Home
Blog
Amerika blogs

Reisinspiratie

299 blogs over Rondreizen in Amerika
· Suzanne van Duijn
10x De beste hotel tips voor New York City
New York, the city that never sleeps! Maar tijdens je verblijf in New York zul je ongetwijfeld zelf wel af en toe even lekker willen slapen. Gelukkig zijn er genoeg hotels om uit te kiezen in The Big Apple.
· Suzanne van Duijn
Reistip: ontdek Amerika van west naar oost voor slechts 200 euro!
Twijfel jij tussen de Westkust en Oostkust van de Verenigde Staten? Of wil jij gewoon het hele land zien maar heb je weinig budget? Kies dan voor deze coast-to-coast treinrit!
· Suzanne van Duijn
12x De mooiste plekken in Florida
Een van de meest populaire staten van de Verenigde Staten en niet zonder reden. Florida heeft alles: bruisende steden, prachtige natuur en spectaculaire stranden. Maar wat zijn nou de 12 mooiste plekken die je zéker niet mag missen?
· Suzanne van Duijn
Must-see in de VS: Point Reyes National Seashore
De Verenigde Staten is een populaire bestemming voor citytrips naar bijvoorbeeld New York, San Francisco en Los Angeles. Maar je vindt er ook een bonte verzameling onwaarschijnlijk mooie natuurparken. Point Reyes National Seashore in Californië is er daar één van.
· Suzanne van Duijn
USA roadtrip idee: van New Orleans naar Los Angeles
‘Highway 10’ is een rauwe route voor zowel cowboys als hipsters en gbrengt je dwars door de VS. Vul die tank en hit the road!
· Suzanne van Duijn
Vijf plekken om het Noorderlicht te spotten (en wanneer is de beste tijd?)
Je hebt er vast wel eens van gehoord: de Aurora Borealis oftewel het Noorderlicht. Maar de vraag is: heb je het ook wel eens van dichtbij gezien? Zo ja, lucky you. Zo nee, dan staat het vast hoog op je bucketlist!
· Suzanne van Duijn
De vijf beste plekken voor een surfvakantie
Met een surfplank de ultieme golf berijden kan op veel plekken in de wereld. Dit zijn onze vijf favorieten.
· Suzanne van Duijn
Trouwen in Las Vegas: hoe werkt dat eigenlijk?
Gehuld in een trouwjurk met sensuele sluier een met-dobbelstenen-ingegraveerde-ring aan de vinger van je geliefde schuiven nadat je elkaar het ja-woord hebt gegeven, is een onvergetelijke ervaring in Las Vegas. Maar hoe kun je eigenlijk trouwen in Las Vegas? En is dat rechtsgeldig?
· Suzanne van Duijn
Savannah: De mooiste stad van Amerika
Brede avenues, magnifieke woningen, weidse parken en een centrum vol historie maken het gastvrije Savannah tot een plek die je met eigen ogen gezien wilt hebben.
· Suzanne van Duijn
5x minder bekende steden in Amerika die je tóch moet zien
The Big Apple, Miami en San Fran, eat your heart out. Deze vijf onterecht minder befaamde plekken in de VS wil je eveneens beslist bezoeken.
· Suzanne van Duijn
Dit zijn de 10 mooiste plekken van Arizona (USA)
Zeg je Arizona, dan denk je aan rood, droog woestijnlandschap en de Grand Canyon. Dit zijn tien must-visits van deze staat.
· Suzanne van Duijn
De ultieme roadtrip USA op basis van algoritmes
In de Verenigde Staten ga je geheel gebaseerd op algoritme ‘off the beaten track’ met deze rondreis langs 48 staten en 50 beroemde hotspots.
· Suzanne van Duijn
Op droomreis naar Hawaï: De mooiste plekken en absolute must-do's
Hawaï kan vanwege zijn schoonheid en vele bezienswaardigheden overweldigend zijn. Wij vertellen je wat je echt moet zien en doen om je vakantie compleet te maken.
· Suzanne van Duijn
De Ultieme Roadtrip Utah: Route & Tips
Van bizarre rotspartijen tot gave wintersport: neem deze tips ter harte en trek eropuit in amazing Utah.
· Suzanne van Duijn
Door dit filmpje van Yosemite wil je meteen naar Amerika!
Ben je een liefhebber van natuur en fotograferen? Haal dan je hart op in Amerika's fotogenieke Yosemite Nationaal Park. Ook op film doet het park het goed!
· Suzanne van Duijn
Epische roadtrip door de USA: gave video!
Eén man, één auto, één telefoon, één videocamera, één maand cruisen door tien staten en dan deze verbluffend mooie beelden vastleggen. Dit moet je zien!
· Suzanne van Duijn
Zó vet is Portland en omgeving
Oregon’s grootste stad Portland is hip en happening (en niet alleen door "Wie is de mol?"). Lees hier wat je zeker beleefd moet hebben in deze vooruitstrevende Amerikaanse stad.
· Suzanne van Duijn
Top 25 dingen om te doen in San Francisco
‘Frisco’ behoort met haar steile heuvels, frisse zomers en ochtendmist tot één van de populairste steden van de Verenigde Staten. Vink jij de volgende 25 activiteiten ook af bij je bezoek aan deze wereldstad?
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste bezienswaardigheden van Californië
Heb je plannen om naar de Gouden Staat van de Verenigde Staten te gaan? Zet dan sowieso deze tien plekken op je te-bezoeken-lijst!

Archief

>