Home
Blog
Costa Rica blogs

Reisinspiratie

27 blogs over Rondreizen in Costa Rica
· Redactie
Happy in Costa Rica
De Happy Planet Index is een graadmeter voor hoe gelukkig mensen in een land zijn en dit jaar is Costa Rica op plaats één beland. De Happy Planet Index richt zich niet (langer) alleen op cijfertjes als het bruto nationaal product, maar neemt ook andere graadmeters voor geluk mee in haar berekeningen.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Kolibrie in Costa Rica
Deze "Foto van de dag" is van een prachtige kolibrie tijdens mijn fly-drive reis door Costa Rica. De foto is gemaakt in het natuurpark Monteverde. Een stukje regenwoud waar je nog veel meer mooie (en ook zeldzame) vogels aantreft.
· Redactie
Rondreis Costa Rica
Het schitterende Costa Rica is een waar paradijs voor liefhebbers van de nog ongerepte natuur. Maar liefst een kwart van het land is gereserveerd als beschermd natuurgebied. Je vindt er een heleboel variëteiten aan flora en fauna en met een oppervlakte van ongeveer twee keer de afmetingen van België, laat Costa Rica zich prima per rondreis ontdekken, ook als je niet lang op reis kunt.
· Laurens Taekema
Meest gelukkige land in de wereld
De New Economics Foundation (NEF) heeft bekend gemaakt met hun "Happy Planet Index" welk land de gelukkigste inwoners heeft. Als je deze landen top-10 bekijkt dan valt op dat deze verschilt van vele andere traditionele rankings.
· Redactie
Vrijwilligerswerk op reis
Ben je op zoek naar een manier om iets voor een ander te kunnen betekenen en zou je dit het allerliefste willen combineren met een verre reis? Kijk dan eens op de website van Act Local, een stichting die zich onder meer richt op het bevorderen van begrip tussen mensen.
· Redactie
Varen met het hele gezin
Wil je 2012 gelijk goed beginnen met een verre familiereis? Verdiep je dan eens in het aanbod van de Holland America Line. Voor gezinnen worden namelijk speciale, zeer scherpe tarieven gehanteerd. Bovendien biedt de Holland America Line een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners.
· Redactie
Nieuw reisprogramma: Wie Is De Reisleider bij RTL 5
Kijk op donderdag 6 januari om 21.30 uur naar Wie Is De Reisleider bij RTL 5!
· Redactie
Costa Rica weetjes
De meeste mensen weten wel dat Costa Rica in Midden-Amerika ligt op het noordelijk halfrond tussen Nicaragua en Panama, maar hier lees je nog een aantal leuke weetjes!

Archief

>