Home
Blog
Canada blogs

Reisinspiratie

45 blogs over Rondreizen in Canada
· Redactie
Canada's nieuwe Glacier Skywalk
De lijst van 's werelds spannendste uitkijkplatforms blijft maar groeien, met de Glacier Skywalk in Canada als nieuwste toevoeging.
· Redactie
St. Patrick’s Day 2014
Ieder jaar wordt over de hele wereld op 17 maart St. Patrick’s Day gevierd en dit jaar valt deze dag op aankomende maandag.
· Redactie
10 spannende kijkplatforms
Wat is er nou mooier dan te genieten van een uitzicht op grote hoogte? Wij kunnen uren turen naar berglandschappen, fjorden, skylines of diepe kloven. In dit artikel hebben we tien andere kijkplatforms voor je op een rij gezet.
· Redactie
Spectaculaire foto's van bevroren Niagara Falls
De aanhoudende kou in de Verenigde Staten en Canada is zo streng dat zelfs de Niagara Falls bevroren zijn. Bekijk de spectaculaire foto's!
· Redactie
De Athabasca gletsjer in Canada
De Athabascagletsjer in Alberta één van de meest bezochte gletsjers van Noord-Amerika, met een lengte van zo'n 6 kilometer.
· Redactie
Het bevroren Abraham Lake in Canada
Abraham Lake is een kunstmatig meer bij de North Saskatchewan rivier in het westen van Alberta, Canada. Vooral in de winter, wanneer het meer bevroren is, is het adembenemend mooi.
· Redactie
De Canadese Magdalena-eilanden
De Magdalena-eilanden zijn een kleine eilandengroep in de Golf van St. Lawrence en behoren tot de Franstalige Canadese provincie Quebec.
· Redactie
Top 5 ijshotels ter wereld
Omarm je graag de kou, dan is een overnachting in een ijshotel een bijzondere ervaring om mee te maken. De mooiste ijshotels ter wereld vind je in onze top 5.
· Redactie
De mooiste nieuwe wolkenkrabber ter wereld
Maak kennis met de Absolute World Tower 1 & 2, onlangs uitgeroepen tot 's werelds beste nieuwe wolkenkrabbers, voltooid in 2012. De torens maken deel uit van het Absolute City Centre complex gelegen in Mississauga, Ontario, Canada.
· Redactie
Stedentrip Montréal
Vergeet Parijs, Londen, Barcelona en zelfs New York. De stad Montréal is namelijk minstens zo interessant en bovendien een veel origineler reisbestemming voor een stedentrip. Als kloppend economisch hart van Canada, is Montréal uiteraard een bruisende stad, waar heel veel te beleven valt.
· Redactie
Nieuwe vliegroutes
Eens in de zoveel tijd veranderen de vliegroutes die de diverse luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Soms komt er een nieuwe route bij en een andere keer wordt er door een vliegmaatschappij een route geschrapt of wordt het aantal vluchten op een bepaalde bestemming verminderd. Hieronder een kleine overzicht van de meest recente aankondigingen van wijzigingen.
· Redactie
Zuid-Afrika populaire herfstbestemming
Er is een opmerkelijke stijging aan de hand in de populariteit van het land Zuid-Afrika als bestemming voor een herfstvakantie. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal boekingen met maar liefst 90 % gestegen, zo blijkt althans uit cijfers van een boekingssite uit Nederland.
· Redactie
Wereldsteden vergeleken
Uit een wereldwijd onderzoek naar de reputatie van 100 wereldsteden, komt onze eigen hoofdstad Amsterdam als ‘middelmatig’ uit de bus. De honderd steden zijn in het onderzoek onderling vergeleken en het is opvallend dat vooral de echt grote steden een niet al te beste reputatie genieten.
· Redactie
Canada, het beste land
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Canada uitgeroepen tot het land met de beste reputatie ter wereld. Het onderzoek is verricht door het ‘Reputation Institute’, dat elk jaar opnieuw uitzoekt welk land ter wereld de meeste credits krijgt op onderwerpen als landschappelijk schoon en de kwaliteit van diensten.
· Redactie
Canada beste land
Voor de tweede achtereenvolgende keer is Canada uitgeroepen tot het land met de beste reputatie ter wereld. Het onderzoek is verricht door het ‘Reputation Institute’, dat elk jaar opnieuw uitzoekt welk land ter wereld de meeste credits krijgt op onderwerpen als landschappelijk schoon en de kwaliteit van diensten.
· Redactie
Uitverkoop bij Air Berlin
Vandaag kun je nog profiteren van de uitverkoop die Air Berlin houdt in de zogenaamde ‘Tip Ticket Actie’. Door deze uitverkoop heb je de kans om vanaf diverse luchthavens in Duitsland voordelig naar een stad in Europa te vliegen. Er zijn al retourtickets te koop vanaf € 49,- dus wees er snel bij!
· Redactie
Gratis iPhone in hotel Vancouver
Wat doe je als hotel om potentiële gasten ervan te overtuigen dat ze voor een verblijf in jouw hotel moeten kiezen in plaats van bij de concurrent? Een hotel in Vancouver heeft hiervoor een leuk idee bedacht, namelijk het gratis ter beschikking stellen van een iPhone gedurende je verblijf in het hotel.
· Redactie
Tips voor Canada
Dat Canada een walhalla is voor mensen die van de nog ongerepte natuur houden, dat is natuurlijk algemeen bekend. Maar waar moet je nu precies op letten als je als natuurliefhebber voor het eerst een rondreis door Canada gaat maken?
· Redactie
Nieuwe routes, nieuwe kansen
Meet & Seat is de naam van het nieuwe concept dat luchtvaartmaatschappij KLM een paar weken geleden lanceerde. Hierbij bepaal jij als reiziger waar en vooral naast wie je in het vliegtuig wilt zitten. Het systeem werkt via een koppeling met Facebook of LinkedIn en daarmee laat KLM duidelijk zien Social Media belangrijk te vinden.

Archief

>