Home
Blog
Costa Rica blogs

Reisinspiratie

27 blogs over Rondreizen in Costa Rica
· Suzanne van Duijn
Wauw: Dit zijn dé 15 mooiste stranden van Midden Amerika
Met de Caribische Zee aan de ene kant, en de Grote Oceaan aan de andere, zijn stranden in Midden-Amerika nooit ver weg. Dit zijn de 15 mooiste om te bezoeken.
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje laat de ultieme schoonheid van Costa Rica zien
Groener dan de jungle van Costa Rica wordt het niet! Maar er is nog zoveel meer: wildlife, ongerepte stranden, goede golven en indrukwekkende watervallen.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Costa Rica en Panama: de ideale route
Costa Rica, een droombestemming voor velen. Vanwege de waanzinnig mooie natuur, een hoop prachtige, tropische dieren én de pura vida lifestyle. Costa Rica is prima te combineren met buurland Panama. Wat minder bekend en populair, maar zéker ook niet te missen. Wij geven een aantal tips voor de ideale reisroute.
· Suzanne van Duijn
Backpacken in Costa Rica: Route en Tips
Droom jij van een rondreis door Costa Rica? Rondreizen langs ongerepte stranden, dwars door een intens groene jungle en genieten van de overheerlijke keuken? Wij geven je tips voor een onvergetelijke en betaalbare trip.
· Suzanne van Duijn
Reis dilemma: Panama óf Costa Rica?
Wil jij binnenkort naar Midden-Amerika maar kan je niet kiezen tussen Panama en Costa Rica? Wij zetten de verschillen en de voor- en nadelen van de buurlanden op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
De vijf beste plekken voor een surfvakantie
Met een surfplank de ultieme golf berijden kan op veel plekken in de wereld. Dit zijn onze vijf favorieten.
· Suzanne van Duijn
4x Spectaculaire natuurreizen van Sawadee
Hoe erg we ook houden van een toffe citytrip, een prachtige rondreis door de natuur is echt onvergetelijk. Reisorganisatie Sawadee biedt onder andere deze vier prachtige natuurrreizen aan.
· Suzanne van Duijn
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes
Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september.   
· Suzanne van Duijn
Nationaal park Tortuguero: Costa Rica op zijn mooist
Costa Rica betekent ‘rijke kust’ en dat is precies waar nationaal park Tortuguero voor staat: verlaten stranden, rivieren en oerwoud, vol met wildlife!
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
Costa Rica's mooiste stranden
Costa Rica heeft misschien wel een aantal van de mooiste regenwouden en wilde dieren van onze planeet, maar het beschikt ook over een aantal geweldige stranden. Of je nu wilt gaan body surfen of gewoon van de zon wilt genieten, één ding is zeker: Costa Rica is een droombestemming voor strandliefhebbers! We hebben de mooiste stranden voor je op een rij gezet.
· Redactie
Las Bolas: De stenen ballen van Costa Rica
In het zuiden van Costa Rica liggen meer dan 300 stenen ballen die lokaal bekend staan als 'Las Bolas'. Over het ontstaan van deze stenen ballen gaan vele mythen, maar ze worden toegeschreven aan de Diquíscultuur en werden onlang opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Zonsondergang bij Manuel Antonio Nationaal Park
Deze zonsondergang in Costa Rica is vandaag de Foto van de dag. De foto is genomen bij het Manuel Antonio Nationaal Park. Een erg mooie plek om apen, kikkers, vele vogels en luiaarden te spotten.
· Redactie
Slapen in een Boeing
In het regenwoud van het Manuel Antonio National Park (Costa Rica) ligt een bizarre hotelsuite. Gebouwd van een oude Boeing 727!
· Redactie
Top spots om te surfen
Als je van surfen houdt, dan reis jij tijdens je vakantie natuurlijk naar een plaats ergens aan de kust. Reis echter niet naar zomaar een plek, maar kies voor een van de plaatsen die tot de beste surf spots van de wereld gerekend mogen worden. Hieronder lees je welke dat bijvoorbeeld zijn.
· Redactie
Neem eens een stoombad plus
Je hebt stoombaden, zoals je die weleens op de wat luxere sportscholen vindt, en stoombaden in wellnesscentra, die vaak ook nog eens heerlijk buiten gelegen zijn. Dat is allemaal prima voor de doordeweekse dag in Nederland, maar tijdens een reis in het buitenland mag je best iets meer verwachten.
· Redactie
Sawadee’s Oud&Nieuw
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver, dan vindt namelijk het grote Oud&Nieuw Event van Sawadee plaats. Place to be: het bijzonder sfeervolle ‘Pakhuis de Zwijger’ in Amsterdam, dat handig gelegen is op loopafstand van Amsterdam CS. Wanneer? Aanstaande zondag, 25 november!
· Redactie
Oud&Nieuw met Sawadee
Reisorganisatie Sawadee blikt binnenkort graag vooruit én terug tijdens Sawadee’s Oud&Nieuw Event dat op 25 november in Amsterdam zal worden gehouden. De locatie van het event is het mooie Pakhuis de Zwijger, waar die dag alvast vooruit wordt geblikt naar alle nieuwe reizen die in 2013 zullen worden georganiseerd.
· Redactie
Aardbeving Costa Rica
Costa Rica is afgelopen woensdag getroffen door een zeer zware aardbeving. De beving vond plaats in het westen van het land en had een kracht van 6,6 op de schaal van Richter. Uit de eerste berichtgevingen blijkt dat er geen sprake is van doden of gewonden en ook grote schade lijkt te zijn uitgebleven.

Archief

>