Home
Blog
Spanje blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Spanje
· Redactie
Met Pasen naar Barcelona?
Dit weekend is het Pasen en dat is voor veel mensen een mooie gelegenheid om er even een paar dagen tussenuit te piepen. Er is echter nu al een trend zichtbaar, zo meldde Expedia, namelijk dat we deze Pasen graag kiezen voor een bestemming in de buurt, namelijk binnen Europa.
· Redactie
Rust zoeken en vinden op Ibiza
Het prachtige Spaanse eiland Ibiza staat vooral bekend als zogenaamd ‘party-eiland’. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Ibiza ook prima geschikt is voor het maken van een ontspannen rondreis. Goed, je kunt er niet wekenlang rondreizen zonder zo af en toe hetzelfde punt te passeren, maar wat je onderweg tegenkomt is zeker de moeite waard!
· Redactie
Barcelona in top drie populairste bestemmingen
De Spaanse stad Barcelona mag al jaren op de interesse van veel reizigers rekenen. De ligging aan zee is natuurlijk ideaal en bovendien heeft Barcelona ook veel te bieden op cultureel gebied. Tel daar nog eens het heerlijke eten en de korte vliegafstand vanaf Nederland bij op en je vraagt je af waarom je eigenlijk niet naar Barcelona zou gaan!
· Redactie
Spanje populair deze winter
In plaats van massaal richting de populaire wintersportbestemmingen te reizen, lijken we dit winterseizoen toch liever te kiezen voor een reis naar een warmer oord. Spanje is wat dit betreft duidelijk een favoriete bestemming.
· Redactie
Ryanair breidt vliegroutes uit
Als je er graag goedkoop tussenuit wilt, dan is een prijsvechter op het gebied van vliegtickets een goede optie. Het is wel fijn als je voor een goedkoop ticket ook vanaf een luchthaven kunt vliegen die niet te ver van je huis af ligt. Ryanair komt alvast met veel nieuwe vliegroutes, dus dat vergroot je kansen.
· Redactie
Hotels in de stijl van vliegmaatschappij Vueling
De Spaanse hotelketen Hoteles Catalonia en de luchtvaartmaatschappij Vueling hebben besloten de koppen bij elkaar te steken en over te gaan tot samenwerking. Ze gaan dit doen door gezamenlijk nieuwe hotels te openen, die de naam Vueling by HC Hotels zullen gaan dragen.
· Redactie
Reizigers kiezen beste uitgaanssteden
Lijd jij aan slapeloosheid of vind je het gewoon leuk om nachtenlang door te gaan met dansen? Dan zijn er een aantal steden in de wereld die daar geknipt voor zijn. Hotels.com wilde weleens weten welke steden door Nederlandse én internationale reizigers het hoogst worden gewaardeerd om de diverse uitgaansgelegenheden die er te vinden zijn. Het gaat in elk geval altijd om grote steden en hieronder vind je de belangrijkste.
· Redactie
Nieuwe vliegroutes
Eens in de zoveel tijd veranderen de vliegroutes die de diverse luchtvaartmaatschappijen aanbieden. Soms komt er een nieuwe route bij en een andere keer wordt er door een vliegmaatschappij een route geschrapt of wordt het aantal vluchten op een bepaalde bestemming verminderd. Hieronder een kleine overzicht van de meest recente aankondigingen van wijzigingen.
· Redactie
Liever zon dan sneeuw
Uit een onderzoek van de reisorganisatie World Ticket Center is gebleken dat meer dan 70 % van de Nederlandse reizigers in de gure wintermaanden liever een zonvakantie boekt dan op wintersportvakantie gaat. Waarom is dat eigenlijk zo?
· Redactie
Recordaantal toeristen Spanje
Wat betreft het aantal toeristen, heeft Spanje in de afgelopen zomerperiode echt een goede tijd meegemaakt. Een recordaantal reizigers bracht deze zomer een bezoek aan een van de Spaanse costa’s of steden.
· Redactie
Exotische avonturen geliefd
Gedurende de wintermaanden afreizen naar een exotische bestemming lijkt helemaal ‘hot’ te worden. Bij onze zuiderburen wordt er in elk geval al druk geboekt voor verre bestemmingen als de Dominicaanse Republiek, Kenia en Jamaica.
· Redactie
Singles reizen later
Alleenstaande reizigers laten de reizen in de drukke zomermaanden over het algemeen aan zich voorbij gaan en kiezen in plaats daarvan liever voor een vakantie in de maanden september of oktober.
· Redactie
Lounge club Ibiza Airport
Ibiza is het party eiland bij uitstek en het feesten kan tegenwoordig al beginnen op het vliegveld. Op Ibiza Airport bevindt zich sinds half juli namelijk de lounge club ‘F*** Me I’m Famous’, een naam die natuurlijk is gekozen met het oog op dé DJ van het eiland: David Guetta.
· Redactie
Cruise-aanbiedingen Stip Reizen
De bekende reisorganisatie Stip Reizen heeft op dit moment mooie bestemmingen voor cruises in de aanbieding. Niet alleen binnen Europa, maar ook ver daarbuiten. Als je nog niet eerder op een cruisevakantie bent geweest, dan is dit dus een uitgelezen kans om er voordelig kennis mee te maken. Het maken van een rondreis per boot is namelijk puur genieten.
· Redactie
Uitverkoop bij Air Berlin
Vandaag kun je nog profiteren van de uitverkoop die Air Berlin houdt in de zogenaamde ‘Tip Ticket Actie’. Door deze uitverkoop heb je de kans om vanaf diverse luchthavens in Duitsland voordelig naar een stad in Europa te vliegen. Er zijn al retourtickets te koop vanaf € 49,- dus wees er snel bij!
· Redactie
Crisisland populaire bestemming
Tot voor kort waren de zogenaamde crisislanden, de landen van de Europese Unie waar de economie volledig is ingestort of op het punt staat dat te doen, niet bepaald in trek bij reizigers. Daar lijkt nu echter verandering in te zijn gekomen, er wordt namelijk massaal gebruik gemaakt van het last minute reisaanbod naar deze landen.
· Redactie
Budgettips Madrid
Een stedentrip naar Madrid is altijd een leuk idee. De fantastische hoofdstad van Spanje ligt op slechts enkele uurtjes vliegafstand van Nederland en als je gebruikmaakt van een goedkope vliegmaatschappij, dan hoef je het voor de prijs van de tickets in elk geval niet te laten.
· Redactie
Gratis bezienswaardigheden Barcelona
Tijdens een vakantie vliegt het geld soms wat al te snel je portemonnee uit, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Als je tijdens een rondreis door Spanje bijvoorbeeld de stad Barcelona bezoekt dan zijn er een hoop mogelijke bezienswaardigheden. Kies dan voor het bezichtigen van plekken waar je helemaal voor nop naartoe kunt!
· Laurens Taekema
Vakantie goed voor seks
Tijdens de vakantie hebben veel koppels meer zin in seks, dat blijkt uit diverse onderzoeken, zoals van vakantiesites. Ergens is dat allemaal ook heel erg logisch, want tijdens een vakantie heb je (als het goed is) minder last van stress en zit je vaker romantisch met zijn tweeën van een diner of een mooie zonsondergang te genieten.

Archief

>