Home
Blog
Cuba blogs

Reisinspiratie

31 blogs over Rondreizen in Cuba
· Laurens Taekema
Rondreis Caribisch gebied: ontdek de Caribische eilanden!
Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen, gezellige muziek en lekker eten. Als je aan de Caribische eilanden denkt, dan slaat je fantasie op hol! Maar waar begin je je vakantieplanning met zoveel eilanden? Er waar ga je naartoe? Zoals je snel merkt zijn de eilanden ook nog eens heel verschillend. Sommige plekken zijn perfect voor een strandvakantie, terwijl je op andere eilanden de jungle kunt gaan verkennen! Gelukkig zijn er heel wat mooie rondreizen te maken in het Caribisch gebied en zit er voor ieder type reiziger iets tussen.
· Redactie
6 Praktische tips voor het plannen van je Cuba reis
Met een oldtimer door Havana cruisen. Die beroemde Cubaanse sigaren roken met een Cuba Libre in de hand en vrolijke salsa op de achtergrond. Of even heerlijk bijkomen aan een van de tropische witte stranden.
· Suzanne van Duijn
Twee weken backpacken in Cuba: Route én tips
Cuba en backpacken gaan goed samen. Door deze twaalf tips sta je te popelen het land ook op eigen houtje te verkennen!
· Suzanne van Duijn
Zelf rondreizen in Cuba. Goed idee?
Wij bij Rondreis vinden van wel, en met deze vijf tips wordt het al helemaal makkelijk!
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste steden van Cuba
Wanneer je denkt dat je de Latijns-Amerikaanse steden wel gezien hebt, think twice! Op deze vijf steden in Cuba word je namelijk direct verliefd.
· Suzanne van Duijn
8x Absolute must-see plekken in Havana, Cuba
In de Cubaanse metropool waar oldtimers en oude Nederlandse bussen voorbij toeteren, zijn dit acht hotspots die je met eigen ogen wilt zien. Welkom in Havana!
· Redactie
Tips voor vervoer: zo maak je de mooiste rondreis Cuba
Droom jij ook van Cuba? Van de sfeervolle straten, de groene tabaksvelden en de klassieke Amerikaanse auto’s? Lees dan verder!
· Suzanne van Duijn
El Yunque: imposante bezienswaardigheid in Cuba
El Yunque is de tafelberg van Latijns-Amerika die je niet alleen gezien, maar ook ervaren wilt hebben! Vanaf het authentieke Baracoa, in de zuidoostelijke hoek van Cuba, heb je prachtig zicht op de indrukwekkende rotsformatie van kalksteen die 575 meter boven de tropische regio prijkt.
· Suzanne van Duijn
3 weken rondreizen in Cuba: Dit zijn de mooiste plekken
Via sigarenlucht, oldtimers en Che Guevara propaganda naar de mooiste oorden van Cuba. Deze plaatsen mag je absoluut niet missen.
· Suzanne van Duijn
Djoser: nieuwe bestemming, open huis én last minutes
Met reisorganisatie Djoser kan je voortaan ook naar de Kaapverdische eilanden! Lees meer over deze nieuwe bestemming en de vele anderen of kom naar het open huis op 17 september.   
· Suzanne van Duijn
Waarom Varadero in Cuba héél relaxt is
Wat de toekomst Cuba ook moge brengen: Varadero is een heerlijke badplaats en dat zal zeker zo blijven!
· Suzanne van Duijn
5x de mooiste stranden van Cuba
Havana staat natuurlijk al lang bovenaan jouw bucketlist, maar wist je dat Cuba ook prachtige stranden heeft?
· Redactie
17 dingen die je moet weten voordat je naar Cuba reist
Cuba is zo'n bestemming die velen op hun bucketlist hebben staan, maar die slechts weinig mensen echt bezoeken. Het is misschien niet het meest makkelijke land om naar te reizen, maar met deze 17 tips zou het voor iedereen te doen moeten zijn.
· Redactie
Rondreizen sale bij Kras
Reizigers opgelet! Reisorganisatie Kras heeft momenteel een spectaculaire rondreizen sale. Het gaat om de allerlaatste reizen met korting tot €400 korting per persoon!
· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.
· Redactie
Maak nú een reis door authentiek Cuba – voordat het te laat is
Er is geen ander land ter wereld dat op Cuba lijkt. Cuba is uniek. Hier vind je geen reclame, neonborden of merken. Wél oude Amerikaanse auto’s, fotogenieke vervallen straten, lokale sigarenmakers en het gevoel alsof je een grote stap terug in de tijd hebt gezet. Wil je het oorspronkelijke Cuba nog zien, dan moet je nu gaan. Want nu de Verenigde Staten en Cuba hun diplomatieke betrekkingen gaan herstellen zal het land snel veranderen.
· Redactie
10 redenen om naar Cuba te gaan
Cuba is een bestemming als geen andere waar je oude plantages, weelderige valleien, een rijke geschiedenis en literaire relikwieën vindt. We geven je 10 redenen waarom je dit prachtige Caribisch eiland zo moeten bezoeken.
· Redactie
Rondreis langs culturele geneugten des levens
Op reis probeer je natuurlijk ook de lokale (sterke) drank. Wij zetten een aantal sterke lokale dranken op een rij!
· Redactie
Pinar del Río: tabak & natuur
Na de broeierige drukte van Havana is de westelijke Cubaanse provincie Pinar del Río een heerlijke relaxplek. Hier worden sinds eeuwen de allerbeste Cubaanse sigaren gemaakt.

Archief

>