Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Redactie
Kunstenaar verlicht brug San Francisco
Wie aan San Francisco denkt, die denkt ongetwijfeld ook aan de Golden Gate Bridge. Dit is dan ook zonder twijfel de meest beroemde brug van San Francisco, maar niet de enige. Om de aandacht ook een beetje op een andere brug te vestigen, namelijk op de Bay Bridge, is een kunstenaar uit New York aan de slag gegaan met duizenden lichtjes.
· Redactie
Bijzondere hotels wereldwijd
Je hebt overal ter wereld ‘gewone’ accommodaties waar je tijdens je rondreis terecht kunt voor een overnachting. Maar je kunt natuurlijk ook eens kiezen voor een - soms wel heel - bijzonder hotel! Een overnachting in een speciaal hotel kan je vakantie net dat beetje extra geven, of misschien is zo’n hotel wel juist de voornaamste reden om op reis te gaan naar een bepaalde bestemming?
· Redactie
Fox Vakanties organiseert Amerika Actieweek
Bij reisorganisatie Fox Vakanties kun je nu profiteren van extra veel vakantievoordeel, namelijk tijdens de Amerika Actieweek die volgende week wordt gehouden! Je kunt op diverse manieren voordeel behalen als je een vakantie naar Amerika boekt. De actieweek gaat aanstaande maandag van start.
· Redactie
De mooiste wandelroutes ter wereld
Als wandelfanaat zoek je tijdens je vakantie natuurlijk een plek in de wereld waar je urenlang kunt blijven rondstappen. Naar welk continent je ook afreist, overal zijn er landen en plaatsen die zich bij uitstek lenen voor een actieve wandelvakantie. Hieronder volgt alvast een selectie van de topbestemmingen.
· Redactie
United Airlines zorgt in de VS voor je bagage
Het is voor veel reizigers een bekend fenomeen: je bent geland en vervolgens begint het wachten op je bagage. Daarna moet je met bagage en al nog in je hotel zien te komen. Een hoop gewacht en gesjouw dus, dingen waar je tijdens je vakantie eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Gelukkig kan het ook anders!
· Redactie
Actieve vakanties maar dan anders
Als je van sportieve activiteiten tijdens je vakantie houdt, dan zijn de mogelijkheden natuurlijk enorm. Je kunt gaan surfen bij Hawaï, duiken in de zee bij Egypte of bergbeklimmen in de Himalaya. Als je nu denkt: been there, done that, dan zijn de volgende, wat minder voor de hand liggende mogelijkheden wellicht iets voor jou.
· Redactie
Begraafplaats bijzonder rustpunt tijdens vakantie
Goed het is misschien niet het eerste waar je aan denkt tijdens een vakantie, maar het levert wel een originele rondreis op: het bezoeken van begraafplaatsen. Wereldwijd zijn er diverse mooie begraafplaatsen te vinden en het interessante is dat je op zo’n begraafplaats steeds iets kenmerkends van de cultuur van het land kunt vinden.
· Redactie
Top spots om te surfen
Als je van surfen houdt, dan reis jij tijdens je vakantie natuurlijk naar een plaats ergens aan de kust. Reis echter niet naar zomaar een plek, maar kies voor een van de plaatsen die tot de beste surf spots van de wereld gerekend mogen worden. Hieronder lees je welke dat bijvoorbeeld zijn.
· Redactie
Dubai populair tijdens Kerst
Je zou misschien verwachten dat tijdens de dagen rond Kerst, bestemmingen als Parijs, Wenen, Londen en wintersportgebieden in de Alpen en de Pyreneeën erg populair zijn. Uit een recent onderzoek van luchtvaartmaatschappij British Airways blijkt echter dat vooral de bestemming Dubai tijdens de feestdagen plots veel meer bezoek van toeristen heeft gekregen.
· Redactie
Tips voor een wereldreis
Droom jij net als vele anderen al jaren van het maken van een wereldreis? Grijp het nieuwe jaar dan aan om niet langer alleen maar over die verre rondreizen te dromen, maar er ook eens realiteit van te maken. De mogelijkheid om een wereldreis te gaan maken, is dichterbij dan je denkt, maar je moet natuurlijk wel weten hoe je een en ander het beste kunt aanpakken.
