Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
's Werelds meest epische reuzenraden
In veel wereldsteden is tegenwoordig wel een reuzenrad te vinden. Wij hebben 's werelds meest indrukwekkende reuzenraden voor je op een rij gezet.
· Redactie
VIDEO: duiker meets walvis
Spectaculaire beelden van twee duikers voor de kust van Californië. Uit het niets duiken ineens twee bultruggen op, die hen bijna opslokken!
· Redactie
VIDEO: schommelen boven de Glenwood Canyon
Adrenalinefans, opgelet! In het Glenwood Caverns Adventure Park in de Verenigste Staten kun je nu op spectaculaire wijze 'schommelen' boven de Glenwood Canyon en de Colorado River. Check de beelden!
· Redactie
Geen eitje meer bakken in Death Valley
Een eitje bakken op de snoeihete grond van Death Valley in de Verenigde Staten: een populair toeristendingetje. Maar vanaf nu mag het niet meer. Tenzij je een pan gebruikt!
· Redactie
Vakantie in VS duurder
Wie van plan is een rondreis door de Verenigde Staten te maken, moet rekening houden met hogere lokale prijzen dan vorig jaar.
· Redactie
Toiletpapier op tijdens vlucht United Airlines
Bij Rondreis.nl hebben we tijdens vluchten al veel meegemaakt. Maar nog nooit was het toiletpapier op. Dit gebeurde wel onlangs bij een vlucht van United Airlines.
· Redactie
VIDEO: Full HD wandelen door wereldsteden
Dit filmpje blaast je echt omver, zó mooi. Maak een real life ochtendwandeling (in Full HD) door onder meer Bangkok, New York, Tokyo, Delhi, Cuszco, Fez, Shanghai, Kyoto en Venetië.
· Redactie
Massaal naar Vegas door Jokertje
De populariteit van Las Vegas onder Nederlanders is groeiende. De oorzaak? Onze eigen Jokertje, en zijn vrienden Sterretje en Matsoe Matsoe. Het populaire tv-programma zorgt voor een boost in het aantal boekingen.
· Redactie
Roomservice verleden tijd?
’s Avonds laat nog een mojitootje en een biefstuk laten bezorgen op je hotelkamer, heerlijk! Het begrip room service is zo oud als de hotelwereld zelf. Maar het loopt op zijn laatste adem.  Volgens het Amerikaanse Fox News verliest room service aan populariteit.
· Redactie
Zoek de zon in verre bestemmingen
Volgens de Franse weerzender Météo staat West-Europa de koudste zomer sinds het jaar 1816 te wachten. Dat is dus een mooie reden om deze zomer te kiezen voor een rondreis door een ver land. Nu vindt Weerplaza deze bewering nogal ‘uit de lucht gegrepen’, maar wie de zekerheid van een zonovergoten en warme vakantie wil hebben, kan het toch beter in een van onderstaande bestemmingen zoeken.
· Redactie
Museumstad New York
New York City is een veelzijdige reisbestemming waar vanalles te zien en te beleven valt, zo ook op het gebied van museums. In New York zijn diverse museums  te vinden, maar welke zijn de belangrijkste en wat kun je er allemaal bezichtigen? Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste museums in New York, zodat je precies weet waar je moet zijn.
· Redactie
De meest bijzondere bestemmingen op aarde
Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren wat de aantrekkingskracht van een bepaalde bestemming betreft, maar sommige plaatsen op aarde zijn zó bijzonder, dat ze niemand onberoerd zullen laten. Als je nog een bestemming voor een reis zoekt, dan vind je hieronder alvast enkele bruikbare tips.
· Redactie
Wandelen voor gevorderden in Amerika
Extreme sports zijn voor actief ingestelde vakantiegangers een leuke activiteit om tijdens een verre rondreis te ondernemen. Nu klinkt wandelen misschien niet direct als een gevaarlijke sport, maar dat wordt toch een beetje anders als je voor een van onderstaande wandelroutes kiest.
· Redactie
Op de fiets door New York
Het huren van een fiets om een grote stad op je gemak te kunnen verkennen, is in veel steden al dagelijkse realiteit. Het oeridee voor het uitlenen van fietsen stamt nog uit de jaren zestig, de tijd waarin de actiepartij Provo in Amsterdam het zogeheten witte fietsenplan introduceerde.
· Redactie
Bijzondere dierentuinen wereldwijd
Je hoeft niet direct een safaritocht door bijvoorbeeld Kenia of Zuid-Afrika te ondernemen om wilde dieren te kunnen zien. In veel dierentuinen lopen dezelfde dieren rond en dierentuinen vind je overal ter wereld. Hieronder vind je een aantal van wat volgens kenners de beste, mooiste, of gewoon de leukste dierentuinen ter wereld zijn.
· Redactie
De beste hardloopsteden wereldwijd
Hardlopen is een hobby, of eigenlijk nog veel meer dan dat. Als je fanatiek bent in het hardlopen, dan is het eigenlijk gewoon een must, een leefstijl. Hardlopen kun je in principe altijd en overal doen, dus ook tijdens je vakantie. De ene plek leent zich echter net iets beter voor een rondje sprinten dan de andere.
· Redactie
Rustige stranden in Californië en Florida
Na verschijning van dit artikel is het natuurlijk twijfelachtig hoe ‘waar’ onderstaande informatie nog zal zijn, maar toch willen we je de best bewaarde Amerikaanse geheimen op strandgebied niet onthouden!
· Redactie
Reis naar Dallas winnen
Dallas … velen ‘kennen’ deze plaats wel vanwege de jarenlang razend populaire gelijknamige televisieserie. Het Amerikaanse Texas is zeker een staat die je tijdens een rondreis door de Verenigde Staten moet bezoeken. Je maakt nu bovendien kans op het winnen van een gratis reis naar Dallas!
· Redactie
Digitaal afkicken tijdens je vakantie
Het is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld dat je zo ongeveer 24/7 bereikbaar bent, digitaal welteverstaan. Sommige vakantiegangers houden deze gewoonte ook als ze op reis gaan, met als gevolg dat ze amper tot rust kunnen komen tijdens hun vakantie.

Archief

>