VIDEO: Prachtige beelden van Los Angeles gefilmd met een drone

VIDEO: Prachtige beelden van Los Angeles gefilmd met een drone

16 augustus 2015
Ondanks dat drones soms controversieel zijn, kunnen ze prachtige beelden opleveren als ze verantwoordelijk gebruikt worden. Ian Wood deed dat en schoot deze moo... Lees verder

Nieuw openlucht observatiedek in New York, hoger dan het Empire State Building

Hudson Yards is één van de grootste bouwprojecten in New York City ooit en heeft aangekondigd een observatiedek te maken op een hoogte van 335 meter in de lucht, bijna 15 meter hoger dan het observatiedek van het Empire State Building.

Lees verder
15 aug. 2015

De 10 meest geïnstagramde plekken ter wereld

Instagram lijkt voor reizigers al bijna niet meer weg te denken als het gaat om het documenteren van hun avonturen. En hoe kun je beter je vrienden jaloers maken, dan met het delen van een vakkundige uitgesneden foto met je favoriete filter van je vakantiebestemming? Op welke plekken in de wereld dit het meest gedaan wordt lees je hier.

Lees verder
12 aug. 2015

5 honkbalstadions om te bezoeken in Amerika

De geur van het gras, de hotdogs, het gebrul van de menigte en de tonen van de orgel...een typische Amerikaanse sfeer die heerlijk is om te ervaren.

Lees verder
11 aug. 2015

Cecil de Leeuw en andere bereigde dieren geprojecteerd op het Empire State Building

Bedreigde diersoorten zijn niet altijd het hoofdonderwerp als het gaat om publieke debatten, maar afgelopen weekend kreeg het onderwerp veel aandacht in New York.

Lees verder
3 aug. 2015

VIDEO: Time-lapse van prachtig weer fenomeen

"Art of the Storm" is een prachtige time-lapse video van fotograaf Nicolaus Wegner, die een bijzonder weer fenomeen vastlegde in de buurt van Rapid City in Amerika.

Lees verder
2 aug. 2015

Oase van watervallen: Hawaï's 'Weeping Wall'

Waarom zou je genoegen nemen met één waterval, als je ook omringd kunt worden door een oase van watervallen? Dit kan op het Hawaiiaanse eiland Kauai bij de 'Weeping Wall'.

Lees verder
25 jul. 2015

50 foto's die laten zien hoe mooi Amerika is

Amerika is zo groot en gevarieërd, dat het bijna niet voor te stellen is dat de vele unieke landschappen samen één land vormen. In deze post laten we de natuurlijke schoonheid van de 50 Amerikaanse staten zien.

Lees verder
4 jul. 2015

New York subways die gedumpt zijn in de oceaan

Dit is iets wat je niet alle dagen ziet: een serie foto's die laat zien hoe New York City zijn subways in de oceaan dumpt. Maar voordat je denkt dat dit milieuvervuiling is, moet je de rest van dit artikel even lezen!

Lees verder
1 jul. 2015

West Coast Travel Adventure - Een kijkje achter de schermen

Het is weer tijd voor een "Kijkje achter de schermen". In deze aflevering zijn we op bezoek bij West Coast Travel Adventure: een echte specialist voor reizen naar de westkust van de Verenigde Staten. Patrick is de oprichter en hij vertelt ons vanalles over zijn onlangs opgestarte reisorganisatie.

Lees verder
29 jun. 2015

's Werelds mooiste lantaarn festivals

Of ze nu met honderden tegelijk in de lucht zweven, zachtjes drijven over het water of aan tempels hangen om het nieuwe jaar in te luiden, lantaarns zorgen altijd voor een unieke sfeer met hun gracieuze verlichting. Hier hebben we een aantal van de mooiste lantaarn festivals voor je op een rij gezet.

Lees verder
25 jun. 2015

VIDEO: One World Observatory New York

Eind vorige maand werd het One World Observatory in het One World Trade Center in New York geopend voor publiek. Op 30 mei brachten wij een bezoek aan dit nieuwe observatiedek en hiervan deden we eerder al verslag met een uitgebreide fotoreportage. Vandaag delen we graag de videobeelden die we maakten tijdens ons bezoek.

Lees verder
23 jun. 2015

Kleurrijke verdamping vijvers in Utah (Amerika)

In de Amerikaanse staat Utah bevinden zich midden in de bruine woestijn een aantal kleurrijke verdamping vijvers, die voor een bijzonder contrast met de omliggende omgeving zorgen.

Lees verder
16 jun. 2015

VIDEO: Chicago in de nacht

De Amerikaanse stad Chicago heeft een indrukwekkende skyline, met 4 van de 10 hoogste gebouwen in Amerika. In deze timelapse video zie je hoe mooi Chicago is tijdens de nacht.

Lees verder
14 jun. 2015

25 mooiste skylines ter wereld

Iedere stad in de wereld heeft een unieke skyline, maar sommige steden springen er echt uit. In deze fotoserie vind je de mooiste skylines ter wereld op een rij.

Lees verder
10 jun. 2015

Nu geopend: Het One World Observatory in New York

Na jaren in aanbouw te zijn geweest, werd het One World Trade Center afgelopen vrijdag eindelijk toegankelijk voor publiek. Op zaterdagochtend waren wij er om een bezoek te brengen aan het One World Observatory en in dit artikel lees je onze bevindingen.

Lees verder
3 jun. 2015

Kunstenaar schildert prachtige portretten van vrouwen op zeeweringen in Hawaii vanaf zijn surfplank

De New Yorkse kunstenaar Sean Yoro aka Hula heeft in Hawaii een aantal prachtige portretten van mooie vrouwen geschilderd die reflecteren in het water.

Lees verder
29 mei 2015

De natuurlijke zwembaden van Hawaï

Moeder Natuur houdt wel van een goede pool party, en een plek waar je deze in overvloed tegenkomt is Hawaï. Bekijk hier de mooiste natuurlijke zwembaden van Hawaï.

Lees verder
26 mei 2015

29 meest adembenemende natuurwonderen ter wereld

Dit is de ultieme bucketlist voor iedere reiziger die zich graag vergaapt aan de natuurlijke schoonheid van onze planeet. Want: wauw, wat is die móói zeg! Bekijk zelf ‘s werelds 29 meest spectaculaire wonderen der natuur!

Lees verder
25 mei 2015