Prijsdaling luxe hotels

Prijsdaling luxe hotels

6 november 2011
Er is goed nieuws voor mensen die tijdens hun reis graag in een luxe accommodatie verblijven. De prijs voor een kamer in een vijfsterrenhotel daalt op dit mom... Lees verder

Wintersportweetjes

De herfst is alweer volop zijn gang aan het gaan en voor je het weet is het al winter. Heb je plannen om deze winter op wintersportvakantie te gaan? Lees dan de volgende nieuwtjes en tips en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste weetjes op wintersportgebied.

Lees verder
2 nov. 2011

Internationaal modefilmfestival Parijs

Dit jaar wordt in Parijs voor de vierde keer het internationale modefilmfestival gehouden. ‘A Shaded View of Fashion Film (ASVOFF) is de titel van het door journaliste en ‘cultpersoon’ Diane Pernet georganiseerde festival.

Lees verder
22 sep. 2011

Sneeuw in de Alpen, dus..wintersport!

Ja, je leest het goed. Gister is er al een grote hoeveelheid sneeuw in de Alpen gevallen! Nou kijk je daar normaal gesproken natuurlijk niet van op, maar nu is het nog zeer vroeg in het wintersport seizoen. Het is zelfs nog maar 2 keer eerder voorgekomen dat er zo vroeg al zo'n hoeveelheid sneeuw is gevallen.

Lees verder
20 sep. 2011

Europa blijft populair

Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.

Lees verder
14 aug. 2011

Een rondreis per fiets

Hou je ervan om ook tijdens je vakantie lekker sportief bezig te zijn en doe je dat het liefst elke dag? Hou je bovendien ook van afwisseling en vind je het leuk om een rondreis te maken? In dat geval is het misschien een leuk idee om tijdens je vakantie een lange fietstocht te gaan maken.

Lees verder
28 jul. 2011

Maak gratis je eigen stedengids

Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.

Lees verder
26 jul. 2011

Run op last minute reizen

De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.

Lees verder
25 jul. 2011