Home
Blog
Spanje blogs

Reisinspiratie

84 blogs over Rondreizen in Spanje
· Redactie
Mini reisgids Barcelona
Barcelona is het hele jaar door een heerlijke stad en dus ook prima geschikt om voor een korte trip in de herfst. De temperatuur is er in oktober heerlijk, zodat je lekker uitstapjes kunt maken en volop kunt genieten van een drankje op een zonnig terras.
· Redactie
Last minutes
Last minutes zijn erg in trek bij Nederlanders deze zomervakantie. Niet gek, met het weer van de afgelopen weken in Nederland. Volgens de website Last-Minutes.nl zijn er ruim een kwart meerlast minute boekingen gedaan in vergelijking met dezelfde periode in 2010.
· Redactie
Europa blijft populair
Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.
· Redactie
Reizen langs Spaanse paleizen
Heb je zin in een vakantie vol luxe en historie? Dan is het misschien een leuk idee om een reis langs zogenaamde ‘Paradores’ te maken. Dit zijn paleizen, kloosters en kastelen die door de Spaanse overheid zijn omgebouwd tot een luxe hotel. Er zijn er zo’n 86 in Spanje, vaak gelegen op bijzondere locaties.
· Redactie
Bootcamp op Ibiza
Zit je even niet zo lekker in je vel en kun je wel een zetje in de goede richting gebruiken? Heb je zin om een week flink aan jezelf te werken, door te sporten en gezond te eten, maar heb je ook behoefte aan zon, zee en ontspanning? Boek dan een week Bootcamp op Ibiza bij The Bootcamp Club.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Run op last minute reizen
De last minute reizen lopen momenteel als een trein. Reisbureaus en reisorganisaties merken een grote toename in het aantal boekingen.
· Redactie
China populairder dan Spanje
In 2010 blijft Frankrijk wereldwijd de belangrijkste toeristische bestemming, voor de Verenigde Staten. China verdringt Spanje wellicht van de derde plaats, en wordt zo ook een grootmacht op toeristisch vlak.

Archief

>