Home
Blog
Tanzania blogs

Reisinspiratie

24 blogs over Rondreizen in Tanzania
· Suzanne van Duijn
Wauw! Dit zijn dé 5 mooiste stranden van Zanzibar
Zon, zee, strand: Zanzibar is de ultieme bestemming voor een tropische vakantie. Op deze vijf stranden geniet je het beste.
· Suzanne van Duijn
Zo ziet jouw ideale vakantie naar Tanzania eruit
Tanzania is de ultieme safaribestemming in Afrika. Het land bestaat voor een groot deel uit wildreservaten en nationale parken en heeft daarnaast als pronkstuk de Kilimanjaro. Vlak ook de kustlijn niet uit!
· Suzanne van Duijn
Op safari in Tanzania: Spot jij de Big Five?
Voor de allervetste safari ben je in Tanzania op de de juiste plek. Het land bestaat voor maar liefst tweederde uit nationale parken, dus hier kom je als natuur- en wildlife liefhebber zéker aan je trekken. Wij geven tips voor de beste plekken om de Big Five te spotten.
· Suzanne van Duijn
7x De mooiste plekken in Tanzania
Afrika prijkt hoog op de bucketlist van menig fervent reiziger en naast Zuid-Afrika en Namibië is ook Tanzania een echte publiekslieveling. En wij snappen waarom. Kijk deze zeven plekken dan! 
· Suzanne van Duijn
Zanzibar vanuit de lucht: bijna nóg mooier!
Azuurblauwe zee, groene natuur en warme momenten met locals komen samen op het betoverende Zanzibar. Bekijk het eiland van boven in deze prachtige video!
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van Tanzania is echt waanzinnig mooi
Tanzania is vooral bekend vanwege vulkanisch massief Kilimanjaro, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Duik met deze video mee in dit veelzijdig stukje Afrika.
· Suzanne van Duijn
Afrika bucketlist: 10 plekken waar je echt geweest wilt zijn
Afrika is het op een na grootste continent en bestaat uit maar liefst 54 landen. Een Afrika bucketlist kan dus ook oneindig lang zijn, maar dit zijn de tien plekken waar je echt geweest wilt zijn!
· Redactie
African Travels - Een kijkje achter de schermen
African Travels is een reisorganisatie gespecialiseerd is in het aanbieden van kleinschalige groepsreizen naar het mooie Afrika. Reizen die bovendien verantwoord zijn met oog voor natuur en de lokale bevolking. Mede-oprichtster Marijnke Vincent vertelt ons er alles over!
· Redactie
Zeldzame witte giraffe gespot in Tanzania
Ja, je ziet het écht goed: Een witte giraffe! En nee, het is geen photoshop. Dit is Omo, een 15-maanden oude giraffe uit Tanzania. Haar huid lijkt gebleekt te zijn. Hoe dat kan? Lees maar...
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
Het rode Natronmeer in Tanzania
Het Natronmeer is een zoutmeer in het noorden van Tanzania dat bekend staat om zijn rode kleur. Ook gaan er geruchten dat het meer dieren in steen verandert.
· Redactie
VIDEO: Geweldige beelden van een pelikaan die leert vliegen!
In deze video unieke beelden van een pelikaan die voor het eerst leert vliegen vanuit een wel heel bijzonder perspectief!
· Redactie
5 must-do's in Tanzania
In Tanzania ligt de hoogste vrijstaande berg ter wereld, maar dat is niet de enige reden om naar dit Oost-Afrikaanse land te reizen. We geven je 5 must-do's voor een rondreis door Tanzania.
· Redactie
Aapjes kijken in Google StreetView
De wereld van Google StreetView wordt steeds verder uitgebreid. Onlangs werden de Piramiden van Gizeh nog toegevoegd en nu is ook het Gombe Stream National Park in Tanzania te bewonderen in 360 graden foto's.
· Redactie
4x Grenzen verleggen
Tijdens een reis door Kenia en Tanzania zul je zeker wel een keer een grens over gaan. Letterlijk als je de grens van Kenia naar Tanzania oversteekt maar ook figuurlijk, bijvoorbeeld wanneer je jouw eigen grens opzoekt tijdens de beklimming van de Kilimanjaro. Hieronder vind je deze en nog twee voorbeelden van hoe jij je grenzen opheft tijdens een reis door Kenia en Tanzania.
· Redactie
Slapen onder de zee bij het Pemba eiland
Heb je er ooit van gedroomd om onder de zee te slapen? In de nieuwe onderwater kamer van het Manta Resort op Pemba kun je deze wens binnenkort in vervulling brengen.
· Redactie
Het dak van Afrika: de Kilimanjaro
Als je van bergbeklimmen houdt, dat is de Kilimanjaro in Tanzania een mooie uitdaging voor jou. Het is 's werelds hoogste vrijstaande berg!
· Redactie
Op avontuur in Tanzania
Als je graag eens een avontuurlijke rondreis wilt ondernemen, dan is een reis naar het continent Afrika zeker een aanrader. De natuur van dit prachtige werelddeel is werkelijk overweldigend mooi en nodigt dan ook zeker uit tot uitgebreide en langdurige ontdekkingstochten.
· Redactie
Voordeliger bereikbaar in Afrika
Als je binnenkort op reis gaat naar een land in Afrika en binnen Afrika goedkoper bereikbaar wilt zijn, dan moet je zeker even verder lezen. Het zou namelijk best eens zo kunnen zijn dat je tijdens je verblijf gebruik kunt maken van snelle en eenvoudige diensten voor roaming. In zo’n tien Afrikaanse landen kun je op die manier namelijk al aanzienlijk besparen op de kosten.

Archief

>