VIDEO: Schitterende Time-lapse van West-Amerika

VIDEO: Schitterende Time-lapse van West-Amerika

1 februari 2015
Als het gaat om de mooiste landschappen ter wereld, staat West-Amerika bij ons hoog in de lijst. Wij kunnen dan ook geen genoeg krijgen van videobeelden en time... Lees verder

Verenigde Staten is de ultieme rondreis bestemming

AMSTERDAM - Nederlandse reizigers zien de Verenigde Staten als het ideale land om in rond te reizen. De overige droombestemmingen liggen óók buiten Europa.

Lees verder
10 jan. 2015

Orlando krijgt 's werelds hoogste achtbaan

Een pretpark in Orlando, Florida, heeft plannen gemaakt om 's werelds hoogste, en misschien wel meest angstaanjagende achtbaan te bouwen.

Lees verder
21 nov. 2014

VIDEO: Skateboarden in de Sierra Nevada

Als natuurliefhebbers trekken we er altijd graag op uit om nieuwe plekken te verkennen, maar tijdens het druilerige weer van dit afgelopen weekend moesten we het doen met dit filmpje dat we tegenkwamen.

Lees verder
16 nov. 2014

Droombestemming voor snorkelaars: Molokini

Op minder dan 5 kilometer voor de kust van het Hawaïaanse eiland Maui ligt deze halvemaanvormige vulkanische krater genaamd Molokini. Een paradijs op aarde voor snorkelaars.

Lees verder
25 okt. 2014

Amerika's grootste Nationale park

Wanneer je aan Amerikaanse nationale parken denkt, denk je al snel aan Yellowstone of Yosemite. Maar wist je dat er een nationaal park is dat qua oppervlakte nog groter is dan Nederland?

Lees verder
16 okt. 2014

Ondergewaardeerd paradijs: Amerikaans-Samoa

In de Zuidelijke Grote Oceaan ligt een overzees territorium van de Verenigde Staten dat een waar paradijs is: Amerikaans-Samoa.

Lees verder
7 okt. 2014

Devil's Kettle, een mysterieuze waterval in Minnesota

In het Judge CR Magney State Park in Minnesota, in de Verenigde Staten, bevindt zich een raadselachtig geologische fenomeen: de Devil's Kettle waterval.

Lees verder
4 okt. 2014

VIDEO: Amerika vanuit de lucht

Met de komst van drones is het vrij eenvoudig en betaalbaar geworden om beelden vanuit de lucht te schieten. In Amerika is het echter sinds kort verboden om drones te gebruiken in nationale parken, tenzij specifiek toestemming wordt verleend.

Lees verder
28 sep. 2014

De Los Angeles River

Een stroompje water in een betonnen rivier, Art Deco bruggen...komt deze plek je bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de Los Angeles River was het decor van vele films en video-clips.

Lees verder
25 sep. 2014

Miami krijgt eigen 'Eiffeltoren'

Onlangs stemden kiezers in met de plannen voor SkyRise Miami, een 305 meter hoge wolkenkrabber die 430 miljoen dollar gaat kosten en ingeluid werd als 'Miami's Eiffeltoren'.

Lees verder
23 sep. 2014

10 bizarre rotsformaties in Amerika

Amerika is een gigantisch groot land, boordevol mooie en bizarre plekken. Vooral in West-Amerika heeft de natuur door miljoenen jaren heen bijzondere rotsformaties gevormd. Hier zijn enkele van de meest ontzagwekkende rotsformaties in Amerika:

Lees verder
15 sep. 2014

Papakolea, het groene zand strand op Hawaï

Papakolea Beach, ook wel bekend als Green Sand Beach of Mahana Beach, is een strand op het eiland Hawaï, waar het zand groen is!

Lees verder
4 sep. 2014

VIDEO: Mountainbiken in het San Juan gebergte

In het zuiden van de Amerikaanse staat Colorado liggen de San Juan bergen, onderdeel van de Rocky Mountains. Een schitterend gebied om te mountainbiken!

Lees verder
31 aug. 2014

Samuel H. Boardman State Scenic Corridor

In het zuidwesten van de Amerikaanse staat Oregon ligt het Samuel H. Boardman State Scenic Corridor, een 19 kilometer lange ruige kustlijn met geheime zandstranden en dichte bebossing.

Lees verder
26 aug. 2014

VIDEO: Zwemmen met grote witte haaien

Ocean Ramsey is een fenomeen. Ze is op Hawaï gevestigd en actief als natuurbeschermer, free diver, surfer, duiker en instructeur, model en wordt ook wel de 'shark whisperer' genoemd. Bekijk de video!

Lees verder
25 aug. 2014

VIDEO: Zonnewende in Alaska

In deze video bijzondere beelden vanuit de lucht over het landschap van Alaska tijdens de middernachtzon van de zonnewende.

Lees verder
17 aug. 2014

De Mission Mountains in Montana

Met gekartelde, met sneeuw bedekte bergtoppen, bergmeren, actieve gletsjers en heldere beekjes, heeft het terrein van de Mission Mountains al eeuwenlang reizigers geboeit.

Lees verder
9 aug. 2014

VIDEO: New York in Slowmotion

New York is een stad die ons blijft fascineren en waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Ook deze slowmotion video over de 'Big Apple' is weer genieten geblazen!

Lees verder
3 aug. 2014