Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Suzanne van Duijn
De beste reistijd voor een rondreis in Namibië
Keer op keer blijven we het zeggen: Namibië is werkelijk een top bestemming voor een prachtige rondreis. Wij vertellen je wat de beste tijd is voor een roadtrip door Namibië.
· Suzanne van Duijn
De 5 mooiste natuurgebieden in China
China is best een bizar land om te bereizen. Het land heeft een ongekende en ongeëvenaarde schoonheid met must see’s die je nergens anders ter wereld vindt. Ook voor deze vijf allermooiste natuurgebieden wil je zéker naar China toe.
· Redactie
Ontdek wintersport dit seizoen in Noorwegen
Wil je dit winterseizoen de Alpen eens inruilen voor een nieuwe ervaring? Denk dan eens aan Noorwegen, een unieke bestemming voor je volgende wintersport. En door de sneeuwzekerheid en de vele winteractiviteiten is het Scandinavische land de laatste jaren uitgegroeid tot een must-visit voor wintersporters!
· Suzanne van Duijn
Dit is de beste reistijd voor een rondreis Maleisië
Witte stranden, heldere zee, wereldstad Kuala Lumpur, jungle, bergen... Maleisië heeft het allemaal. Maar je wilt natuurlijk wel een beetje mooi weer hebben. Dit is de beste reistijd voor een rondreis door Maleisië.
· Redactie
Dit zijn dé bestemmingen voor 2018!
Het nieuwe jaar staat te trappelen om z’n intrede te doen. En een nieuw jaar betekent een nieuwe reisbestemming! Zoveel landen, zoveel keuzes. Daarom dit lijstje!
· Redactie
De 5 mooiste stranden van Kaapstad
Waar je in Nederland de keuze moet maken tussen Hoek van Holland of Renesse heb je in Kaapstad een veel breder assortiment aan zand en strand. Ik snap dat dit overweldigend kan worden. Vandaar dit handige lijstje met de beste stranden in Kaapstad.
· Suzanne van Duijn
Must see’s in Patagonië: top 8 bezienswaardigheden
Patagonië is vanwege haar onwaarschijnlijk mooie, ruige en ongerepte natuur misschien wel één van de meest ultieme vakantiebestemmingen voor natuur- en outdoorliefhebbers. We geven je acht redenen waarom je deze bestemming vandaag nog wilt toevoegen aan je bucketlist.
· Suzanne van Duijn
Het ultieme avontuur: Zuidoost-Azië op de motor
Nooit meer last van overvolle bussen, angstaanjagend rijgedrag en prachtige landschappen die je in een sneltreinvaart door het autoraampje aan je voorbij ziet schieten? Ga dan voor het ultieme avontuur: Zuidoost-Azië op de motor.
· Suzanne van Duijn
Vijf keer doen en zien in Kathmandu
Nepal, 'het dak van de wereld', heeft een enorme aantrekkingskracht op reizigers en dan vooral op liefhebbers van natuur en avontuurlijke outdooractiviteiten. Maar ook Kathmandu, de grootste stad van het land, mag niet ontbreken op je reis.
· Suzanne van Duijn
6x Geheimen in Thailand: unieke bestemmingen die écht de moeite waard zijn
Uiteraard staan alle toeristische hotspots op de planning bij een bezoek aan Thailand. Maar als je die eenmaal hebt afgevinkt, dan staan er nog een paar onontdekte juweeltjes van bestemmingen op je te wachten.
· Suzanne van Duijn
De 10 mooiste stranden van Italië
Altijd al willen weten wat de mooiste stranden van Italië zijn? Zet je dan schrap: bij deze tien mooiste stranden kun je alleen maar wegdromen. Dus doe dat ook!
· Suzanne van Duijn
Top 10 bestemmingen op maximaal 2,5 uur vliegen van Amsterdam
Binnen de tijd van een retegoede film op een gave bestemming aankomen? Dat kan! Dit zijn tien hotspots dicht bij huis.
· Redactie
Reisgids Papua: Bezienswaardigheden, tips én routes
Een mooie rondreis door Papua maken? Bekijk déze handige mini reisgids met de absolute top bezienswaardigheden, handige tips én een mooie route voor een Papua reis.
· Suzanne van Duijn
De 7 mooiste bezienswaardigheden van Zambia
Water en wildlife zijn twee belangrijke kenmerken van het mystieke Zambia. De volgende zeven parels in dit bijzondere land laten jouw Afrika-hart gegarandeerd sneller kloppen.
· Suzanne van Duijn
Zes redenen waarom een citytrip Las Palmas de Gran Canaria een uitstekend idee is
Move over Barcelona! Dit jaar willen we massaal overwinteren in Las Palmas de Gran Canaria, de zonnigste stad van Europa.
· Redactie
Déze prachtige video van een Vietnam reis móet je zien
Benieuwd hoe een rondreis Vietnam eruit ziet? Kijk dan déze schitterende video die Dave en Ayla maakten tijdens hun reis van bijna 3 weken door dit mooie land. Geluid aan en genieten!
· Suzanne van Duijn
Top 10 bezienswaardigheden op Jamaica
‘Jaaaah maaan!’ Deze tien plekken zijn hot op Jamaica en wil je gezien hebben!
· Suzanne van Duijn
10x Australië's Outback: de vergeten plekken van Oz
Australië is het op vijf na grootste land ter wereld en dat terwijl er maar zo’n 24 miljoen mensen wonen. Er is dus heel veel ruimte in Australië, en heel veel plekken waar helemaal niets is en die ver van alles liggen. Dit noemen ze in Australië de ‘outback’.
· Suzanne van Duijn
Thailand off the beaten track: de Mae Hong Son Loop
Naast de paradijselijke stranden van het zuiden mag ook het noordwesten van Thailand niet ontbreken op je reis. Wil je naast Chiang Mai en Pai een flinke dosis extra avontuur, dan is de Mae Hong Son loop een aanrader.

Archief

>