Home
Blog
Zwitserland blogs

Reisinspiratie

25 blogs over Rondreizen in Zwitserland
· Redactie
Bestemming Zwitserland
Zwitserland is dat land waar je doorheen rijdt op weg naar Italië. Je denkt al dicht bij je bestemming te zijn, maar feitelijk ben je pas op de helft. Veel reizigers besluiten een nachtje in Zwitserland door te brengen, alvorens de snelweg richting het zuiden weer op te rijden, maar maak van Zwitserland ook eens je bestemming.
· Redactie
Korte reis naar Zürich
Het Zwitserse Zürich is typisch zo’n stad waar je bij het plannen van een korte reis niet zo snel aan zult denken. Dat is erg jammer, want Zürich is niet alleen een goede plek voor een overnachting tijdens een autoreis naar bijvoorbeeld Toscane, maar is ook perfect voor een lang weekend weg.
· Redactie
Sneeuw in de Alpen, dus..wintersport!
Ja, je leest het goed. Gister is er al een grote hoeveelheid sneeuw in de Alpen gevallen! Nou kijk je daar normaal gesproken natuurlijk niet van op, maar nu is het nog zeer vroeg in het wintersport seizoen. Het is zelfs nog maar 2 keer eerder voorgekomen dat er zo vroeg al zo'n hoeveelheid sneeuw is gevallen.
· Redactie
Maak gratis je eigen stedengids
Er is nu tijdelijk een leuke actie aan de hand bij KLM, namelijk een waarbij je gratis je eigen stedengids kunt creëren. Via de website kun je met een paar muisklikken een reisgids samenstellen die helemaal is toegespitst op jouw wensen. Een persoonlijke cityguide voor je vakantie dus.
· Redactie
Bijzondere hotels
In de hotelwereld bestaan nogal wat verschillen, zo zijn er bijvoorbeeld eenvoudige hotels, familiehotels, luxe hotels en super-de-luxe hotels. Daarnaast bestaan er hotels die overal tussenuit springen, door hun hoogte, het uiterlijk dat ze zich hebben laten aanmeten of een andere opvallende bijzonderheid.
· Redactie
Zwitserland duurste bestemming van Europa
Zwitserland is het land met de hoogste hotelkamerprijs in Europa. Reizigers uit de eurozone betaalden er gemiddeld €138 voor een overnachting in het tweede kwartaal van 2010. 

Archief

>