Stadsfietsen in New York

Stadsfietsen in New York

24 september 2011
In grote Europese steden zijn ze al lang en breed een begrip onder citytrippers, dagtoeristen en alle overige vakantiegangers. Op korte termijn kun je niet al... Lees verder

Maak gratis je eigen stedengids

Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.

Lees verder
26 jul. 2011

Waar gaat de reis naartoe?

Je hebt eindelijk vakantie en kunt bijna niet wachten om die langverwachte en zwaar verdiende vakantie te gaan boeken. Maar waar gaat de reis naartoe en wie bepaalt dat binnen jouw gezin, relatie of vriendenkring?

Lees verder
24 jul. 2011

Wanderfly.com maakt reizen makkelijk

Zelf een reis plannen is soms een hele onderneming. Er moet vervoer worden geregeld, verblijf ter plaatse en je wilt natuurlijk ook weten wat de leukste of meest indrukwekkende bezienswaardigheden zijn en waar je bijvoorbeeld de mooiste stranden vindt. De website wanderfly.com biedt handige hulp bij al deze zaken en doet nog meer.
Lees verder
19 jul. 2011

Amerika erg populair in 2010

WASHINGTON - De Verenigde Staten hebben in 2010 meer bezoekers uit het buitenland ontvangen dan in welk jaar ook. Zestig miljoen buitenlanders reisden naar het land, 17 procent meer dan in 2000, het vorige recordjaar.

Lees verder
21 mrt. 2011

Nieuwe brug over Grand Canyon

De Grand Canyon heeft er een nieuwe trekpleister bij: een brug van 2 kilometer lang en 900 meter hoog over de Coloradorivier.

Lees verder
18 feb. 2011

Grand Canyon ernstig bedreigd

Er hangt een donkere wolk boven de Grand Canyon, één van 's werelds meest spectaculaire en mooiste natuurwonderen. Er is toenemende druk op het Witte Huis om uraniummijnen toe te laten in het gebied. Over enkele maanden valt een beslissing.

Lees verder
17 feb. 2011

Op vakantie gaan blijft voor Nederlanders

Ruim de helft van de vakanties zal in het buitenland doorgebracht worden (18.4 miljoen), iets minder dan de helft in eigen land (17.7 miljoen). Is het mooi weer in Nederland, dan komt het aantal binnenlandse vakanties hoger uit.

Lees verder
10 jan. 2011

Toerisme New York City breekt alle records

De naweeën van de recessie lijken volledig aan New York City voorbij te gaan. De stad ontving in 2010 maar liefst 48,7 miljoen bezoekers; dat is een stijging van bijna 7 procent vergeleken met het jaar ervoor en een absoluut record.

Lees verder
5 jan. 2011

Stedentrips New York bevallen het best

De Nederlandse vakantieganger is het meest tevreden na een stedentrip naar New York.

Lees verder
22 nov. 2010

Toeslag voor betreden V.S.

De Verenigde Staten gaan reizigers vanaf 8 september om een kleine vergoeding vragen om het land binnen te komen.

Lees verder
16 aug. 2010