis.nl, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt nu ook dat het goed is om al je geld uit te geven aan reizen. Hoera!
· Suzanne van Duijn
Top 15 ultieme irritaties in het vliegtuig
Deze vijftien situaties (lees: irritaties) herkent iedere reiziger die regelmatig het vliegtuig in stapt.
· Suzanne van Duijn
De top 15 bestemmingen voor 2016 volgens Rondreis.nl
Waarheen reizen in 2016? Rondreis.nl helpt je graag op weg met deze ultieme reisbestemmingen shortlist voor 2016. Pak je bucketlist er maar bij!
· Suzanne van Duijn
7x Zéér relaxte hotels in Bangkok voor minder dan € 75
Overnachten in Bangkok? In de Thaise hoofdstad hoef je zeker niet te kiezen tussen betaalbaar of luxe als het op hotels aankomt. Bekijk dit lijstje maar!
· Suzanne van Duijn
15 gênante dingen die je als reiziger gegarandeerd hebt gedaan
Ken je die beschamende momenten dat je iets op reis doet en denkt "Dit kan écht niet, maar...". Ja, als backpacker doe je soms rare dingen! Maar dat doen we allemaal toch? Alles in de naam der reizen!
· Suzanne van Duijn
27 redenen waarom je absoluut nóóit naar Indonesië moet reizen
Waarom vinden mensen rondreizen in Indonesië zó mooi? Onbegrijpelijk! Wat groene rijstvelden, veel te veel witte stranden en die onnodig helderblauwe zee: niks aan toch! Rondreis.nl geeft je 27 redenen om vooral géén Indonesië reis te maken.

Archief