Home
Blog
Sri Lanka blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Sri Lanka
· Redactie
De beste reisbestemmingen in 2013
Het einde van 2012 zit er alweer aan te komen. Hopelijk kun je terugkijken op een geslaagd jaar met een of meer mooie reizen. Misschien ga je in de laatste weken van dit jaar nog wel op reis en anders bieden deze laatste weken van het jaar alvast een mooie gelegenheid om eens na te denken over bestemmingen die je volgend jaar niet mag missen.
· Redactie
Lonely Planet’s topbestemmingen
Eenmaal raden welke stad op de tweede plaats is komen te staan in de top tien van te bezoeken steden; een lijst die onlangs is samengesteld door Lonely Planet … Amsterdam! Wat een eer, na San Francisco in de Verenigde Staten, vindt de redactie van de Lonely Planet reisgidsen Amsterdam de beste stad om te bezoeken.
· Redactie
Prachtig Sri Lanka
Ben je op zoek naar een verre bestemming voor een reis vol prachtige natuur, vriendelijke mensen en de mooiste stranden? Denk dan eens aan een vakantie in Sri Lanka, een fantastische locatie voor een heerlijk ontspannen strandvakantie maar ook heel geschikt voor een gevarieerde rondreis.
· Redactie
Droomreizen in Azië
Het reisprogramma  "Droomreizen in Azië" is al enkele afleveringen onderweg , maar toch willen we jullie er nog even op wijzen. Vooral als je van plan bent om een rondreis in Thailand, Indonesië of Sri Lanka te maken dan moet je dit programma op SBS6 eens bekijken!

Archief

>