Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Suzanne van Duijn
Twee maanden backpacken in Australië: Route + Tips
Backpacken in Australië wordt steeds populairder. Dit verre land 'down under' heeft genoeg te bieden om een paar maanden of zelfs een jaar doorheen te reizen. Wil jij weten wat de pefecte route is en wat je allemaal moet regelen? No worries mate! Je leest het hier!
· Suzanne van Duijn
Must-see: Een episch filmpje van het magische Bali
Op de bucket list van menig reisliefhebber en niet zonder reden: Bali is een prachtig eiland en heeft al jarenlang een waanzinnig sterke aantrekkingskracht op diverse soorten reizigers. Kijk en geniet mee!
· Suzanne van Duijn
De 8 mooiste eilanden van de Filipijnen
De Filipijnen staat garant voor paradijselijke mooie bounty-stranden. Met meer dan 7.000 eilanden is er altijd wel eentje waar jij op slag verliefd op wordt. Na de Filipijnen? Nooit meer naar huis!
· Suzanne van Duijn
5x Must-do’s in Queenstown Nieuw-Zeeland
Queenstown ligt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en staat ook wel bekend als de ‘Adventure capital of the world’. Ondanks dat Queenstown maar een klein stadje is, is er enorm veel te doen. Dit zijn de vijf must do’s in Queenstown!
· Suzanne van Duijn
Wow Namibia, we just fell in love with you!
Zuid-Afrika is onwaarschijnlijk mooi en ook Tanzania trekt al jaren vele toeristen. Maar voor een onvergetelijk mooi stukje Afrikaanse wildernis gaan wij ook met alle liefde naar Namibië.
· Suzanne van Duijn
Must-do: Kings Canyon in Australië's Red Center
Centraal-Australië betekent veel rood zand, lange afstanden, grote leegtes, woestijn en natuurlijk dé bekende grote rode rots, Uluru (Ayers Rock). Maar je vindt in dit gebied ook de indrukwekkende Kings Canyon, een absolute must-do!
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van de paradijselijke Filipijnen wil je écht zien
Zon, zee, strand, allermooiste plekjes in de paradijselijke Filipijnen én leuke dingen die je met een GoPro kunt doen. Je ziet het in deze fijne video!
· Suzanne van Duijn
De Ultieme Roadtrip Utah: Route & Tips
Van bizarre rotspartijen tot gave wintersport: neem deze tips ter harte en trek eropuit in amazing Utah.
· Redactie
Waarom je je reis naar Cuba beter van tevoren kunt regelen
Oude Amerikaanse auto’s, koloniale stadjes, vervallen straten, cowboys te paard…Reizen in Cuba is een stap terug in de tijd zetten.
· Suzanne van Duijn
Dit filmpje van Tanzania is echt waanzinnig mooi
Tanzania is vooral bekend vanwege vulkanisch massief Kilimanjaro, maar heeft nog zoveel méér te bieden. Duik met deze video mee in dit veelzijdig stukje Afrika.
· Suzanne van Duijn
De mooiste plekken van Sri Lanka: top 15 bezienswaardigheden
Waar Thailand en Indonesië de afgelopen jaren de show stalen, is het nu de beurt aan Sri Lanka. Na een roerig verleden, is Sri Lanka nu weer helemaal hot & happening. Dit zijn de 15 mooiste bezienswaardigheden van Sri Lanka!
· Redactie
Vijf reistips voor Nepal
Ben je gek op de natuur, maar heb je ook interesse in culture highlights? Dan is Nepal een ideale reisbestemming! En  voor een prachtige Nepal reis hebben wij 5 goede tips voor je.
· Suzanne van Duijn
Door dit filmpje van Yosemite wil je meteen naar Amerika!
Ben je een liefhebber van natuur en fotograferen? Haal dan je hart op in Amerika's fotogenieke Yosemite Nationaal Park. Ook op film doet het park het goed!
· Suzanne van Duijn
Dit super gave filmpje over Zuid-Afrika móet je gezien hebben
Sit back, relax en enjoy Zuid-Afrika! Alhoewel, relax? Het relaxte muziekje doet anders vermoeden, maar bij het zien van dit filmpje gaat de adrenaline meteen door je lichaam stromen.
· Suzanne van Duijn
Epische roadtrip door de USA: gave video!
Eén man, één auto, één telefoon, één videocamera, één maand cruisen door tien staten en dan deze verbluffend mooie beelden vastleggen. Dit moet je zien!
· Suzanne van Duijn
Must-see: heerlijk filmpje van Sri Lanka
Verwonder je over het nog relatief onontdekte maar oh zo prachtige Sri Lanka met deze supermooie reisvideo!
· Suzanne van Duijn
De 15 mooiste plekken in Namibië
Zuid-Afrika, eat your heart out. Voor een onvergetelijk avontuur in de Afrikaanse wildernis kiezen steeds meer mensen voor Namibië.
· Suzanne van Duijn
Zó vet is Portland en omgeving
Oregon’s grootste stad Portland is hip en happening (en niet alleen door "Wie is de mol?"). Lees hier wat je zeker beleefd moet hebben in deze vooruitstrevende Amerikaanse stad.
· Suzanne van Duijn
Dit prachtige filmpje van het magische Bali móet je zien!
Er zijn maar weinig eilanden die zo paradijselijk aan doen als Bali. En dat hebben de makers van dit filmpje op een prachtige manier weten uit te beelden. Thank you Bali, for being you!

Archief

>