Home
Blog
Cuba blogs

Reisinspiratie

31 blogs over Rondreizen in Cuba
· Redactie
De Cadillacs van ‘La Habana’
Hoofdstad en logisch startpunt van een rondreis door Cuba is Havana. Een swingende stad vol geschiedenis, waar het dagelijkse vervoer plaatsvindt in de prachtigste klassieke auto's!
· Redactie
Cubanen kunnen straks vrij reizen
Als Nederlandse wereldreiziger is het bijna vanzelfsprekend dat je alle plaatsen waar je in deze wereld naartoe zou willen reizen, ook daadwerkelijk kunt gaan bezoeken. Deze vanzelfsprekendheid geldt echter niet voor alle wereldbewoners, want in een land als Cuba was het voor bewoners bijvoorbeeld jarenlang niet mogelijk om zomaar naar het buitenland te reizen.
· Redactie
Leer een taal tijdens je reis
De rondreizen van reisaanbieder Shoestring zijn volledig georganiseerd en tevens heel avontuurlijk. Door de scherpe tarieven kun je altijd voor een fijne prijs op reis en de lokale, Engelstalige reisbegeleiding zorgt ervoor dat je niets hoeft te missen.
· Redactie
Veelzijdige rondreis Cuba
Voor een bijzondere verre rondreis is Cuba een fantastische en vooral ook een veelzijdige bestemming. Op Cuba vind je een schat aan culturele bezienswaardigheden, bijzondere natuurgebieden en natuurlijk ook prachtige stranden.
· Redactie
Populairste rondreis landen bij Riksja Travel
Zojuist heeft Riksja Travel via Twitter bekend gemaakt wat de 5 populairste rondreis landen zijn die momenteel bij Riksja geboekt worden. Azië doet het hierin met 3 landen erg goed.
· Redactie
Havana
De Cubaanse hoofdstad Havana is een goede plek om naartoe te gaan als je even geen zin hebt in al die typisch westerse winkels en merken. In Havana is het alsof de tijd al jaren stilstaat en kun je als liefhebber van oldtimers en oude gebouwen je hart echt ophalen.
· Redactie
Topbestemmingen 2012 volgens Lonely Planet
Waar moet je in 2012 naartoe reizen? Welke bestemmingen mag je niet missen? Op deze prangende vragen heeft Lonely Planet nu een antwoord gegeven door de publicatie van een lijst met tien landen die volgend jaar echt een must zijn om te bezoeken.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Mogelijk buitenlands toerisme Cubanen
HAVANA - De regering van de Cubaanse president Raúl Castro wil inwoners van het land de mogelijkheid bieden als toeristen naar het buitenland te reizen. Dat blijkt uit een maandag vrijgegeven document.
· Redactie
KLM vliegt op Cuba
KLM gaat na de zomer dit jaar vliegen op de Cubaanse hoofdstad Havana. Dat heeft het KLM bekendgemaakt. Eerder heeft de luchtvaartmaatschappij al bekend gemaakt om vanaf het winterseizoen fors meer capaciteit in te zetten op het Caribisch gebied.
· Redactie
Cuba ontdekken vanuit één hotel?
De website Goeie Vraag legt de vraag voor of je Cuba kunt ontdekken tijdens een vakantie als je de hele tijd in hetzelfde hotel verblijft?
· Redactie
Meer dan 2 miljoen toeristen in Cuba tot oktober 2010
Tussen januari en oktober van dit jaar bezochten – voor de eerste maal in de geschiedenis van het Cubaans toerisme – meer dan 2 miljoen mensen Cuba. Dat meldt het Cubaans Bureau voor de Statistiek (ONE).

Archief

>