7x De mooiste stranden van Kos

7x De mooiste stranden van Kos

7 juli 2020
Als strandliefhebber op vakantie naar Kos? Check dan de volgende zeven beaches waar je als een magneet naartoe getrokken wordt. Lees verder

Dit zijn de 7 mooiste stranden van Kreta

Kreta is hot op alle fronten. Dit zijn in ieder geval de zeven allermooiste strandlocaties!

Lees verder
2 okt. 2019

Vakantie op de Griekse eilanden: welke moet ik kiezen?

Griekse eiland liefhebbers opgelet! Deze Griekse parels zijn ware paradijzen op aarde. Bekijk de 9 mooiste eilanden van Griekenland!

Lees verder
20 dec. 2018

De 7 mooiste eilanden van Griekenland

Vergeet Ibiza! Déze zeven Griekse eilanden zijn hotter dan hot en palmen je direct in! Dit zijn de 7 mooiste Griekse eilanden!

Lees verder
5 apr. 2018

De mooiste plekken van Griekenland: Top 25 bezienswaardigheden

Op zoek naar de beste plekjes in Griekenland? Wij zetten er maar liefst 25 voor je op een rij.

Lees verder
20 jul. 2017

Roadtrip Oost-Europa: 10 bezienswaardigheden

Met een bezoek aan deze tien bezienswaardigheden in Oost-Europa ga je gegarandeerd een mooie roadtrip tegemoet!

Lees verder
1 jun. 2017

De 5 meest onderschatte bestemmingen aan de Middellandse Zee

Het is volop zomer in Europa en tijdens de zomervakantie trekt iedereen massaal naar een plekje aan de Middellandse Zee. In augustus is het vrijwel overal druk, maar hier zijn zes onderschatte bestemmingen aan de Middellandse Zee waar je nog niet hutjemutje hoeft te zitten.

Lees verder
7 jul. 2015

3 onontdekte Griekse eilanden

Griekse eilanden als Mykonos, Santorini of zelfs Patmos zijn inmiddels niet meer geheim voor toeristen, maar de minder bekende eilanden van Antiparos, Paros en Pano Koufinissi zijn nog onontdekt, met ongerepte stranden, rustieke taverna's en laag tempo van leven.

Lees verder
13 apr. 2015

Betoverend: De Melissani grot in Griekenland

Op het Griekse eiland Kefalonia vind je een betoverende grot bij een ondergronds meer: de Melissani grot.

Lees verder
24 feb. 2015

Verborgen stad in Griekenland: Monemvasia

Voor de oostkust van de Peloponnesos in Griekenland ligt een Gibraltar-achtig eiland waar een stad verborgen ligt achter rotsen: Monemvasia.

Lees verder
6 feb. 2015

De mooiste stranden in Griekenland

De Griekse steden kennen een lange geschiedenis van mythologie, maar daar buiten liggen eilanden met enkele van de mooiste stranden ter wereld. Van hagelwitte stranden tot diep blauwe wateren, hieronder hebben we de mooiste stranden in Griekenland voor je op een rij gezet.

Lees verder
1 feb. 2015

Een unieke rondreis langs de hoogtepunten van Griekenland

Griekenland is uitstekend geschikt voor een culturele rondreis. Om iets te kunnen proeven van de Griekse cultuur, beschaving en historie, is een rondreis zeker aan te raden. De Griekse mythologie lijkt overal mee verweven te zijn. Er zijn diverse manieren om een rondreis door Griekenland vorm te geven. Je kunt de reis zelfstandig boeken, maar het is ook mogelijk de rondreis te maken met een andere groep vakantiegangers.

Lees verder
19 sep. 2014

Het mooiste strand ter wereld?

Aan de noordwest-kust van het Griekse eiland Zakynthos ligt het Navagio strand. Het wordt beschouwd als het mooiste strand van heel Griekenland en is misschien wel het mooiste strand ter wereld.

Lees verder
16 aug. 2014

Het klooster van Panagia Hozoviotissa (Griekenland)

Hoog boven de Egeïsche Zee op het eiland Amorgos, het meest oostelijke van de Griekse Cycladen, ligt het spectaculaire Byzantijnse klooster van Panagia Hozoviotissa.

Lees verder
29 jul. 2014

De Meteora kloosters in Griekenland

In de Griekse regio Thessalië bevinden zich op hoge rotspilaren de Meteora kloosters. Deze plek is al meerdere malen het decors geweest voor films en series, en het is goed te begrijpen waarom: deze plek is echt magisch.

Lees verder
5 jul. 2014

Skiathos, de 'Sint Maarten van Griekenland'

Je hebt misschien wel eens gehoord over het Princes Juliana vliegveld op Sint Maarten, waar vliegtuigen vlak over Maho Beach aankomen vliegen. Op het Griekse eiland Skiathos hebben ze net zoiets.

Lees verder
3 jun. 2014

Messenië in Griekenland

Deze regio in het zuidwesten van de Griekse Peloponnesos staat bekend om zijn volle en pittige donkere paarse olijven en prachtige uitgestrekte stranden.

Lees verder
12 nov. 2013

3x unieke zwemplekken

Als wij nou de rest van ons leven nog maar op drie plekken mochten zwemmen, zouden het déze drie paradijsjes zijn.

Lees verder
15 aug. 2013

Run op last minutes

Ook al is het in Nederland eindelijk heerlijk weer, we lijken er massaal tussenuit te willen knijpen. Er is sprake van een ware run op lastminutereizen, aldus reisorganisaties TUI Nederland en Thomas Cook.

Lees verder
18 jul. 2013