Home
Blog
China blogs

Reisinspiratie

115 blogs over Rondreizen in China
· Redactie
Vuurvliegjes park geopend in Wuhan, China
Liefhebbers van vuurvliegjes hebben nu een plek om naar toe te gaan: 's werelds eerste vuurvlieg-thema park in Wuhan, de hoofdstad van de Chinese provincie Hubei.
· Redactie
's Werelds mooiste lantaarn festivals
Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.
· Redactie
25 mooiste skylines ter wereld
Iedere stad in de wereld heeft een unieke skyline, maar sommige steden springen er echt uit. In deze fotoserie vind je de mooiste skylines ter wereld op een rij.
· Redactie
Verlaten vissersdorp op Chinese eiland Gouqi
Gouqi is een Chinees eiland dat onderdeel is van de Zhoushan archipel, even ten zuiden van Shanghai. Veel vissersdorpjes zijn hier verlaten en de beste bewaarde vind je op het eiland Gouqi.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Laat je aangenaam verrassen in China
Een rondreis door China is echt een reis en geen luiervakantie. Het is reis waarbij al je zintuigen aan hun trekken komen.
· Redactie
De 5 meest gevaarlijke activiteiten op reis
Reizen staat voor veel reizigers gelijk aan avontuur en als we weg van huis zijn durven we vaak net iets meer dan normaal. Voor de waaghalzen hier 5 van de meest gevaarlijke activiteiten op reis.
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
Enorm gebouw in de vorm van een lotusbloem in China
In het hart van de Chinese stad Wujin bevindt zich een bijzonder openbaar gebouw: het Lotus Building, met een opvallend design geïnspireerd door een bloeiende lotusbloem.
· Redactie
Lichtgevende plankton verlichten de wateren voor de kust van Hong Kong
Terwijl wij gisteren hier even ijs op het water hadden en vandaag een beetje sneeuw kregen, werden de wateren voor de kust van Hong Kong afgelopen week verlicht door lichtgevende plankton.
· Redactie
VIDEO: Spectaculaire vuurwerk show in Hong Kong gefilmd met een drone
Inmiddels zijn we al weer aan paar dagen in het nieuwe jaar, maar met deze spectaculaire video kunnen we nog even nagenieten van de jaarwisseling in Hong Kong.
· Redactie
De Grotten van Longmen in China
De Grotten van Longmen zijn een reeks van boeddhistische grot tempels die zijn uitgehouwen uit de rotsen langs de oevers van de Yí-rivier, ten zuiden van de stad Luoyang in de provincie Henan, in China.
· Redactie
Nieuwe rondreizen van Kras
Reisorganisatie Kras heeft ook in 2015 weer een uitgebreid aanbod van bijzondere rondreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Kras heeft bovendien een aantal compleet nieuwe rondreizen aan het reisaanbod toegevoegd. Rondreis.nl zet ze voor je op een rij.
· Redactie
Tropisch eiland in China: Hainan
Een tropisch eiland in China?! Ja, je zou het misschien niet verwachten, maar in de Zuid-Chinese Zee ligt een tropisch eiland met uitgestrekte regenwouden, ongerepte vulkanische hot springs en stranden. Maak kennis met Hainan.
· Redactie
Angstaanjagende hangbrug met glazen bodem geopend in China
China's nieuwste attractie is een angstaanjagende hangbrug met glazen bodem, een lengte van 300 meter tussen twee rotsen overspant in de provincie Hunan, in het zuiden van China.
· Redactie
VIDEO: Schattige panda's spelen op glijbaan
Wat is er leuker dan kijken naar een panda die op een glijbaan speelt? Kijken naar 4 panda's die op een glijbaan spelen! :) Deze video is opgenomen in het Chengdu Panda opvangcentrum.
· Laurens Taekema
China volgens reisblogger Manouk
In deze nieuwe rubriek voelen we reisbloggers aan de tand over een bepaalde bestemming. In deze eerste aflevering vragen we Manouk naar haar ervaringen in China!
· Redactie
De Rode Aarde Terrassen van Dongchuan, China
Op zo'n 250 kilometer ten noordoosten van Kunming, de hoofdstad van de Chinese provincie Yunnan, ligt Dongchuan, een landelijk gebied met de meeste rode aarde ter wereld.
· Redactie
China gaat hoogste gebouw ter wereld bouwen
In China moet alles groot, groter grootst. Het is nog geen jaar geleden dat de bouw van een 838-meter hoge toren in Changsa in centraal China werd stilgelegd (nadat ze pas een paar dagen bezig waren), maar nu hebben architecten plannen onthuld voor een nog hoger gebouw.

Archief

>