Home
Blog
Tanzania blogs

Reisinspiratie

24 blogs over Rondreizen in Tanzania
· Redactie
Moshi in Tanzania
De plaats Moshi in Tanzania is wellicht vooral bekend bij reizigers die de Kilimanjaro willen beklimmen of dit al hebben gedaan. Moshi heeft echter ook de minder sportief aangelegde reiziger wat te bieden en is dan ook zeker een bezoekje waard.
· Redactie
Stone Town Zanzibar
Voor een bijzondere en afwisselende vakantie zou je eens een reis naar de hoofdstad van Zanzibar moeten overwegen. In Stone Town, ook wel Zanzibar Town genoemd, tref je namelijk tal van bijzondere overblijfselen uit het rijke verleden van dit mooie eiland.
· Redactie
Op safari in Tanzania
Voor het beleven van het ultieme safarigevoel is het ondernemen van een reis naar het Afrikaanse Tanzania zeker een aanrader. Dit bijzonder mooie land bestaat namelijk voor maar liefst twee derde uit prachtige nationale parken.
· Redactie
Zanzibar: Hét bounty eiland van Tanzania
Een mooie bestemming voor een veelzijdige rondreis is Zanzibar, een eiland voor de kust van Tanzania. Hier vind je niet alleen prachtige, witte stranden en heerlijk weer maar ook bijzondere architectuur.
· Redactie
Bezienswaardigheden Tanzania
Tanzania behoort tot het mythische Afrika, een land van legendarische ontdekkingsreizigers en trofeejagers. Die tijden zijn voorbij, maar Tanzania blijft een uitgelezen terrein voor avonturen. Bekijk hier alle bezienswaardigheden van die prachtige land dat ook zeer geschikt is voor een rondreis.

Archief

>