Home
Blog
Canada blogs

Reisinspiratie

45 blogs over Rondreizen in Canada
· Redactie
Veelzijdig Vancouver
Waar moet je in vredesnaam naartoe reizen als je graag dicht bij de zee je vakantie wilt vieren, maar ook bij de bergen en liefst ook in een stad? Naar Vancouver in Canada natuurlijk! In deze veelzijdige stad vind je veel hoogbouw maar ook veel groen en natuurlijk tal van bezienswaardigheden. Bovendien bevinden zowel de zee als de bergen zich op korte afstand.
· Redactie
Reis op een motor
Als je van reizen en van motorrijden houdt, dan is het ‘Authorized Tours’ programma van het motormerk Harley-Davidson echt iets voor jou. Zij introduceren maar liefst 157 prachtige tochten langs de mooiste plekjes van deze aarde. Er zijn toertochten mogelijk in alle continenten, nou ja, behalve Antarctica dan.  
· Redactie
Kleurrijke Niagara
Ben je deze winter in de buurt van de Niagara watervallen? Ga er dan zeker een kijkje nemen, ook al heb je ze misschien al gezien. In de wintermaanden vindt er namelijk ook een bijzonder mooie show plaats en dat wil je echt niet missen.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Vancouver opnieuw ideaalste stad ter wereld
De Canadese stad Vancouver is opnieuw de meest leefbare stad ter wereld. De stad heeft de beste combinatie van stabiliteit, gezondheidszorg, cultuur, milieu, onderwijs en infrastructuur.
· Redactie
Canada meest gewaardeerde land ter wereld
Canada is het meest gewaardeerde landenmerk van de wereld. Dat is de conclusie van een rapport van het onderzoeksbureau FutureBrand. Vijf jaar geleden stond Canada nog op de twaalfde plaats, maar toen werd een grote toeristische campagne opgezet om het land te promoten.
· Redactie
easyJet: nu ook Berlijn, Barcelona en Manchester
Lowcost luchtvaartmaatschappij easyJet breidt haar routenetwerk vanaf Amsterdam de komende tijd sterk uit met vluchten naar Barcelona, Berlijn en Manchester.

Archief

>