Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus

26 april 2019

China is een land van contrasten en je valt er van de ene verbazing in de andere. Een reis naar deze fascinerende bestemming wordt alleen nog maar beter als je de volgende 14 dingen ter hart...

Lees verder

De Chinese Muur, miljoenensteden met neon verlichte reclameborden en babi pangang. Dé stereotypische dingen waar je aan denkt bij China. Maar dit enigszins bizarre land is ook een top...

Lees verder

Hong Kong is een gigantische stad met meer dan zeven miljoen inwoners. De stad is zowel bij zakenreizigers als toeristen erg populair en er zijn dus vele hotels om uit te kiezen.

Lees verder

Besluit je naar China af te reizen, dan zijn Shanghai, Hong Kong en de Chinese Muur populaire bestemmingen. Maar een misschien wel net zo indrukwekkende bezienswaardigheid is de Verboden Sta...

Lees verder

China is best een bizar land om te bereizen. Het land heeft een ongekende en ongeëvenaarde schoonheid met must see’s die je nergens anders ter wereld vindt. Ook voor deze vijf all...

Lees verder

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de Zijderoute. Maar wat is de Zijderoute nu eigenlijk? En - het allerbelangrijkste - waarom moet-ie op je bucketlist?

Lees verder

China is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt voor een rondreis, maar wij geven 12 redenen waarvan je backpackershartje sneller gaat kloppen.

Lees verder

Kun jij je geen voorstelling maken bij Hong Kong? Na dit artikel weet je exact welke vijftien dingen je moet doen als je Hong Kong bezoekt.

Lees verder

In een gigantische stad als Shanghai in China is natuurlijk veel te zien en te doen. Dit zijn dé 5 must-sees!

Lees verder

In deze Aziatische dorpjes wil je je backpack wel even aan de wilgen hangen: hier wil je eeuwig blijven!

Lees verder

China wat ben je ongelooflijk mooi! Déze beelden, gemaakt tijdens een prachtige reis langs enkele Chinese hoogtepunten, tonen dat eens te meer aan. Ga er even voor zitten en geniet!

Lees verder

Door het verbluffende uitzicht is Victoria Peak dé bezienswaardigheid van Hong Kong. Picture perfect viewpoint over de stad! 

Lees verder

Rondreizen in China is één groot avontuur en een absolute aanrader. Waarom? Lees dit artikel maar!

Lees verder

China blijft verbazen. Dit keer met een angstaanjagende hangbrug over een 200 meter diepe kloof! De brug is afgelopen week geopend en toch wel spannend hoor. Kijk maar!

Lees verder

Wie in Azië (met name het in Zuidoost-Azië en China) heeft rondgereisd is het ongetwijfeld tegengekomen in winkels, markten of gewoon in het straatleven: namaakproducten. Soms...

Lees verder

China heeft een nieuw stuk snelweg gebouwd dat over het water loopt en Xingshang County verbindt met de Zhaojun Bridge in het centrum van de Chinese provincie Hubei.

Lees verder

Het is een van de meest beroemde en schilderachtige gebieden van China en werd door National Geograpic genoemd als een van 's werelds top 10 water wonderen: De Li Rivier in China.

Lees verder

In China creëren ze graag de overtreffende trap. Ze bouwden al eens een angstaanjagende hangbrug met glazen bodem op 180 meter hoogte, maar daar komt dit jaar nog eens een bur...

Lees verder