Home
Blog
Zambia blogs

Reisinspiratie

10 blogs over Rondreizen in Zambia
· Suzanne van Duijn
Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoria Falls: machtige must-do!
Terwijl hordes toeristen massaal naar Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika afreizen, tippen wij een unieke rondreis door Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en de onwaarschijnlijk mooie Victoria-watervallen. Na deze kennismaking met zuidelijk Afrika wil je misschien wel nooit meer iets anders.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Zambia
Water en wildlife zijn twee belangrijke kenmerken van het mystieke Zambia. De volgende zeven parels in dit bijzondere land laten jouw Afrika-hart gegarandeerd sneller kloppen.
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste bezienswaardigheden in Zuidelijk Afrika
Voor een avontuurlijke reis, prachtige natuur en veel wildlife ben je in Afrika aan het goede adres. De allermooiste bezienswaardigheden van Zuidelijk Afrika op een rijtje.
· Suzanne van Duijn
Devil’s Pool bij Victoria Falls: héél eng filmpje dit!
Een baantje trekken in de Devil’s Pool, een natuurlijk zwembadje bovenaan de Victoria Falls? Dat is alleen voor échte adrenalinejunkies! Kijk de video en oordeel zelf…
· Redactie
Beleef een groot avontuur en maak de wereld een stukje beter
Heb jij altijd al eens Afrika op avontuurlijke en unieke manier willen ontdekken ? Dit is je kans! Plan Nederland organiseert een grensverleggende fietstocht dwars door de prachtige omgeving van Zambia met Cycle for Plan.
· Suzanne van Duijn
19 Reizen die je moet maken vóór je 30 bent
Reizen kan natuurlijk altijd, maar déze klassiekers wil je van je bucketlist af hebben vóór the big 3-0!
· Redactie
5 redenen om Zambia te bezoeken
Als je de reisgidsen er op na slaat, dan wordt geheel Zambia te vaak gereduceerd tot niet veel meer dan de Victoria Falls. Hoe spectaculair deze watervallen ook zijn, het doet onrecht aan de rest van dit geweldige en raadselachtige land. Van ongerepte nationale parken, gigantische meren en de mooiste lodges tot een rijk cultureel erfgoed met ongelooflijk gastvrije mensen, Zambia heeft bezoekers enorm veel te bieden. We hebben de vijf hoogtepunten op een rij gezet.
· Redactie
's Werelds grootste beschermde gebied
In het zuiden van het Afrikaanse continent bevindt zich 's werelds grootste beschermde gebied: De 'Kavango - Zambezi Transfrontier Conservation Area', ook wel bekend als KAZA.
· Redactie
Bijzonder Zambia
Voor een echt bijzondere reiservaring moet je in Zambia zijn. Dit land is bij lange na nog niet zo bekend als de overige safarilanden, maar doet daar zeker niet voor onder. Sterker nog, in Zambia kun je nog genieten van de authentieke sfeer en is de kans klein dat je omver wordt gelopen door hordes overige toeristen.
· Redactie
Reporter worden in Afrika
Ben jij avontuurlijk ingesteld, heb je de skills om een goede reportage in elkaar te zetten én wil je graag kans maken op een gratis reis naar het indrukwekkende Afrikaanse land Zambia? Doe dan nu mee aan de actie die de Reiskrant van De Telegraaf in samenwerking met KLM op touw heeft gezet.

Archief

>