Home
Blog
Portugal blogs

Reisinspiratie

36 blogs over Rondreizen in Portugal
· Laurens Taekema
Speciaal voor soloreizigers: de avontuurlijke groepsreizen van GoToo
Ben je een avontuurlijke singlereiziger, maar zoek je toch de gezelligheid van gelijkgestemde reizigers? Dan zijn de groepsreizen van de nieuwe reisorganisatie GoToo ideaal. Deze reizen zijn bedoeld voor singlereizigers van 40+ en zitten bomvol avontuur en originele activiteiten. Vrijheid staat voorop, dus er is ook genoeg ruimte om lekker je eigen gang gaan. Deze drie reisbestemmingen van GoToo vinden wij grote aanraders. Lees mee!
· Laurens Taekema
Portugal vakantie? Onze Tips + Mooiste Bezienswaardigheden
Wil jij op vakantie naar Portugal? Dát snappen wij! Portugal is een heerlijk land voor een zonvakantie, maar heeft ook tal van levendige steden, mooie plekken en  ongerepte natuurgebieden.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 12 mooiste plekken van de Algarve
Deze regio in Zuid-Portugal is de plek voor een fijne strandvakantie. Wij tippen je de mooiste plekken van de Algarve.
· Suzanne van Duijn
12x Waarom Portugal één van onze favoriete Europese bestemmingen is
Portugal is het bewijs dat je niet ver hoeft te reizen om een geweldige trip te maken. Om deze twaalf redenen is het een van onze favorieten in Europa.
· Suzanne van Duijn
De top 12 mooiste bezienswaardigheden in Lissabon
Lissabon is hot! Authentiek Portugees en tegelijkertijd hip en happening. Maar welke bezienswaardigheden mag je nu écht niet missen? Wij noemen de 12 mooiste.
· Suzanne van Duijn
Op vakantie in Portugal met een huurauto: tips & route
Met steden als LIssabon en Porto, is Portugal de ideale bestemming voor een citytrip. Maar ook voor een langere vakantie of rondreis is Portugal perfect.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Portugal
Portugal is prachtig. Op deze zeven plekken wil je gegarandeerd met je eigen blote voeten door het zand lopen!
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de vijf beste plekken voor digital nomads
Inmiddels kennen we allemaal wel iemand: de digital nomad die reizend zijn geld verdient. Working where the wifi is! Wij noemen de vijf populairste plekken voor digital nomads.
· Suzanne van Duijn
De 20 mooiste plekken in Portugal
Wij zijn fan van Portugal! Omdat het land groot en veelzijdig is, heeft het een heleboel mooie plekken die klaarliggen om te ontdekken. Wij vertellen je graag welke dit zijn!
· Suzanne van Duijn
4x Leuke uitstapjes bij een stedentrip Lissabon
Een Lissabon citytrip is natuurlijk leuk, maar wie net iets meer wil zien doet een stedentrip Lissabon met deze vier extra’s!
· Redactie
De Santa Justa lift in Lissabon
Het is misschien wel één van de mooiste lifts ter wereld: de Santa Justa lift in de Portugese hoofdstad Lissabon.
· Redactie
De Azoren: ongerept paradijs in de Atlantische Oceaan
Het enige wat beter is dan een ongerept paradijs is er een die niemand nog bezocht heeft. De Azoren eilandengroep is zo'n plek waar nog weinig toeristen naartoe gaan.
· Redactie
Europa's beste eiland bestemming: Madeira
Onlangs werd Madeira voor het tweede jaar op rij benoemd tot Europa's Beste Eiland Bestemming bij de World Travel Awards. Hoewel het misschien niet de meest voor de handliggende bestemming is, vertellen wij je waarom je hier naartoe zou moeten gaan.
· Redactie
Hike naar het Lagoa do Fogo (Portugal)
São Miguel is het grootste eiland van de Portugese Azoren en een van de mooiste plekken om een wanderling naartoe te maken hier is het kratermeer Lagoa do Fogo.
· Redactie
Met de auto door Portugal
Portugal is een populaire bestemming voor strandliefhebbers, maar Portugal heeft nog veel meer te bieden! De ruige kust, vissersdorpjes, tradities, het rustgevende binnenland en de vele mooie baaien bijvoorbeeld.
· Redactie
Is dit 's werelds mooiste strand?
Het is de meest gefotografeerde rots van Portugal, Ponta da Piedade op zo'n 2 kilometer van het stadje Lagos in de Portugeese Algarve.
· Redactie
Stedentrip Lissabon in de herfst
De Portugeese hoofdstad Lissabon is een van de weinige Europese hoofdsteden die beschikt over zowel een rivier als een kustlijn. Hierdoor is het een populaire bestemming voor reizigers die actieve vakantieplannen graag combineren met prachtige uitzichten over de zee.
· Redactie
De volkswijk van Porto: Ribeira
Hier vertrokken in de vijftiende eeuw de eerste schepen naar Afrika en begon de Portugese Gouden Eeuw: de oude volkswijk Ribeira – werelderfgoedsinds 1996 – is het kloppende hart van Porto.
· Redactie
Lissabon bekroond tot Europa’s beste citytrip
De Portugese hoofdstad Lissabon is bij de jaarlijkse World Travel Awards opnieuw uitgeroepen tot Europa’s ‘Leading City Break’-bestemming.

Archief

>