Home
Blog
Letland blogs

Reisinspiratie

5 blogs over Rondreizen in Letland
· Suzanne van Duijn
De top 15 bestemmingen voor 2016 volgens Rondreis.nl
Waarheen reizen in 2016? Rondreis.nl helpt je graag op weg met deze ultieme reisbestemmingen shortlist voor 2016. Pak je bucketlist er maar bij!
· Redactie
Op reis voor een paar honderd euro
Als jij deze zomer graag op reis wilt gaan, dan mag een gebrek aan financiële middelen natuurlijk geen roet in het eten gooien. Gelukkig zijn er voldoende manieren om er even een paar dagen tussenuit te piepen, zonder gelijk de hoofdprijs te hoeven betalen.
· Redactie
Paspoort automatisch gecontroleerd
Als jij een dezer dagen via het vliegveld van Schiphol reist, dan is de kans aanwezig dat je paspoort niet meer door een lid van de marechaussee, maar door een automaat wordt gecontroleerd. Op Schiphol is namelijk recentelijk een proef gestart met automatische paspoortcontrole.
· Redactie
Bezienswaardigheden in Riga
De hoofdstad van Letland is een prachtige bestemming voor een stedentrip en ook leuk om tijdens een rondreis door Letland een paar dagen te verblijven. In Riga zijn namelijk tal van leuke, interessante en mooie bezienswaardigheden te vinden en ze bevinden zich vrijwel allemaal in en rondom het mooie oude centrum.
· Redactie
Een rondreis per fiets
Hou je ervan om ook tijdens je vakantie lekker sportief bezig te zijn en doe je dat het liefst elke dag? Hou je bovendien ook van afwisseling en vind je het leuk om een rondreis te maken? In dat geval is het misschien een leuk idee om tijdens je vakantie een lange fietstocht te gaan maken.

Archief

>