Home
Blog
Namibië blogs

Reisinspiratie

20 blogs over Rondreizen in Namibië
· Suzanne van Duijn
Namibië rondreis van 14 dagen: Route + Tips
De ultieme manier om Namibië te ontdekken is tijdens een self-drive in een 4x4. Wij geven je graag tips voor een onvergetelijke rondreis.
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd juni: de bestemmingen voor een reis in juni
Wil jij in juni op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
Hoe veilig is het om zelf in Namibië te reizen?
Een self-drive is dé manier om in Namibië te reizen. Maar is het ook veilig om met je eigen vervoer door Namibië te reizen?
· Suzanne van Duijn
De Kalahari woestijn: unieke plek in zuidelijk Afrika
Zandhappen, hordes kamelen en oases die uit een Arabisch sprookje zijn weggeslopen. Dat is waar je aan denkt bij een woestijn. Met zijn 900.000 vierkante kilometer is de Kalahari woestijn één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. Een unieke plek, onaangetast en puur, die een bezoek meer dan waard is.
· Suzanne van Duijn
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria Falls: machtige must-do!
Terwijl hordes toeristen massaal naar Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika afreizen, tippen wij een unieke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en de onwaarschijnlijk mooie Victoria-watervallen. Na deze kennismaking met zuidelijk Afrika wil je misschien wel nooit meer iets anders.
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis in Namibië
Keer op keer blijven we het zeggen: Namibië is werkelijk een top bestemming voor een prachtige rondreis. Wij vertellen je wat de beste tijd is voor een roadtrip door Namibië.
· Suzanne van Duijn
Must-see in Namibië: Spitzkoppe
Ongerepte natuur, indrukwekkende cultuur en veel wildlife maken Afrika tot een geliefd vakantieland. Ook Namibië is een populaire bestemming en de beste manier om het land te ontdekken is met een self-drive. En dan mag je Spitzkoppe niet missen! 
· Suzanne van Duijn
Wow Namibia, we just fell in love with you!
Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi en ook Tanzania trekt al jaren vele toeristen. Maar voor een onvergetelijk mooi stukje Afrikaanse wildernis gaan wij ook met alle liefde naar Namibië.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika
Voor een avontuurlijke reis, prachtige natuur en veel wildlife ben je in Afrika aan het goede adres. De allermooiste bezienswaardigheden van Zuidelijk Afrika op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken in Namibië
Zuid-Afrika, eat your heart out. Voor een onvergetelijk avontuur in de Afrikaanse wildernis kiezen steeds meer mensen voor Namibië.
· Suzanne van Duijn
Waarom een auto huren in Namibië héél gaaf is
Voor een avontuurlijke roadtrip over de eindeloze gravelwegen van Afrika is Namibië de place to be. Hier wat tips voor de roadtrip van je leven.
· Redactie
African Travels - Een kijkje achter de schermen
African Travels is een reisorganisatie gespecialiseerd is in het aanbieden van kleinschalige groepsreizen naar het mooie Afrika. Reizen die bovendien verantwoord zijn met oog voor natuur en de lokale bevolking. Mede-oprichtster Marijnke Vincent vertelt ons er alles over!
· Redactie
Dit Namibië filmpje is onbeschrijflijk mooi
Namibië wat ben je ongelooflijk mooi! Dit filmpje laat dit schitterende land in zuidelijk Afrika op fenomenale wijze zien. Van de Kalahari woestijn tot het uitbundige wild in Etosha National Park. Fantastisch!
· Redactie
Op eigen houtje op safari: Etosha NP in Namibië
Voor vrijwel alle reizigers staat Etosha National Park met stip op één qua hoogtepunten tijdens een rondreis door Namibië. Lees hier waarom je dit prachtpark zelf moet gaan bezoeken!
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Vergunning om te jagen op een zwarte neushoorn geveild
Soms kunnen we niet geloven hoe dom mensen kunnen zijn. Onlangs werd in Amerika door de Dallas Safari Club een vergunning geveild voor de jacht op een zwarte Afrikaanse neushoorn in Namibië.
· Redactie
's Werelds grootste beschermde gebied
In het zuiden van het Afrikaanse continent bevindt zich 's werelds grootste beschermde gebied: De 'Kavango - Zambezi Transfrontier Conservation Area', ook wel bekend als KAZA.
· Redactie
Stiltebestemmingen voor de ultieme rustzoeker
Als je het niet erg vindt om tijdens je vakantie omringd te worden door vele andere toeristen, of dit zelfs juist leuk vindt, dan is een verblijf op een gezellig familieresort voor jou een prima optie. Ben je echter op zoek naar rust en stilte, dan passen onderstaande ideeën wellicht beter bij je.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Sossusvlei Namibië
Deze foto is gemaakt in de Sossusvlei in Namibië. De Sossusvlei is onderdeel van de Namib-woestijn, de oudste woestijn van de wereld. Tussen de prachtige rode zandduinen vind je een opgedroogde oase met witte klei ondergrond en afgestompte boomstammen. Een surrealistisch beeld, ideaal voor een mooie foto!

Archief

>