Home
Blog
Duitsland blogs

Reisinspiratie

47 blogs over Rondreizen in Duitsland
· Redactie
Nieuw hip hotel Berlijn
Als je een trip naar Berlijn aan het plannen bent en je weet nog niet waar je zult gaan overnachten, neem dan eens een kijkje op de website van Nhow Hotels. Deze keten heeft namelijk sinds kort ook een hotel in Berlijn dat geheel gericht is – naast heel veel luxe – op muziek en design.
· Redactie
Reislust onverminderd goed
Crisis of geen crisis, we willen met zijn allen wel graag blijven reizen om er even tussenuit te kunnen en te ontspannen. In 2011 hebben de Nederlandse vakantiegangers dan ook weer veel reizen naar het buitenland gemaakt.
· Redactie
Reismythes, deel 2
Op het gebied van reizen en bezienswaardigheden doen een aantal mythes de ronde. Een aantal daarvan zijn gisteren al besproken, vandaag volgt deel twee, met mythes rond de scheve Toren van Pisa, links rijden en Eskimo’s.
· Redactie
Kerstmarkten in Saksen
Als je van kerstmarkten houdt, dan zit je in Duitsland goed. Vooral de Duitse regio Saksen is in de periode voor de Kerst echt een aanrader. Hier vind je namelijk niet alleen de oudste kerstmarkt van Duitsland maar ook de grootste adventkalender van Europa.
· Redactie
Belgische ‘HotelWeek 2012’
Vandaag gaat de Belgische ‘HotelWeek 2012’ weer officieel van start. Dat betekent dat je vanaf vandaag tophotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunt boeken voor een zeer schappelijke prijs. Een luxe hotel voor een lage prijs dus en de keuze is groot want er doen dit jaar meer hotels mee dan ooit.
· Redactie
Cultureel weekend Münster
Als je er een weekend tussenuit wilt dan ligt een stad als Parijs natuurlijk voor de hand. Andere geliefde bestemmingen zijn Londen, Brussel en Berlijn, maar probeer ook een keer iets anders. Münster is bijvoorbeeld een fantastische stad en zeker als je van cultuur houdt een echte aanrader.
· Redactie
Oktoberfest München
Als je van oergezellige, Duitse volksfeesten houdt dan kun je het ‘Oktoberfest’ natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten trekken. Ook dit jaar vindt het festijn weer zeventien dagen lang plaats in de Duitse stad München. Het is afgelopen zaterdag van start gegaan en duurt nu nog tot 3 oktober.
· Redactie
Europa blijft populair
Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.

Archief

>