De 5 mooiste steden van Argentinië

18 juni 2019

In het land van de tango zijn dit vijf trekkingen waarvoor je jouw dansschoenen maar wat graag verwisselt voor stevige stappers!

Lees verder

Met deze tips gaat de passie van je reis door Argentinië afspatten. Je zou wensen dat je meer dan drie weken te besteden had!

Lees verder

Met sappige steaks op elke straathoek en sensuele dansmoves overal waar je kijkt, bruist de Argentijnse hoofdstad volop. Dit zijn vijftien all-time-favorites die je in Buenos Aires niet mag...

Lees verder

Patagonië is vanwege haar onwaarschijnlijk mooie, ruige en ongerepte natuur misschien wel één van de meest ultieme vakantiebestemmingen voor natuur- en outdoorliefhebbers....

Lees verder

In deze top 10 staan een aantal Zuid-Amerikaanse bucketlist-bestemmingen, maar ook een paar verborgen pareltjes die zeker het ontdekken waard zijn!

Lees verder

Het Zuid-Amerikaanse land dat geroemd wordt om de tango biedt ook een groot scala aan natuurschoon. Dit zijn de negen mooiste trekpleisters van Argentinië.

Lees verder

Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.

Lees verder

Bruisend Buenos Aires, de Iguazu Falls of ruig rood landschap vol cactussen en cowboys? Argentinië is veelzijdig! Maar al deze 20 plekken wil je stuk voor stuk zien!

Lees verder

Een nieuwe "Kijkje achter de schermen" en dit maal is reisorganisatie Tipica Reizen aan de beurt. Aan het woord oprichter Jack Bol die ons vanalles over zijn passie (en bedrijf) vertelt!

Lees verder

Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!

Lees verder

Patagonië is een gebied in Zuid-Amerika dat zich uitstrekt over zowel Chili als Argentinië en staat bekend om zijn mooie landschappen. In deze video zijn de veranderende...

Lees verder

Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s...

Lees verder

De Iguazu Falls mogen misschien de meest populaire watervallen in Argentinië zijn, maar de Mocona Falls zijn minstens zo uniek. Deze waterval is maar liefst 3 kilometer land en loopt pa...

Lees verder

In het bergdal van Quebrada de Humahuaca, in de provincie Jujuy, in het noordwesten van Argentinië, vind je fascinerende geologie: de gekleurde bergen van Hornocal.

Lees verder

Pozo de las Animas zijn twee spectaculaire sinkholes in de Mendoza provincie in Argentinië, in de buurt van het dorpje Los Molles.

Lees verder

Dit is echt een bizarre video! Twee kajakkers voor de kust van Argentinië kregen onlangs de schrik van hun leven toen een walvis onder hun ging zwemmen, en ze optilde met zijn rug.

Lees verder

In de omgeving van de zuidelijke grens van Salar de Arizaro in Argentinië, ligt een vreemde vulkanische piramide: Cono de Arita.

Lees verder

Argentinië is zo groot en zo divers, dat je er veel verschillende landschappen tegen kunt komen. Ze zijn allemaal anders, maar toch allemaal even mooi. De tien  mooiste landschappe...

Lees verder