Home
Blog
Bolivia blogs

Reisinspiratie

24 blogs over Rondreizen in Bolivia
· Redactie
Shoestring Actieweek Peru en Bolivia
Reisorganisatie Shoestring komt de komende periode met aantrekkelijke actiewerken. Om de week kun je prachtige rondreizen met EXTRA korting boeken! Deze week: Peru & Bolivia.
· Redactie
Op verkenning door Bolivia
Bolivia is waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt bij het plannen van een verre rondreis, Bolivia behoort echter wel tot een van de meest inspirerende landen van Zuid-Amerika. De bevolking is uitermate vriendelijk en vaak kleurrijk gekleed, alleen al daardoor kom je gelijk in een vrolijke vakantiestemming terecht!
· Redactie
Bespiegelingen op Bolivia
Er zijn op deze aarde vele plaatsen waar je van bijzondere natuur, interessante culturele overblijfselen of van een heerlijk, paradijselijk strand kunt genieten. Daarnaast zijn er plaatsen waar zich naast een interessant natuurverschijnsel zo af en toe ook nog een wel heel bijzonder verschijnsel voordoet, zoals in Bolivia.
· Redactie
Populaire backpacklanden
In de afgelopen jaren is er een enorme toename te zien in het aantal mensen dat gaat backpacken, vooral onder jongeren van 18 tot 30 jaar. Boekingsresultaten van het WTC (World Ticket Center) geven verder aan dat Australië onder backpackers het meest populair is.
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!

Archief

>