Home
Blog
Israël blogs

Reisinspiratie

12 blogs over Rondreizen in Israël
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus
Wil jij in augustus op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
7x de mooiste stranden van Israël
Israël heeft meer dan 200 kilometer strand. Een uniek gegeven voor dit relatief kleine land in het Midden-Oosten. Dit zijn de zeven juweeltjes onder de zon!
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Haifa, Israël's derde stad
Haifa is een zonovergoten metropool aan de Middellandse Zee en na Jeruzalem en Tel Aviv de derde stad van Israël. Desondanks wordt deze stad vaak overgeslagen als toeristische bestemming en wij laten zien waarom dit zonde is.
· Redactie
3.330 jaar oude sarcofaag gevonden in Israël
In het noorden van Israël hebben archeologen vorige maand een 3.300 jaar oude sarcofaag gevonden, die zij gisteren presenteerden.
· Redactie
Drijf in de Dode Zee (nu het nog kan)
De Dode Zee is het laagst gelegen meer ter wereld en één van de zoutste watermassa's op aarde waar je moeiteloos kunt blijven drijven. Het waterniveau zakt echter in een hoog tempo.
· Redactie
Arabische souks: rondstruinen en shoppen!
Onmisbaar in iedere middelgrote of grote Arabische stad: de souks. De Arabische variant van onze overdekte winkelcentra is een wereld op zich.
· Redactie
Stad van Goud: Jeruzalem
Jeruzalem is zo’n stad die iedereen in z’n leven een keer gezien moet hebben. De Gouden Stad is heilig voor zowel joden, christenen als moslims. Het gevoel rond te lopen op het kruispunt van drie grote wereldreligies is onbeschrijfelijk.
· Redactie
Culturele stedentrip Jeruzalem
Als je geen tijd hebt om lang op reis te gaan, dan is het maken van een korte stedentrip wellicht een goed idee. Londen en Parijs zijn leuk, maar ook redelijk voor de hand liggend. Kies liever eens voor een bestemming die verder weg ligt, zoals Jeruzalem in Israël.
· Redactie
Vrijwilligerswerk wereldwijd
Een rondreis laat zich prima combineren met vrijwilligerswerk, zeker als je langdurig van huis zult zijn. Of draai het om: kies een bestemming waar je vrijwilligerswerk zou willen doen en sluit de werkperiode af met een paar weken rondreizen. Hieronder volgen enkele tips voor een interessante ervaring.
· Redactie
Veelzijdig Tel Aviv
Israel is een land waar je misschien niet direct aan denkt bij het uitzoeken van een vakantiebestemming. Dat is jammer, want Israel is veelzijdig en heeft jou als reiziger dan ook heel veel te bieden. Alleen al in Tel Aviv valt zoveel te beleven dat je er rustig een aantal dagen voor kunt uittrekken.
· Redactie
Israël populair vakantieland
Israël had vorig jaar al veel bezoekers en lijkt ook dit jaar weer een topbestemming te zijn voor vakantiegangers. Een aantal reisorganisaties biedt charterreizen naar Eilat aan, waardoor er in de zomer van 2011 naar verwachting een heleboel Nederlanders hun vakantie zullen doorbrengen in de Israëlische zon.

Archief

>