Home
Blog
Chili blogs

Reisinspiratie

34 blogs over Rondreizen in Chili
· Redactie
Avontuurlijk Patagonië
Helemaal in het zuiden van Zuid-Amerika vind je één van de mooiste gebieden van het continent: Patagonië. Dit gebied strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië.
· Redactie
7 mysterieuze stenen gezichten
In vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn er door de eeuwen heen gezichten uit stenen of rotsen gebeeldhouwd. Bekijk in dit artikel 7 mysterieuze stenen gezichten
· Redactie
Het Polynesische Paaseiland
Paaseiland is een Polynesisch eiland in de Grote Oceaan, dat staatkundig bij Chili hoort en een provincie van dat land is. Het eiland wordt ook wel Rapa Nui genoemd en is met name bekend vanwege de 887 Moai beelden die er te vinden zijn.
· Redactie
Het einde van de wereld: Tierra Del Fuego
Welkom op het einde van de wereld genaamd 'Vuurland'. Tierra Del Fuego is een archipel aan het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika en geldt als de toegangspoort tot Antarctica.
· Redactie
De droogste plek op aarde: Chili's Atacama-woestijn
De Atacama in het noorden van Chili is een 970 km lange woestijn die gemiddeld op 610 meter boven zeeniveau ligt en bekend staat als de droogste woestijn ter wereld.
· Redactie
VIDEO: Zuid-Amerikaanse landschappen
Drie filmmakers uit Duitsland trokken drie maanden met hun camera's en Land Rover door Zuid-Amerika en maakten daar een video van. Het resultaat mag er wezen!
· Redactie
Baantje trekken? Het grootste zwembad ter wereld
In Chili is de op veel plekken koud, vies en gevaarlijk. Dus, dacht vastgoedmagnaat Fernando Fischmann, dan maar een zwembad. Het resultaat is het San Alfonso del Mart resort in Algarrobo, met zijn zwembad van meer dan een kilometer lang!
· Redactie
Budgettips verre rondreis Chili
Sommige reizigers laten het boeken van een verre reis achterwege omdat ze bang zijn voor de hoge kosten die zo’n reis met zich mee zou brengen. Die kosten zijn echter relatief, want bij het ondernemen van een verre rondreis, is het vliegticket eigenlijk de grootste kostenpost.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Vulkaan in Chili
Deze nieuwe Foto van de dag is gemaakt in het Noorden van Chili. In het Nationale Park Lauca om precies te zijn. Dit is een geweldig natuurgebied dat we hebben bezocht. De Parinacota hebben we daar op deze manier op de foto gezet.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Torres del Paine
En dan was er gelukkig weer een foto van de dag! Deze keer een foto van één van de grote hoogtepunten van een bezoek aan Chili (en ook Zuid-Afrika): Torres del Paine. Torres del Paine is zowel de naam voor de puntige bergen als het nationaal park wat hieromheen ligt. Het park ligt in het zuiden van Chili in een gebied dat beter bekend is onder de naam Patagonië.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Zonsopgang op Paaseiland
Bij deze eerste "foto van de dag" een foto van de zonsopgang bij Paaseiland. Al om 5 uur in de ochtend ging de wekker. Vervolgens sprongen we met zijn driën in een jeep om naar deze plek op Paaseiland te gaan. Deze magische zonsopgang was het wachten in ieder geval zeker waar!
· Redactie
Oranjekriebels bij Koning Aap: Voordelige rondreizen naar keuze
Voetbal is leuk, maar reizen is nog véél leuker! Koning Aap pakt graag het beste van 2 werelden en daarom organiseren we gedurende het EK voetbal verschillende ludieke acties. We trappen af met de eerste wedstrijd. Scoort Nederland? Dan scoor jij per doelpunt 25 euro korting per persoon!!
· Redactie
Chileens zwembad grootste ter wereld
Is het een meer? Is het de zee? Nee, het is het grootste zwembad ter wereld! Je vindt dit zwemparadijs in het resort San Alfonso del Mar in Chili. Onlangs werd dit immens grote zwembad opgenomen in het Guinness Book of World Records.
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
Torres del Paine park in Chili weer toegankelijk na brand
Santiago -Het Nationaal Park 'Torres del Paine' in Chili is voor open voor het publiek nu de meeste branden geblust zijn. De afgelopen week woedde er in dit natuurpark in het zuiden van Chili grote branden.

Archief

>