Home
Blog
Oeganda blogs

Reisinspiratie

8 blogs over Rondreizen in Oeganda
· Laurens Taekema
Nieuwe bestemming voor 333travel: Oeganda
333travel heeft er een nieuwe bestemming bij! Oeganda, ofwel de Parel van Afrika, is de nieuwe toevoeging aan het mooie aanbod van 333travel. Deze komt bij het bestaande reisaanbod met reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Kenia en Tanzania, de Seychellen en Mauritius.
· Suzanne van Duijn
Zien: een schitterende reisdocu over Oeganda
Oeganda is dé plek voor een typisch Afrikaanse, avontuurlijke roadtrip. In deze documentaire komen een aantal van de absolute hoogtepunten voorbij. Kijk je mee?
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd augustus: de bestemmingen voor een reis in augustus
Wil jij in augustus op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Oeganda: Top 10 bezienswaardigheden
Als je denkt aan een vakantie naar Afrika, denk je waarschijnlijk niet meteen aan Oeganda. Think again, want Oeganda wordt niet voor niets de parel van Afrika genoemd.
· Redactie
VIDEO: Rwanda en Oeganda in vogelvlucht
Ondanks de recentelijke controversiële antihomowet in Oeganda, is het toch en ontzettend mooi land om te bezoeken. Dat laat Michael Sugrue zien in deze video, die het land in Centraal-Afrika een paar jaar geleden bezocht, samen met Rwanda.
· Redactie
Reis naar Oeganda
Wil jij best eens een keertje naar Oeganda reizen als verslaggever en denk je ook over de juiste capaciteiten daarvoor te beschikken? Doe dan nu mee met de wedstrijd van Reiskrant Reporter en maak kans op twee gratis retourtickets met KLM en een arrangement ter plaatse, op basis van logies en ontbijt.
· Redactie
Voordeliger bereikbaar in Afrika
Als je binnenkort op reis gaat naar een land in Afrika en binnen Afrika goedkoper bereikbaar wilt zijn, dan moet je zeker even verder lezen. Het zou namelijk best eens zo kunnen zijn dat je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van snelle en eenvoudige diensten voor roaming. In zo’n tien Afrikaanse landen kun je op die manier namelijk al aanzienlijk besparen op de kosten.
· Redactie
Topbestemmingen 2012 volgens Lonely Planet
Waar moet je in 2012 naartoe reizen? Welke bestemmingen mag je niet missen? Op deze prangende vragen heeft Lonely Planet nu een antwoord gegeven door de publicatie van een lijst met tien landen die volgend jaar echt een must zijn om te bezoeken.

Archief

>