Home
Blog
Turkije blogs

Reisinspiratie

46 blogs over Rondreizen in Turkije
· Suzanne van Duijn
12x De mooiste plekken van de Turkse Rivièra
De Turkse Rivièra is populair onder vakantiegangers. Mede dankzij de volgende twaalf must-sees!
· Suzanne van Duijn
Waarom een stedentrip Istanbul? Bekijk dit filmpje!
Where Asia meets Europe… En waar tradities overgaan in moderne cultuur. Istanbul heeft niet alleen zwoele Arabische nachten, maar nog zoveel meer!
· Suzanne van Duijn
All-Inclusive naar Turkije: 17 dingen die je moet weten
Turkije is populair vanwege zijn stranden, waanzinnige natuur en rijke cultuur. Combineer dat met de zorgeloosheid van een all inclusive verblijf en je beleeft een topvakantie. Houd daarbij rekening met de volgende 17 zaken.
· Suzanne van Duijn
De tien mooiste stranden van Turkije
Turkije is een van de populairste bestemmingen voor een zonvakantie voor Nederlanders. Niet zo gek, want het is er warm en zonnig en je vindt er vele mooie stranden.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Turkije: Top 25 bezienswaardigheden
Turkije wordt zonder meer geroemd om zijn overheerlijke baklava en bizarre landschappen: Dit zijn 25 highlights van het land op een rij.
· Suzanne van Duijn
Klassieker in Azië: reizen langs de Zijderoute
Je hebt er vast wel eens van gehoord: de Zijderoute. Maar wat is de Zijderoute nu eigenlijk? En - het allerbelangrijkste - waarom moet-ie op je bucketlist?
· Redactie
Vakantie Turkije: check de gezondheidsrisico’s!
Turkije is een schitterend land waar vele Nederlanders op vakantie gaan. Maar let op: in Turkije kun je infectieziekten als hepatitis A en reizigersdiarree oplopen.
· Redactie
29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld
Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!
· Redactie
VIDEO: De ziel van Turkije
In deze fantastische korte video komen in hoog tempo enkele van de hoogtepunten van Turkije voorbij. Kijken!
· Redactie
De 9 Prinseneilanden bij Istanbul
De Turkse stad Istanbul staat bekend als een culturele, financiële en hipster-hub in Europa met een druk nachtleven. Even voor de kust van Istanbul vind je echter een oase van rust op de 9 Prinseneilanden.
· Redactie
Istanbul verkozen tot populairste bestemming
De Turkse stad Istanbul is verkozen tot de meest populaire bestemming ter wereld in de jaarlijkse Travellers’ Choice Destination Awards van TripAdvisor.
· Redactie
7 mysterieuze stenen gezichten
In vrijwel alle uithoeken van de wereld zijn er door de eeuwen heen gezichten uit stenen of rotsen gebeeldhouwd. Bekijk in dit artikel 7 mysterieuze stenen gezichten
· Redactie
Het Turkse natuurwonder Pamukkale
Pamukkale betekent in het Turks 'kasteel van katoen' en wie hier een kijkje neemt zaal begrijpen waarom. Dit natuurwonder lijkt regelrecht uit een sprookje afkomstig.
· Laurens Taekema
Foto van de dag - Aya Sophia in Istanbul
Deze kleurrijke foto van de Aya Sophia (of Hagia Sophia) is vandaag de Foto van de dag. De Aya Sophia is een voormalige moskee en kathedraal in het oude stadscentrum van Istanbul. Tegenwoordig is het een museum en één van de bekendste bezienswaardigheden van Istanbul.
· Redactie
8 dingen die je niet mag missen in Istanbul
Istanbul heeft bezoekers dan ook veel te bieden. Hier geven we je 8 dingen die je zeker niet mag missen in Istanbul!
· Redactie
Smullen in Istanbul
Wie de Turkse keuken alleen kent van de broodjes kebab, moet maar eens naar Istanbul. Niet alleen een fantastische stad vol geweldige bezienswaardigheden, maar ook een eetwalhalla!
· Redactie
Arabische souks: rondstruinen en shoppen!
Onmisbaar in iedere middelgrote of grote Arabische stad: de souks. De Arabische variant van onze overdekte winkelcentra is een wereld op zich.
· Redactie
‘Russen irritantste toeristen’
Russen zijn volgers Europese vakantiegangers de meest irritante toeristen. Dit is de conclusie van een onderzoek uitgevoerd door reviewsite Zoover.
· Redactie
VIDEO: 10 manieren om andere culturen te beledigen
Erg belangrijk als je op reis bent: respect tonen voor de lokale cultuur. Daar kan nog wel eens iets in misgaan, vooral wegens ontbrekende kennis over die cultuur. Deze grappige video toont 10 voorbeelden.

Archief

>