Home
Blog
Rusland blogs

Reisinspiratie

28 blogs over Rondreizen in Rusland
· Redactie
Rondreis langs kerken
Soms is niet zozeer een land het doel van je reis, maar een bezienswaardigheid. Dat kan een museum zijn, een bepaald gedenkteken of een historisch bouwwerk zoals een kerk. Wat dat laatste betreft, volgt hieronder een kleine opsomming van enkele kerken die met recht tot de meest bijzondere ter wereld kunnen worden gerekend.
· Redactie
Verre rondreis per trein
Een rondreis wordt meestal gemaakt met een huurauto, maar overweeg ook eens een rondreis per trein te ondernemen. In de trein kun je lekker onderuitgezakt een boekje lezen en een hapje eten, terwijl je van de ene naar de andere bestemming wordt gebracht. Bovendien krijg je onderweg ook nog veel meer mee van het voorbij glijdende landschap.
· Redactie
Modern en cultureel Moskou
Ben je op zoek naar een bestemming voor een leuke stedentrip die iets verder van huis ligt, maar toch heel goed bereikbaar is? Overweeg dan eens een lang weekend af te reizen naar Moskou. De hoofdstad van Rusland leent zich namelijk prima voor een paar dagen vol culturele bezienswaardigheden.
· Redactie
Bolsjojtheater Moskou weer open
Het beroemde Bolsjojtheater in Moskou is sinds 2005 grondig onder handen genomen. Doel van de renovatie was het herstellen van het gebouw in de oorspronkelijke classicistische stijl. Het gebouw heeft in de loop der tijd nogal wat te verduren gehad en dat had zijn sporen her en der achtergelaten.
· Redactie
Stedentrips populair
De gemiddelde Nederlander heeft deze herfst ontzettend veel behoefte aan een korte vakantie. Dit valt op te maken uit de boekingsresultaten van het World Ticket Center. Het maken van een stedentrip binnen Europa is populairder dan ooit.
· Redactie
Wanderfly.com maakt reizen makkelijk
Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
· Redactie
Nieuwe rondreis van Djoser: rondje Zwarte Zee
Djoser heeft een nieuwe rondreis aan haar rondreisaanbod toegevoegd: een rondje om de Zwarte Zee!
· Redactie
Nieuwe website voor Tiara Tours
Tiara Tours heeft een nieuwe website gelanceerd.
· Redactie
Transsiberische autoweg al na maand aan herstellingen toe
De Transsiberische autoweg, de eerste weg die het uiterste oosten en westen van Rusland met elkaar verbindt, is nu al aan dringende en ingrijpende herstellingen toe. De autoweg werd afgelopen september opengesteld voor het verkeer.

Archief

>