Home
Blog
Nieuw-Zeeland blogs

Reisinspiratie

49 blogs over Rondreizen in Nieuw-Zeeland
· Redactie
Epische nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand
Onlangs publiceerde Air New Zealand haar nieuwe veiligheidsvideo, compleet in het 'Hobbit' thema, waarin onder andere regisseur Peter Jackson en Elijah Wood (ster uit de "Lord of the Rings"-trilogie) te zien zijn.
· Redactie
Nieuw-Zeeland's Champagne Pool
Binnen het Waiotapu geothermische gebied op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland ligt de Champagne Pool, een warmwaterbron en een van de kleurrijkste plekken van het land.
· Redactie
FOTOSERIE: Het beste van Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland staat bij ons hoog bovenaan als het gaat om outdoor bestemmingen en natuur. Het land down under biedt bijna alles: van vulkanen, geisers en schitterende baaien op het Noordereiland tot fjorden, gletsjers, watervallen en azuurblauw meren op het Zuidereiland.
· Redactie
Nieuw-Zeeland's Hot Water Beach
Aan de oostkust van Nieuw-Zeeland's Noordereiland ligt op het Coromandel schiereiland Hot Water Beach, een populair strand en geothermische attractie.
· Redactie
5 verre outdoor bestemmingen
Bergwandelen, fietsen en rondtrekken zijn de meest voorkomende activiteiten die worden ondernomen tijdens een actieve vakantie. Deze activiteiten kunnen op verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa gedaan worden. Aangezien elke bestemming zijn eigen specifieke kwaliteiten heeft is het goed om te weten waar je welke activiteit het beste kunt doen
· Redactie
VIDEO: Episch Nieuw-Zeeland
Het woord 'episch' wordt nog al eens onterecht gebruikt, maar als er één land is waarop dit van toepassing is, dan moet het toch wel Nieuw-Zeeland zijn.
· Redactie
10 indrukwekkende fjorden
Smalle baaien omringd door steile, rotsachtige kliffen, die door gletsjerwerking zijn uitgesleten: dat zijn de kenmerken van fjorden. In dit artikel hebben we 10 indrukwekkende fjorden op een rij gezet.
· Redactie
VIDEO: Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland
Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland beschikt over enkele van de mooiste landschappen ter wereld en is waarschijnlijk de natte droom van iedere landschapsfotograaf. Dat gold ook voor Nathan Kaso, die hier een verbluffende video maakte.
· Redactie
3 helikopter ervaringen in Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland beschikt over werkelijk adembenemende landschappen en het is prachtig om deze vanuit de lucht te zien. We geven je 3 bijzondere helikopter ervaringen in Nieuw-Zeeland.
· Redactie
Komische nieuwe veiligheidsvideo van Air New Zealand
Air New Zealand staat al langer bekend om zijn marketinghumor en komt ook dit keer weer met een nieuwe grappige veiligheidsvideo getiteld 'Safety Old School Style'.
· Redactie
Extreme sports in Midden-Aarde
Stel je bent een echte adrenalinejunk en komt in Europa niet echt meer aan je trekken. Waar moet je heen? Naar Queenstown, Nieuw-Zeeland! Het epicentrum der extreme sporten.
· Redactie
Rome en Nieuw-Zeeland favoriet bij Nederlandse reizigers
De Nederlandse reiziger heeft in 2013 Rome bovenaan zijn lijstje staan van favoriete stedentripbestemmingen. Als favoriete verre bestemming komt Nieuw-Zeeland uit de bus. Dit is de conclusie van een jaarlijks onderzoek op de Wereldwijzer-forums.
· Redactie
VIDEO: dromen van Nieuw-Zeeland
Wij hebben ons eigen Zeeland. Met Middelburg en Vlissingen enzo. Maar hoe idyllisch ook, die mosselen en windmolens, het nieuwe Zeeland 20.000 kilometer verderop is net een tikkeltje prachtiger. Check deze beelden!
· Redactie
VIDEO: wegdromen bij Nieuw-Zeeland
Wij hebben ons eigen Zeeland. Met Middelburg en Vlissingen enzo. Maar hoe idyllisch ook, die mosselen en windmolens, het nieuwe Zeeland 20.000 kilometer verderop is net een tikkeltje prachtiger. Check deze beelden!
· Redactie
Mannenoverschot in Christchurch
Als je single bent maar niet tot de zogenaamde ‘happy singles’ behoort, dan is het ondernemen van een reis naar de plaats Christchurch in Nieuw-Zeeland misschien een goed idee. Als je op zoek bent naar een single man, is de kans relatief groot dat je hem in Christchurch tegen het lijf loopt.
· Redactie
Vriendelijke bestemmingen voor je vakantie
Het is altijd prettig om tijdens je vakantie gastvrij welkom te worden geheten door de bevolking van het land van bestemming. Nu zijn de mensen in het ene land wat vriendelijker ingesteld dan in het andere land, dus in welk land moet je zijn voor een echt warm onthaal?
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Mount Cook in Nieuw-Zeeland
Deze Foto van de dag is gemaakt toen ik onderweg was naar het Aoraki Mount Cook National Park. Het is wat mij betreft zo'n beetje het ideaalplaatje van Nieuw-Zeeland. Besneeuwde bergtoppen, groene bomen en dan die blauwe lucht en het superblauwe meer.
· Redactie
Gratis bezienswaardigheden Nieuw-Zeeland
Een verre reis is vaak al duur genoeg, dus dan is het fijn als je op de plek van bestemming weet waar zich gratis bezienswaardigheden bevinden. Een rondreis door Nieuw-Zeeland hoeft op deze manier echt niet de hoofdprijs te kosten. Speur naar goedkope vliegtickets, boek een accommodatie als deze in de aanbieding is en leef je uit tijdens een (of meer) van onderstaande tips voor trips.
· Redactie
Wanaka in Nieuw-Zeeland
Tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland mag een bezoek aan het kleine stadje Wanaka absoluut niet ontbreken. Wanaka is gelegen op het zuidereiland, namelijk aan het mooie, gelijknamige meer. Voor watersport zit je in Wanaka dus alvast goed, maar er is nog meer te beleven.

Archief

>