Home
Blog
Sri Lanka blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Sri Lanka
· Suzanne van Duijn
3 weken Sri Lanka en Malediven: 10 tips
Sri Lanka got it all: natuur, authentieke cultuur en avontuur. Daarbij is het perfect te combineren met een verblijf op de Malediven. Check deze tien tips.
· Suzanne van Duijn
Sri Lanka rondreis tip: huur een auto met privéchauffeur
Sri Lanka is hot. En de allerleukste manier om het eiland te verkennen is met een huurauto inclusief privéchauffeur.
· Suzanne van Duijn
Beste reistijd juni: de bestemmingen voor een reis in juni
Wil jij in juni op vakantie? Deze landen hebben dan de beste reistijd!
· Redactie
Dit Sri Lanka filmpje is te goed voor woorden
Dat Sri Lanka mooi is wisten we, maar "Goeiedag zeg": Déze beelden laten dit tropische eiland in de Indische Oceaan wel even op een héél vette manier zien. Allemaal kijken! Gegarandeerd dat je na het zien een reis Sri Lanka wilt boeken!
· Suzanne van Duijn
6x Absolute Must-see plekken in Ella, Sri Lanka
Thailand eat your heart out, Sri Lanka is the new place to be. De parel van de Indische oceaan is een ontzettend divers land. Na een roerig verleden, is het nu een waanzinnig mooie vakantiebestemming. Meer dan 1.500 kilometer aan tropische stranden, indrukwekkende cultuur én heerlijk eten. En dan is er nog Ella!
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste stranden van Sri Lanka
Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische oceaan genoemd en niet zonder reden. Met meer dan 1.500 kilometer aan tropische stranden zit er altijd wel een pareltje voor jou bij.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Sri Lanka: top 15 bezienswaardigheden
Waar Thailand en Indonesië de afgelopen jaren de show stalen, is het nu de beurt aan Sri Lanka. Na een roerig verleden, is Sri Lanka nu weer helemaal hot & happening. Dit zijn de 15 mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka!
· Suzanne van Duijn
Must-see: heerlijk filmpje van Sri Lanka
Verwonder je over het nog relatief onontdekte maar oh zo prachtige Sri Lanka met deze supermooie reisvideo!
· Redactie
VIDEO: Liefde voor Sri Lanka
Dat Sri Lanka een prachtig en fotogeniek land is zagen we al eens in deze en deze video, en na het zien van deze "Loving Lanka" video willen we eigenlijk maar één ding en dat is zo snel mogelijk afreizen naar dit eiland.
· Redactie
Waarom rijden op een olifant NIET op je bucketlist moet‏
Je ziet misschien wel eens foto's van familie of vrienden voorbij komen op Facebook die op een olifant zitten ergens in de jungle in Azië. Hoewel dit misschien op het eerste gezicht een mooie ervaring lijkt, vertellen we je hier waarom je dit vooral NIET aan je bucketlist toe moet voegen.
· Redactie
333TRAVEL - Een kijkje achter de schermen
In de serie 'Een kijkje achter de schermen' is het deze keer de beurt aan 333TRAVEL. Deze reisorganisatie is vooral bekend van haar individuele rondreizen op maat naar Azië, maar biedt inmiddels ook reizen aan naar Amerika, Australië en Nieuw Zeeland. Reisspecialist Nico vertelt ons er meer over!
· Redactie
VIDEO: Sri Lanka, eiland van de Dharma
Dit jaar speelt het populaire AVRO-programma 'Wie is de Mol' zich af op het mooie eiland Sri Lanka in Zuid-Azië. Hoe mooi dit land is laat deze video zien.
· Redactie
VIDEO: Sri Lanka gefilmd met een smartphone
Sri Lanka is een bijzondere eilandstaat in de Indische Oceaan die door Vimeo gebruiker warmeye op een fraaie wijze werd vastgelegd met en smartphone camera.
· Redactie
Nieuwe rondreizen van Kras
Reisorganisatie Kras heeft ook in 2015 weer een uitgebreid aanbod van bijzondere rondreizen naar vele bestemmingen over de hele wereld. Kras heeft bovendien een aantal compleet nieuwe rondreizen aan het reisaanbod toegevoegd. Rondreis.nl zet ze voor je op een rij.
· Redactie
Het groene bergland van Sri Lanka
Hoe prachtig de stranden van Sri Lanka ook zijn, in een Best Of van de 'parel van de Indische oceaan' zouden ze het nipt verliezen van de bergen in het binnenland. Denk een rijker begroeide , nóg groenere, tropische versie van de mooiste Ierse hooglanden, apen en moussonregens incluis.
· Redactie
Droomstranden aan de zuidkust van Sri Lanka
Je hebt veel tropische (ei)landen met hagelwitte stranden, maar slechts weinig met echte 'gouden' stranden. Die vind je in het zuiden van Sri Lanka!
· Redactie
Sri Lanka vermeerdert binnenlandse vluchten
Reis jij binnenkort voor een vakantie naar Sri Lanka en wil je daar graag ook een beetje gaan rondreizen? Dan is het goed om te weten dat Sri Lanka op korte termijn meer mogelijkheden zal gaan bieden voor het maken van een binnenlandse vlucht.
· Redactie
Sri Lanka, "De groene parel van de Indische Oceaan"
Marco Polo noemde Sri Lanka een van de mooiste eilanden ter wereld. Ook de Hollanders waren diep onder de indruk van dit weelderige eiland toen zij hier aan het begin van de 17e eeuw aanmeerden. Iedereen die hier voet aan wal zet kan deze bevindingen eigenlijk alleen maar beamen.
· Redactie
Sawadee’s Oud&Nieuw
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zo ver, dan vindt namelijk het grote Oud&Nieuw Event van Sawadee plaats. Place to be: het bijzonder sfeervolle ‘Pakhuis de Zwijger’ in Amsterdam, dat handig gelegen is op loopafstand van Amsterdam CS. Wanneer? Aanstaande zondag, 25 november!

Archief

>