Home
Blog
Indonesië blogs

Reisinspiratie

111 blogs over Rondreizen in Indonesië
· Hannah Ellens
De 5 mooiste onontdekte eilanden van Indonesië
Op zoek naar ongerepte bounty-eilandjes in Indonesië? Of wil je juist meer het Expeditie Robinson gevoel? Dan moet je niet op Bali zijn. Waar wel? Bekijk dan deze shortlist met prachtige ongerepte Indonesische eilanden!
· Redactie
Flores: Jurassic Park met witte stranden
Denk je aan Indonesië, dan denk je al snel aan Java en Bali. Maar wil je ook de onbekendere kant van het land ontdekken, kies dan voor het prachtige eiland Flores. Hier vind je kleurrijke kratermeren, rokende vulkanen, woeste jungle, traditionele dorpen en prachtige stranden. Het beste wat Indonesië te bieden heeft in één eiland, ideaal voor een afwisselende roadtrip.
· Redactie
Dit Indonesië filmpje (van een Nederlander!) is werkelijk schitterend
Indonesië is een ongelooflijk mooi land. Kijk maar naar dit heerlijk pakkende en oogstrelende Indonesië filmpje, dat nota bene door een Nederlander is gemaakt. Te gek!
· Redactie
Dit Bali filmpje is ongelooflijk mooi
Bali doet als eerste denken aan een heerlijk tropisch paradijsje in Indonesië. En dat is het! Maar dit schitterende Bali filmpje laat zien dat Bali nog veel meer is. We nemen je mee op rondreis naar het echte Bali!
· Suzanne van Duijn
5x Schitterende hotels op Bali voor minder dan € 70
In Amsterdam kost een hotelkamer je gemiddeld 142 euro per nacht. In Indonesië zit je op Bali daarvoor ongedompeld in luxe. En twee nachten! Zet deze Balinese hotels dus maar op je verlanglijstje.
· Redactie
Eiland bij Bali: Nusa Lembongan
Net ten oosten van het zuiden van Bali ligt Nusa Lembongan, een klein eiland van slechts acht vierkante kilometer, maar de moeite waard om te bezoeken.
· Redactie
5 onweerstaanbare stranden op Bali
Waar denk jij aan bij Bali? Aan de rijke cultuur, kunstzinnige bevolking of vele tempels? Of juist aan de vele mooie surfspots en duik- en snorkelplekken? Toch durven we te wedden dat je vooral aan Bali's grootste troef denkt: de stranden!
· Redactie
Geweldige must-do op Lombok: Mount Rinjani beklimmen
Vanaf de Gili eilanden kun je hem al zien liggen: de majestueuze Rinjani vulkaan. Een beklimming van deze op één na hoogste berg van Indonesië is een absolute must-do tijdens je bezoek aan Lombok.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
Riksja Travel - Een kijkje achter de schermen
Tijd om weer een kijkje achter de schermen van een reisorganisatie te nemen  Dit keer in het gezellige Leiden bij reisorganisatie Riksja Travel. Want wie is Riksja Travel eigenlijk en welk team zit erachter? Wij vroegen reisspecialist en fervente reiziger Tamara Scheper het hemd van het lijf.
· Laurens Taekema
Indonesië volgens reisblogger Jenny
In de serie "Reisbloggers over..." vertellen Nederlandse travelbloggers over hun belevenissen in een bepaald land. Deze keer aan het woord: Jenny Smit over de ins en outs van Indonesië!
· Redactie
Met Djoser naar Indonesië
Wil je dit jaar een rondreis door het mooie Indonesië maken? Djoser reizen heeft een uitgebreid aanbod van groepsreizen naar Indonesië. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.
· Redactie
Rokende vulkanen en uitgestrekte koffieplantages
Reizen van Yogyakarta naar het oosten van Java? Reisorganisatie Riksja Travel geeft inspiratie en tips voor deze schitterende route door Indonesië.
· Redactie
VIDEO: Dubai en Indonesië
Wie naar Azië vliegt met Emirates kan een stopover in Dubai maken en zo twee landen met elkaar combineren tijdens één reis. Joshua Morin deed dat voor zijn video 'Go'.
· Redactie
Het andere Bali
Druk, toeristisch, te populair. Dat wordt vaak gezegd over Bali. En de zuidkust is inderdaad overspoeld door toeristen. Maar Bali is veel meer dan alleen strand en feesten.
· Redactie
Nieuwe Djoser rondreizen
Reisorganisatie Djoser heeft weer een aantal nieuwe rondreizen aan haar reisaanbod toegevoegd: de Indonesische Kleine Sunda-eilanden en ook een mooie rondreis naar Tunesië.
· Redactie
VIDEO: Verslaafd aan Bali
Voor veel mensen is Bali de ideale vakantie bestemming en voor surfers is het eiland een waar surf paradijs. Deze video laat zien waarom Bali zo verslavend is voor surfers.
· Redactie
Het Prambanan tempelcomplex in Indonesië
Prambanan is het grootste Hindoe-Javaanse tempelcomplex in Indonesië en ligt in de buurt van Yogyakarta in Midden-Java. De tempel werd voltooid in 856, maar door de verschillende aardbevingen de afgelopen eeuw, wordt er nog steeds aan gewerkt.

Archief

>