Home
Blog
Malediven blogs

Reisinspiratie

6 blogs over Rondreizen in Malediven
· Suzanne van Duijn
3 weken Sri Lanka en Malediven: 10 tips
Sri Lanka got it all: natuur, authentieke cultuur en avontuur. Daarbij is het perfect te combineren met een verblijf op de Malediven. Check deze tien tips.
· Redactie
Onderwater kunsttentoonstelling in de Malediven
Je zou zeggen dat het uitzicht onderwater in de Malediven al mooi genoeg is, maar twee luxe resorts hebben sinds vorige week een tentoonstelling, waarbij er kunst voor de ramen onderwater is gehangen.
· Redactie
VIDEO: Onderwaterparadijs de Malediven
Voor duikers vormen de Malediven met zijn 1190 koraaleilanden één groot onderwaterparadijs. In deze video, gefilmd met een GoPro camera in het zuiden van de Malediven, komen o.a. schildpadden en manta's voorbij!
· Redactie
Accommodaties op het water
Reis jij graag per boot of hou je ervan om je vakantie ergens aan het water te vieren? Ga dan nog een stapje verder en kies ook voor een overnachtingsplek op het water. Er zijn wereldwijd diverse accommodaties te vinden waar je op het water kunt verblijven. Hieronder volgen alvast enkele voorbeelden.
· Redactie
Je eigen ‘Love boat’
The love boat was een fantastische serie over de verwikkelingen van passagiers op een cruiseschip op open zee. Het kan echter nog veel intiemer, want een verblijf op je eigen kleine ‘love boat’ op de Indische Oceaan, dat is pas echt genieten.
· Redactie
Overwinteren in het oosten
Ach wat zijn de dagen weer kort en wat is het weer toch somber. Binnenkort wordt het ook nog eens bitterkoud. Voel je er niets voor om de komende winter door te brengen in een dikke jas tussen sneeuw en ijs? Maak dan een reis naar het oosten, waar de zon tropisch schijnt en je niet door sneeuw maar op parelwit zand loopt.

Archief

>