Home
Blog
Verenigde Arabische Emiraten blogs

Reisinspiratie

23 blogs over Rondreizen in Verenigde Arabische Emiraten
· Redactie
Racen in het zand
Op verschillende plaatsen ter wereld is het mogelijk om lekker met een auto te gaan racen in het zand. Het wordt ‘dune bashing’ genoemd en houdt in dat je met een 4 wheel-drive auto lekker losgaat op zandduinen.
· Redactie
Stedentrip Dubai
Het imposante Dubai leent zich prima voor een korte of langere stedentrip in de Verenigde Arabische Emiraten. Goedkoop is deze bestemming niet, maar deze bijzondere stad is het zeker waard. Reis in Dubai per taxi of met de metro en laat je verrassen door tal van bezienswaardigheden.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Bijzondere hotels
In de hotelwereld bestaan nogal wat verschillen, zo zijn er bijvoorbeeld eenvoudige hotels, familiehotels, luxe hotels en super-de-luxe hotels. Daarnaast bestaan er hotels die overal tussenuit springen, door hun hoogte, het uiterlijk dat ze zich hebben laten aanmeten of een andere opvallende bijzonderheid.

Archief

>