Home
Blog
Gambia blogs

Reisinspiratie

12 blogs over Rondreizen in Gambia
· Fleur Madlener
Fotoserie street life in Gambia
Soms is rondslenteren het leukste wat je kunt doen in een land waar je niet eerder bent geweest. Het eenvoudige leven op straat in de totaal andere cultuur van Gambia laat zoveel moois zien. Dieren op straat, imposante bomen, een moskee en prachtige mensen. Bekijk hier onder de fotoserie die een caleidoscopisch beeld geeft van het alledaagse leven in Gambia.
· Fleur Madlener
Een mooie mix van strand, natuur en cultuur Gambia is the place to be!
Zoek je een vakantiebestemming waar je ‘het’ allemaal kan vinden? De zonaanbidder, de natuurliefhebber en de cultuursnuiver komen allemaal aan hun trekken in het gastvrije Gambia. Hier een aantal aanraders!
· Fleur Madlener
Gambia: de perfecte bestemming voor een korte rondreis
Terwijl de Hollandse regen buiten tegen de ramen tikt is dromen over een tropische vakantiebestemming een fijn tijdverdrijf. Een lange vakantie zit er even niet in, maar een weekje even ontsnappen aan de grauwe wolken zou toch wel erg lekker zijn... Maar ja, ver vliegen en een jetlag is niet wat je wilt voor zo’n korte trip. Gelukkig is er een paradijselijke bestemming op nog geen 6,5 uur vliegen vanaf Amsterdam; Welcome to the Gambia!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Gambia: Top 15 bezienswaardigheden
Landen als Kenia, Zuid-Afrika en Tanzania zijn ongelofelijk populair. Maar wist je dat ook andere Afrikaanse landen een bezoek meer dan waard zijn? Gambia - the smiling coast of Africa - is er zeker daar eentje van.
· Redactie
TUI - Een kijkje achter de schermen
De reisorganisatie TUI is bij iedereen wel bekend, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe en wat doet TUI allemaal in het verre reizen segment? Wij vroegen dit en nog veel meer aan TUI reisspecialist Esther.
· Redactie
Bijzonder in Gambia: Wide Open Walls
Indrukwekkende muurschilderingen middenin een aantal Gambiaanse dorpjes. Dat is het Wide Open Walls project. Een schitterend street art schouwspel en een aanrader voor als je wat meer dan alleen strand wilt zien in Gambia.
· Redactie
FOTOSERIE: De gezichten van Gambia
Gambia is een fijne winterzonbestemming. De zon schijnt er vol op, de ongerepte stranden zijn er heerlijk en er zijn bovendien leuke en boeiende dingen om te doen in Gambia. Maar weet je wat tijdens onze rondreis door Gambia de meeste indruk heeft gemaakt? De Gambianen zelf. Wat een superlieve en mooie mensen zijn dat!
· Redactie
Ontdek kleurrijk Gambia - 5 must-do's
Gambia is een verrassend mooie winterzonbestemming. Op slechts 6 uurtjes vliegen geniet je van zon, zee, strand én het echte Afrika! Want dat is het mooie aan Gambia: dit land biedt veel meer dan alleen een zonvakantie.
· Redactie
Rondreizen in Gambia? Let's explore!
De komende week is Rondreis.nl samen met een klein groepje reisbloggers en reisjournalisten te gast in Gambia. Natuurlijk kennen we Gambia als winterzonbestemming, maar is het ook voor een rondreis een geschikt land?
· Redactie
Bijagos Islands: onbekend paradijs
In de categorie onbekende paradijsjes op aarde: de Bijagos Islands, een archipel van dik 80 bewoonde en onbewoonde tropische eilanden nabij de kust van Guinea-Bissau, een evenzo onbekend land onder Senegal en Gambia.
· Redactie
Tips voor warme en droge reisbestemmingen
Terwijl Nederland volop in het regenseizoen lijkt te zijn beland, is er natuurlijk niets leuker dan je te verdiepen in allerlei exotische en vooral zonzekere bestemmingen voor je zomervakantie. Het online reisbureau Expedia maakte een klein overzicht van de meest ideale bestemmingen voor wat betreft het weer.
· Redactie
Veelzijdig Gambia
Het Afrikaanse Gambia is een magnifieke bestemming voor een verre rondreis. Gambia is nog rijk aan prachtige, ongerepte natuur en beschikt over een grote variëteit aan flora en fauna. Vooral vogelliefhebbers zullen in Gambia een mooie reisbestemming vinden.

Archief

>