Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
Spectaculaire foto's van bevroren Niagara Falls
De aanhoudende kou in de Verenigde Staten en Canada is zo streng dat zelfs de Niagara Falls bevroren zijn. Bekijk de spectaculaire foto's!
· Redactie
FOTOSERIE: Strandwacht torens over de hele wereld
Strandwacht torens heb je overal ter wereld, met de bekendste die uit de populaire jaren '90 serie Baywatch. Maar hoe zien de strandwacht torens eruit in de rest van de wereld?
· Redactie
Haai 'photobombt' 2 jongens in Californië
Photobombs zijn normaal gesproken grappig om te zien, maar deze photobomb is eerder angstaanjagend: achter de jongens is een haai-achtige figuur te zien.
· Redactie
Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online
Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Als je er niet bij bent, kun je het live volgen op het web.
· Redactie
VIDEO: Geweldige timelapse van Californië
Wow, wow, wow. Dat zijn onze gedachten bij het zien van deze geweldige timelapse video van Californië.
· Redactie
4 replica's van Venetië
De Italiaanse stad Venetië is een van de mooiste steden ter wereld en is op meerdere plekken in de wereld gekopiëerd. We hebben de vier mooiste replica's van Venetië voor je op een rij gezet.
· Redactie
Beroemde bezienswaardigheden toen en nu
Hoe zag Times Square eruit voor de komst van de opvallende billboards? Wat te denken van de Eiffeltoren meer dan honderd jaar geleden? We gingen op zoek naar oude foto's van enkele van de bekendste bezienswaardigheden ter wereld die fascinerende verschillen laten zien.
· Redactie
Montana's Glacier National Park
Het Glacier National Park is een nationaal park in de Amerikaanse staat Montana. In dit schitterende park liggen meer dan 300 meren, groeien meer dan 1.000 soorten planten en bomen en leven honderden verschillende diersoorten.
· Redactie
De geschilderde heuvels van Oregon
Met het nationale wonder van Crater Lake in het zuiden en de hipster voorzieningen van Portland in het westen, worden de Oregon John Day Fossil Beds in het oosten vaak over het hoofd gezien.
· Redactie
Zeldzame mist in de Grand Canyon
Het uitzicht bij de Grand Canyon is natuurlijk altijd weergaloos, maar afgelopen vrijdag en zondag werden de bezoekers hier getrakteerd op een bijzonder zicht: de kloven en valleien zaten vol met een dikke mist.
· Redactie
VIDEO: Het adembenemende Yellowstone National Park
Deze timelapse video van het Yellowstone National Park doet je even wegdromen bij de de ruige schoonheid van 's werelds oudste nationale park.
· Redactie
Over de top veiligheidsvideo Virgin America
Onder luchtvaarmaatschappijen is er een gezonde competitie gaande als het gaat om veiligheidsvideo's en Virgin America doet hier aan mee met een nieuwe over de top video.
· Redactie
VIDEO: Amerika op z'n mooist
Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur
· Redactie
Koepel van het Capitool krijgt restauratie
De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.
· Redactie
VIDEO: Bouw van het One World Trade Center
Het One World Trade Center in New York heeft bereikte in mei dit jaar zijn hoogste punt. In deze video laat een timelapse de bouw van de toren zien vanaf oktober 2004 tot en met september 2013.
· Redactie
Alternatieven voor Amerika's gesloten Nationale Parken
Sinds begin vorige week zijn door de 'shutdown' in het Amerikaanse Congress alle 401 Nationale Parken in Amerika gesloten. Wij geven je enkele goede alternatieven voor een toch geslaagde Amerika rondreis!
· Redactie
Nationale parken in Amerika gesloten tijdens 'shutdown'
Wie van plan is om de komende dagen door Amerika te reizen moet misschien wat bezienswaardigheden gaan schrappen. Tijdens de 'shutdown' zijn alle 401 Nationale parken in Amerika gesloten.
· Redactie
Big Sur: Dé ultieme auto route in Californië
Big Sur is een dunbevolkt gebied aan de kust van de Grote Oceaan en geldt als één van de hoogtepunten van Californië. Tijdens de ultieme roadtrip Highway 1 zul je hier dwars doorheen rijden en de vele kronkelwegen die je hier meemaakt zullen je nog lang bijblijven.
· Redactie
3 plaatsen om het noorderlicht in Amerika te bewonderen
De kans dat je het noorderlicht in Nederland kunt zien is op dit moment klein, maar in Amerika zijn er goede mogelijkheden. We zetten 3 goede spots voor je op een rij.

Archief

>