Home
Blog
Nieuw-Zeeland blogs

Reisinspiratie

49 blogs over Rondreizen in Nieuw-Zeeland
· Redactie
Op hoog niveau dineren in Nieuw-Zeeland
Als jij je geliefde eens wilt verrassen met een echt bijzonder etentje, dan vind je in Nieuw-Zeeland alvast een plek die van een hoog niveau getuigt. Het eten bevindt zich hier namelijk ook echt letterlijk op hoog niveau, om precies te zijn op de hoogte van een flink uit de kluiten gewassen boomhut.
· Redactie
Nieuw Zeeland, land van The Hobbit
Ben jij een echte natuurliefhebber en heb je zin in een verre rondreis door een land waar je van het ene verrassende natuurwonder in het andere mooie vergezicht valt? Denk dan eens aan een rondreis door Nieuw-Zeeland. Bezoek dan bijvoorbeeld ‘Kapiti Island’, dat een perfecte plek is voor het spotten van vogels en genieten van nog ongerepte natuurgebieden.
· Redactie
Vliegen voor een cent
Vliegen is over het algemeen geen goedkope hobby, zeker niet wat betreft lange vluchten naar verre bestemmingen als Australië of Nieuw-Zeeland. Gelukkig kun je als je in een van deze landen een rondreis wilt gaan maken best het vliegtuig pakken. Met binnenlandse vluchten kun je soms namelijk heel goedkoop reizen.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Pinguïn Nieuw-Zeeland
Wat een prachtig en veelzijdig land is Nieuw-Zeeland toch! Van bergen met gletsjers tot goudgele stranden: je vindt het in dit mooie land op een betrekkelijk kleine oppervlakte. Deze foto is gemaakt op het zuidereiland van Nieuw-Zeeland, op het Otago schiereiland. Dit schiereiland vlakbij Dunedinzit vol met mooie vogels en ook pinguïns. Ideaal voor een dagtripje!
· Redactie
Great Walker competitie Nieuw-Zeeland
Hoe kun je een zo wijds en prachtig land als Nieuw-Zeeland nu beter verkennen dan door het maken van lange wandeltochten? Het magische landschap heeft zo veel te bieden dat je, waar je ook komt, versteld zult staan van de schoonheid van de natuur.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Vulkanische activiteit Rotorua
De foto van de dag is vandaag ééntje vanuit Nieuw Zeeland. Rotorua op het Noorder eiland om precies te zijn. Dé grote highlight van deze plaats is de vulkanische activiteit die je er in de buurt vindt. Eigenlijk gaat het om een "geothermisch" gebied. Je vindt er geisers, vijvers met mooie kleuren en een lekkere zwavelgeur.
· Redactie
Met 333 Travel naar Nieuw-Zeeland
Het wonderschone Nieuw-Zeeland is een uitstekende bestemming om te genieten van een verre rondreis. De weidse, nog ongerepte natuur leent zich prima voor het maken van een rondreis per huurauto. Ook zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn in de ruige natuur, zoals door te gaan raften, een parachutesprong te wagen of – iets minder spectaculair – het maken van een lange fietstocht. 
· Redactie
Goedkope groepsreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland
Rondreizen naar Australië of Nieuw-Zeeland staan op het lijstje van vele reizigers. Logisch, maar door de gigantische afstand zijn het geen landen waar je even eenvoudig naartoe kunt gaan. Hierdoor liggen de prijzen van rondreizen in Oceanië vaak ook erg hoog. Daarom is het wellicht extra interessant dat Kuoni spectaculaire kortingen geeft!
· Redactie
Op twee wielen door Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Denk aan de vergezichten van Zuid-Frankrijk, de rotspartijen van de Alpen  en de glooiende landschappen van Italië en zie dit alles in het kwadraat. Dát is Nieuw-Zeeland, een land waar je prachtige wandeltochten en lange fietstochten kunt ondernemen.
· Redactie
De Fiji eilanden
De Fiji eilanden liggen ten oosten van Australië en Nieuw-Zeeland en bestaan uit zo’n 320 eilanden. De grootste eilanden zijn Viti Levu en Vanau Levu, die samen goed zijn voor ongeveer viervijfde deel van Fiji. Op deze eilanden wonen logischerwijs ook de meeste inwoners van Fiji.
· Redactie
De mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland
Als je van uitgestrekte natuur en rust houdt, dan moet je zeker een keer een reis naar Nieuw-Zeeland ondernemen. Het land is echter nogal groot, daarom is het handig om in elk geval een paar plekjes te weten die zo mooi, indrukwekkend of rustgevend zijn dat je ze eigenlijk niet mag missen.

Archief

>