· Redactie
Accommodaties op het water
Reis jij graag per boot of hou je ervan om je vakantie ergens aan het water te vieren? Ga dan nog een stapje verder en kies ook voor een overnachtingsplek op het water. Er zijn wereldwijd diverse accommodaties te vinden waar je op het water kunt verblijven. Hieronder volgen alvast enkele voorbeelden.
· Redactie
Sterrenbeeld bepaalt het beste hotel
Heb jij ook altijd zo’n moeite met het uitkiezen van hét perfecte hotel? Kies je voor een hotel in het centrum met de kans op geluidsoverlast of ga je toch voor een hotel aan de rand van het centrum? Wil je een hotel met zwembad, met spa of graag zo basic mogelijk? Keuzes, keuzes … je zou er moe van kunnen worden. Misschien moet je het anders aanpakken en een hotel kiezen dat past bij je horoscoop.
· Redactie
Reizigers kiezen beste uitgaanssteden
Lijd jij aan slapeloosheid of vind je het gewoon leuk om nachtenlang door te gaan met dansen? Dan zijn er een aantal steden in de wereld die daar geknipt voor zijn. Hotels.com wilde weleens weten welke steden door Nederlandse én internationale reizigers het hoogst worden gewaardeerd om de diverse uitgaansgelegenheden die er te vinden zijn. Het gaat in elk geval altijd om grote steden en hieronder vind je de belangrijkste.
· Redactie
Skyscraper Award voor New York
Je kunt het natuurlijk niet echt een verrassing noemen, aangezien deze stad in de Verenigde Staten ermee staat volgebouwd, maar toch is het een leuk nieuwtje. De allermooiste wolkenkrabber ter wereld is te bewonderen in, jawel, ‘The Big Apple’: New York. De winnende toren is ‘8 Spruce Street’ van de wereldberoemde architect Frank Gehry.
· Redactie
Daten op het vliegveld
Heb jij er eigenlijk geen zin in om de komende feestdagen alleen te moeten doorbrengen, maar ziet het er niet naar uit dat je voor die tijd nog een partner gaat vinden? Heb je daarom besloten om dan maar in je eentje af te reizen naar een ver oord en reis je per vliegtuig? Dan is er nog hoop …
· Redactie
Wereldsteden om te shoppen
Shoppen … voor de een is het niet meer dan bittere noodzaak, voor de ander een leuke bijkomstigheid en een derde bouwt het liefst de gehele vakantie rondom het shopgebeuren. Voor die laatste groep is het natuurlijk wel belangrijk om precies te weten waar je moet zijn. Daarom volgen hieronder enkele tips van CNN Travel op het gebied van de allerbeste shopwalhalla’s.
· Redactie
Vliegen met PaperFlies
‘Time flies when you’re having fun’ en wanneer heb je nu meer ‘fun’ dan als je op rondreis bent door een nog geheel onbekend land? Hoe verder weg de bestemming ligt, des te groter wordt het avontuur, maar des te hoger zijn ook de kosten voor een vliegreis. Dan is het goed te weten dat binnenkort ‘PaperFlies’ wordt geïntroduceerd.
· Redactie
Ruimteveer Atlantis te zien in Florida
Het was geen alledaagse klus om het complete ruimteveer ‘Atlantis’ te vervoeren naar het museum in Florida waar het zal worden tentoongesteld. De shuttle met een lengte van maar liefst zestig meter, moest op een speciale transportwagen worden verplaatst.
· Redactie
Halloween in Engeland of Amerika
Het zal je niet zijn ontgaan dat het vandaag Halloween is, een feest dat steeds vaker ook in Nederland uitbundig wordt gevierd. Uiteraard compleet met enge kostuums en uitgeholde, van gezichtjes voorziene pompoenen. Als je de smaak vandaag te pakken hebt gekregen, dan is het misschien leuk om de volgende keer Halloween te gaan vieren in Engeland of Amerika.

Archief

>