Home
Blog
Malta blogs

Reisinspiratie

6 blogs over Rondreizen in Malta
· Laurens Taekema
Waarom een vakantie op Malta in de winter een héél goed idee is
Malta in de winter bezoeken? Jazeker! Malta is een heerlijke bestemming om onze koude en natte winter te ontvluchten en daarnaast te genieten van al het moois dat dit eiland in de Middellandse Zee te bieden heeft.
· Redactie
Dit is niet wat je denkt dat het is
Bij Anchor Bay, in de noord-west hoek van de Zuid-Europese dwergstaat Malta, bevindt zich een klein verlaten dorpje met gammele houten huizen dat 'Popeye Village' genoemd wordt.
· Redactie
Paspoort automatisch gecontroleerd
Als jij een dezer dagen via het vliegveld van Schiphol reist, dan is de kans aanwezig dat je paspoort niet meer door een lid van de marechaussee, maar door een automaat wordt gecontroleerd. Op Schiphol is namelijk recentelijk een proef gestart met automatische paspoortcontrole.
· Redactie
Sportief Malta
Als je van een actieve vakantie op een zonnig eiland houdt, waar je volop de gelegenheid hebt om lekker sportief bezig te zijn, dan is Malta voor jou ‘the place to be’. Malta gaat in 2012 namelijk furore maken als meest sportieve eiland ter wereld.
· Redactie
Reis naar zonnig Malta
De dagen worden korter en de temperaturen dalen alweer bijna tot onder het vriespunt. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een korte trip naar een eiland met prettiger temperaturen, een eiland als Malta.
· Redactie
Reis naar de zon!
De winter zit er in Nederland alweer aan te komen, na een zomer die helaas amper noemenswaardig is geweest. Hoe kun je die slechte zomer zo snel mogelijk vergeten? Bijvoorbeeld door een reis naar de zon in te plannen.

Archief

>