Home
Blog
Spanje blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Spanje
· Redactie
's Werelds meest gevaarlijke wandelpad gaat weer open
Het wordt beschreven als 's werelds meest gevaarlijke wandelpad en is al meer dan een decennium gesloten. Dankzij een groot reconstructie project zal Caminito del Rey echter binnenkort weer open zijn voor publiek.
· Redactie
Dé valentijn stedentrip van 2015: Madrid
Wil jij je geliefde verassen met een romantische stedentrip tijdens Valentijnsdag? Dan hebben wij een goede tip voor je: ga naar Madrid!
· Redactie
7 Natuurlijke Wonderen in Spanje
Afgelopen maand werden er in Spanje zeven natuurlijke wonderen in Spanje verkozen. Meer dan 82.000 mensen brachten hun stem uit, waarvan een top 7 werd samengesteld uit 20 bestemmingen.
· Redactie
VIDEO: Zo mooi zag je Barcelona nog nooit
Het is geen geheim dat Barcelona een levendige internationale bestemming is, maar zo mooi en levendig als in deze twee minuten durende video zag je deze stad nog nooit.
· Redactie
Las Médulas: Uniek landschap in Spanje
In de Spaanse El Bierzo regio ligt een uniek landschap van grillige bergen, grotten en ravijnen: Las Médulas. Ooit was dit de thuisbasis van de belangrijkste goudmijn in het Romeinse Rijk, maar tegenwoordig een populaire bestemming voor avontuurlijke reizigers.
· Redactie
FOTOSERIE: Semana Santa in Spanje
In Nederland wordt lekker Pasen gevierd en hebben we net Goede Vrijdag achter de rug, maar in Spanje was het gedurende de hele afgelopen week Semana Santa.
· Redactie
4 unieke ervaringen in Madrid
De Spaanse hoofdstad Madrid is één van de mooiste steden van het land en of je er nu voor de eerste keer naartoe gaat, of er al vele malen bent geweest, in dit artikel geven we je vier tips voor een unieke ervaring in deze stad.
· Redactie
Een stedentrip Sevilla
Als vierde grootste stad van Spanje en hoofdstad van Andalusië, heeft Sevilla bezoekers veel te bieden. De stad biedt een mix van architectuur, geschiedenis, tradities, feesten en gezelligheid en is ideaal voor het maken van een stedentrip.
· Redactie
FOTOSERIE: De Canarische Eilanden
Ondanks dat de Canarische Eilanden behoren tot één van de toeristische topbestemmingen van Europa, laten de foto's in deze serie zien waarom een bezoek aan de Canarische eilanden zeker de moeite is.
· Redactie
VIDEO: Het Canarische eiland Lanzarote
Van het vulkanische eiland Lanzarote maakten Lea Amiel en Nicolas Libersalle een bijzonder mooie video in opdracht van het Canarische Toerisme Bureau. Bekijk hier het resultaat.
· Redactie
Zo ziet Barcelona's Sagrada Família er in 2026 uit
De basiliek Sagrada Família in Barcelona is al meer dan 130 jaar in aanbouw en heeft nog 13 jaar te gaan tot zijn voltooiing, maar de wereld kan nu een indruk krijgen van hoe hij eruit komt te zien.
· Redactie
‘Russen irritantste toeristen’
Russen zijn volgers Europese vakantiegangers de meest irritante toeristen. Dit is de conclusie van een onderzoek uitgevoerd door reviewsite Zoover.
· Redactie
Run op last minutes
Ook al is het in Nederland eindelijk heerlijk weer, we lijken er massaal tussenuit te willen knijpen. Er is sprake van een ware run op lastminutereizen, aldus reisorganisaties TUI Nederland en Thomas Cook.
· Redactie
Hotelprijzen Zuid-Europa sterk gedaald
Wil je deze zomer graag op vakantie maar maak jij je zorgen over de kosten die een reis met zich meebrengt? Niet doen, want met een vliegticket van een maatschappij als Ryanair vlieg je voor bijna niets naar het zuiden van Europa en de hotelprijzen laten bovendien flinke dalingen zien.
· Redactie
Tips voor warme en droge reisbestemmingen
Terwijl Nederland volop in het regenseizoen lijkt te zijn beland, is er natuurlijk niets leuker dan je te verdiepen in allerlei exotische en vooral zonzekere bestemmingen voor je zomervakantie. Het online reisbureau Expedia maakte een klein overzicht van de meest ideale bestemmingen voor wat betreft het weer.
· Redactie
Rondreis Europa vol gratis activiteiten
Heb je zin in het ondernemen van een rondreis? Maak dan in plaats van een verre rondreis eens een lange rondreis, namelijk door Europa. Dat klinkt misschien als een dure aangelegenheid, maar dat hoeft helemaal niet. Hieronder vind je alvast een aantal tips voor gratis activiteiten in Europese landen.
· Redactie
Gratis vakantie voor Spaanse families
In Spanje mag dan veel vaker de zon schijnen dan in ons eigen land, als je in Spanje door de economische crisis niet meer van al die zon kunt genieten, dan is dat behoorlijk zuur. Een Spaanse hotelketen trekt zich het lot van de mensen die financieel gezien zwaar getroffen zijn aan en verwelkomt ze hartelijk in Benidorm.
· Redactie
In de meivakantie naar Spanje?
De meivakantie zit er weer aan te komen en dat is een mooie kans om er even tussenuit te piepen. Vlieg bijvoorbeeld naar Spanje; naar het mooie Malaga of naar een van de zonovergoten Spaanse eilanden!
· Redactie
Pelgrimstocht rustgevende rondreis
In deze moderne tijd raast het leven in een zinderend tempo voort, niet alleen als je aan het werk bent, maar vaak ook nog tijdens je vakantie. Sommige reizigers kiezen daarom bewust voor niet zomaar een verre rondreis, maar voor het ondernemen van een pelgrimstocht.

Archief

>