Home
Blog
Frankrijk blogs

Reisinspiratie

67 blogs over Rondreizen in Frankrijk
· Redactie
Varen met het hele gezin
Wil je 2012 gelijk goed beginnen met een verre familiereis? Verdiep je dan eens in het aanbod van de Holland America Line. Voor gezinnen worden namelijk speciale, zeer scherpe tarieven gehanteerd. Bovendien biedt de Holland America Line een breed aanbod aan activiteiten voor kinderen en tieners.
· Redactie
Belgische ‘HotelWeek 2012’
Vandaag gaat de Belgische ‘HotelWeek 2012’ weer officieel van start. Dat betekent dat je vanaf vandaag tophotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk kunt boeken voor een zeer schappelijke prijs. Een luxe hotel voor een lage prijs dus en de keuze is groot want er doen dit jaar meer hotels mee dan ooit.
· Redactie
Prijsdaling luxe hotels
Er is goed nieuws voor mensen die tijdens hun reis graag in een luxe accommodatie verblijven. De prijs voor een kamer in een vijfsterrenhotel daalt op dit moment namelijk erg snel. De prijzen zijn al behoorlijk gezakt in vergelijking met de prijzen die vorig jaar en aan het begin van dit jaar golden.
· Redactie
Wintersportweetjes
De herfst is alweer volop zijn gang aan het gaan en voor je het weet is het al winter. Heb je plannen om deze winter op wintersportvakantie te gaan? Lees dan de volgende nieuwtjes en tips en je bent weer helemaal op de hoogte van de laatste weetjes op wintersportgebied.
· Redactie
Internationaal modefilmfestival Parijs
Dit jaar wordt in Parijs voor de vierde keer het internationale modefilmfestival gehouden. ‘A Shaded View of Fashion Film (ASVOFF) is de titel van het door journaliste en ‘cultpersoon’ Diane Pernet georganiseerde festival.
· Redactie
Sneeuw in de Alpen, dus..wintersport!
Ja, je leest het goed. Gister is er al een grote hoeveelheid sneeuw in de Alpen gevallen! Nou kijk je daar normaal gesproken natuurlijk niet van op, maar nu is het nog zeer vroeg in het wintersport seizoen. Het is zelfs nog maar 2 keer eerder voorgekomen dat er zo vroeg al zo'n hoeveelheid sneeuw is gevallen.
· Redactie
Europa blijft populair
Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.
· Redactie
Een rondreis per fiets
Hou je ervan om ook tijdens je vakantie lekker sportief bezig te zijn en doe je dat het liefst elke dag? Hou je bovendien ook van afwisseling en vind je het leuk om een rondreis te maken? In dat geval is het misschien een leuk idee om tijdens je vakantie een lange fietstocht te gaan maken.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Run op last minute reizen
De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.

Archief

>