Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online

Bekijk New York's Times Square NYE countdown live online

30 december 2013
Één van de meest spectaculaire plekken ter wereld om Oud en Nieuw te vieren moet toch wel Times Sqaure in New York zijn. Als je er niet bij bent,... Lees verder

VIDEO: Geweldige timelapse van Californië

Wow, wow, wow. Dat zijn onze gedachten bij het zien van deze geweldige timelapse video van Californië.

Lees verder
29 dec. 2013

4 replica's van Venetië

De Italiaanse stad Venetië is een van de mooiste steden ter wereld en is op meerdere plekken in de wereld gekopiëerd. We hebben de vier mooiste replica's van Venetië voor je op een rij gezet.

Lees verder
27 dec. 2013

Beroemde bezienswaardigheden toen en nu

Hoe zag Times Square eruit voor de komst van de opvallende billboards? Wat te denken van de Eiffeltoren meer dan honderd jaar geleden? We gingen op zoek naar oude foto's van enkele van de bekendste bezienswaardigheden ter wereld die fascinerende verschillen laten zien.

Lees verder
25 dec. 2013

Montana's Glacier National Park

Het Glacier National Park is een nationaal park in de Amerikaanse staat Montana. In dit schitterende park liggen meer dan 300 meren, groeien meer dan 1.000 soorten planten en bomen en leven honderden verschillende diersoorten.

Lees verder
21 dec. 2013

De geschilderde heuvels van Oregon

Met het nationale wonder van Crater Lake in het zuiden en de hipster voorzieningen van Portland in het westen, worden de Oregon John Day Fossil Beds in het oosten vaak over het hoofd gezien.

Lees verder
5 dec. 2013

Zeldzame mist in de Grand Canyon

Het uitzicht bij de Grand Canyon is natuurlijk altijd weergaloos, maar afgelopen vrijdag en zondag werden de bezoekers hier getrakteerd op een bijzonder zicht: de kloven en valleien zaten vol met een dikke mist.

Lees verder
3 dec. 2013

VIDEO: Het adembenemende Yellowstone National Park

Deze timelapse video van het Yellowstone National Park doet je even wegdromen bij de de ruige schoonheid van 's werelds oudste nationale park.

Lees verder
15 nov. 2013

Over de top veiligheidsvideo Virgin America

Onder luchtvaarmaatschappijen is er een gezonde competitie gaande als het gaat om veiligheidsvideo's en Virgin America doet hier aan mee met een nieuwe over de top video.

Lees verder
4 nov. 2013

VIDEO: Amerika op z'n mooist

Drie Amerikaanse vrienden besloten afgelopen zomer iets te doen waar we allemaal wel eens van dromen: ze zeiden hun comfortabele banen op en gingen op avontuur

Lees verder
29 okt. 2013

Koepel van het Capitool krijgt restauratie

De 150 jaar oude koepel van het Capitool in de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. zal vanaf volgende maand in de steigers staan voor een twee jaar durende restauratie.

Lees verder
24 okt. 2013

VIDEO: Bouw van het One World Trade Center

Het One World Trade Center in New York heeft bereikte in mei dit jaar zijn hoogste punt. In deze video laat een timelapse de bouw van de toren zien vanaf oktober 2004 tot en met september 2013.

Lees verder
20 okt. 2013

Alternatieven voor Amerika's gesloten Nationale Parken

Sinds begin vorige week zijn door de 'shutdown' in het Amerikaanse Congress alle 401 Nationale Parken in Amerika gesloten. Wij geven je enkele goede alternatieven voor een toch geslaagde Amerika rondreis!

Lees verder
10 okt. 2013

Nationale parken in Amerika gesloten tijdens 'shutdown'

Wie van plan is om de komende dagen door Amerika te reizen moet misschien wat bezienswaardigheden gaan schrappen. Tijdens de 'shutdown' zijn alle 401 Nationale parken in Amerika gesloten.

Lees verder
3 okt. 2013

Big Sur: Dé ultieme auto route in Californië

Big Sur is een dunbevolkt gebied aan de kust van de Grote Oceaan en geldt als één van de hoogtepunten van Californië. Tijdens de ultieme roadtrip Highway 1 zul je hier dwars doorheen rijden en de vele kronkelwegen die je hier meemaakt zullen je nog lang bijblijven.

Lees verder
25 sep. 2013

3 plaatsen om het noorderlicht in Amerika te bewonderen

De kans dat je het noorderlicht in Nederland kunt zien is op dit moment klein, maar in Amerika zijn er goede mogelijkheden. We zetten 3 goede spots voor je op een rij.

Lees verder
23 sep. 2013

's Werelds meest epische reuzenraden

In veel wereldsteden is tegenwoordig wel een reuzenrad te vinden. Wij hebben 's werelds meest indrukwekkende reuzenraden voor je op een rij gezet.

Lees verder
21 sep. 2013

VIDEO: duiker meets walvis

Spectaculaire beelden van twee duikers voor de kust van Californië. Uit het niets duiken ineens twee bultruggen op, die hen bijna opslokken!

Lees verder
29 jul. 2013

VIDEO: schommelen boven de Glenwood Canyon

Adrenalinefans, opgelet! In het Glenwood Caverns Adventure Park in de Verenigste Staten kun je nu op spectaculaire wijze 'schommelen' boven de Glenwood Canyon en de Colorado River. Check de beelden!

Lees verder
24 jul. 2013