Home
Blog
Madagaskar blogs

Reisinspiratie

6 blogs over Rondreizen in Madagaskar
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus
Wil jij in augustus op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Redactie
Madagaskar: insider tips voor een uniek eiland
Het is het oudste eiland ter wereld: Madagaskar. 80% van de flora en fauna is endemisch en komt alleen in dit land voor. De bevolking is een unieke mix van Indonesiërs en Afrikanen en de natuur is enorm gevarieerd.
· Redactie
Avenue of the Baobabs
De baobab is een dikstammige boomsoort en de nationale boom van Madagaskar. Zo'n 25 van deze surrealistische stengels flankeren een weg aan de westelijke kant van Madagaskar in de buurt van de stad van Morondava.
· Redactie
De mooiste eilanden ter wereld
Als je op zoek bent naar een mooie bestemming voor een verre rondreis, wat is dan een betere bestemming dan een eiland? Een eiland is compact en biedt je een zekere begrenzing voor je rondreis. Een eiland is tijdens een rondreis dan ook goed te ‘behappen’ en dat maakt dat je vaak echt alle belangrijke bezienswaardigheden kunt gaan bezichtigen. Blijft de vraag: waar vind je de mooiste eilanden ter wereld?
· Redactie
De beste reisbestemmingen in 2013
Het einde van 2012 zit er alweer aan te komen. Hopelijk kun je terugkijken op een geslaagd jaar met een of meer mooie reizen. Misschien ga je in de laatste weken van dit jaar nog wel op reis en anders bieden deze laatste weken van het jaar alvast een mooie gelegenheid om eens na te denken over bestemmingen die je volgend jaar niet mag missen.
· Redactie
Beleef Madagaskar
Madagaskar … als je kinderen hebt, schieten er nu waarschijnlijk enkele beelden uit de tekenfilms door je hoofd. Zo leuk als de tekenfilms zijn, zo leuk is Madagaskar zelf ook. Nog veel leuker natuurlijk, en prima te bezichtigen als je gebruik maakt van een geheel verzorgde rondreis.

Archief

>