Home
Blog
Bestemmingen

Reisinspiratie

1244 blogs in de rubriek Bestemmingen
· Redactie
Fox vakanties landendagen
FOX vakanties organiseert in januari en februari weer de Fox vakanties landendagen. Deze keer staan China en Amerika op het programma. Tijdens de landendagen krijg je informatie en tips en kun je je even helemaal in de reissfeer onderdompelen. 
· Redactie
Goedkope rondreis Thailand
Ben je op zoek naar een goedkope rondreis Thailand? Dan is de rondreis "Amazing Thailand" van Stip Reizen een absolute aanrader! Deze prachtige 15-daagse rondreis brengt je naar alle hoogtepunten van Thailand en is DE topper in het reisaanbod van Stip Reizen.
· Redactie
Havana
De Cubaanse hoofdstad Havana is een goede plek om naartoe te gaan als je even geen zin hebt in al die typisch westerse winkels en merken. In Havana is het alsof de tijd al jaren stilstaat en kun je als liefhebber van oldtimers en oude gebouwen je hart echt ophalen.
· Redactie
Ontdek Oman
Oman ligt op maar zo’n zeven vlieguren van ons verwijderd, maar zodra je er voet aan land zet, stap je in een geheel andere wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruige bergtoppen, groene oases, een heerlijk klimaat en prachtige witte stranden.
· Redactie
Gujarat in India
Overweeg je een reis naar India te ondernemen? Bezoek dan in elk geval de bijzondere streek Gujarat, de geboortestreek van Mahatma Ghandi. Hier vind je tal van indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals diverse monumenten en tempels.
· Redactie
Sint Maarten
Heb je zin om jezelf eens volledig onder te dompelen in alles wat het leven zo aangenaam maakt? Verlang je naar parelwitte stranden, exotische cocktails en een altijd schijnend zonnetje? Hou je van zwemmen, varen en andere watersporten? Dan is het een goed idee om een vakantie te boeken naar Sint Maarten.
· Redactie
Winters Noorwegen
Voor een typische wintersportvakantie kun je natuurlijk heerlijk naar Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk gaan. Daar is niets mis mee, het is alleen niet erg origineel. Als je echt iets bijzonders van je skivakantie wilt maken dan kun je misschien beter afreizen naar het hoge noorden, zoals bijvoorbeeld naar Noorwegen.  
· Redactie
De Maya Route
Volg het pad van de Maya’s en ontdek diverse landen van Zuid-Amerika met behulp van de Maya Route. Dit is een bijzonder populaire reisroute die jou door prachtige landen als Guatemala, Honduras en Mexico voert.
· Redactie
Prachtig Paraguay
Paraguay is een land van tegenstellingen. Je vindt er arm en rijk, modern stadsgewoel en ongerepte natuur en naast de aloude manier om je te paard te verplaatsen wordt er ook in dure auto’s gereden. Paraguay is gelegen in Zuid-Amerika en heeft zowel Argentinië als Brazilië als buren.
· Redactie
Reis om de wereld in 5 minuten
Soms komen er van die reisvideo's voorbij waardoor je direct je backpack wilt inpakken voor je eigen rondreis. Dit is er zo eentje!
· Redactie
De Galapagos eilanden
Bij de naam Galapagos eilanden zie je veel mensen hard nadenken over waar die eilanden ook alweer liggen. Sommigen denken dat ze deel uitmaken van Colombia, anderen houden het op een zelfstandig landje ergens in de oceaan. In werkelijkheid maken de schitterende Galapagos eilanden deel uit van Ecuador.
· Redactie
Grenzeloos genieten in de Elzas
De Elzas is een mooie streek in het grensgebied tussen Duitsland en Frankrijk. Het is dichtbij en dus goed aan te rijden, daarom is de Elzas perfect voor een korte trip naar het buitenland. Je vindt er pittoreske dorpjes, imposante kastelen en prachtige vergezichten. Bovendien kun je er heerlijk eten, ideaal dus voor een romantisch weekendje weg.
· Redactie
Leuker badderen
Wordt alle drukte rond de kerstdagen je nu al te veel en zou je er het liefst stilletjes tussenuit willen piepen om ergens in een heerlijk wellness resort weer helemaal tot rust te komen? Wat let je? Hieronder vind je de gouden tip om dit idee ten uitvoer te brengen.
· Redactie
Hotspot Lissabon
Kenners voorspellen dat Lissabon dé hotspot van 2012 gaat worden. Zowel Esquire als Lonely Planet tippen Lissabon als ‘the place to be’ in het komende jaar. Wat maakt Lissabon dan zo bijzonder? Lees verder en je weet het.
· Redactie
Yokohama
Stel, je bent op rondreis in Japan en hebt Tokio inmiddels wel gezien maar nog een dag over voor bezichtigingen voor de reis weer verder gaat. Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan de stad Yokohama! Yokohama ligt namelijk op slechts een klein halfuur treinen vanaf Tokio en leent zich dus prima voor een leuke dagtrip.
· Redactie
Koloniaal en vulkanisch Antigua
De stad Antigua beschikt over talloze typisch koloniale bouwwerken en is een populaire bestemming in Guatemala. Je treft er bijvoorbeeld veel backpackers en reizigers die graag Spaans willen leren. In Antigua heb je een ruime keuze aan overnachtingsmogelijkheden en in en rond de stad valt genoeg te beleven.
· Redactie
Heilig Varanasi
De meest heilige stad voor hindoes is waarschijnlijk Varanasi in India. De pelgrims komen van heinde en verre, soms zelfs op blote voeten. Varanasi is gelegen aan de rivier de Ganges, een heilige rivier die voor hindoes veel betekent.
· Redactie
Groots ontspannen in Brazilië
Er zijn een paar plekken op aarde waar je nog prachtige, vrijwel onontdekte en vooral onbedorven paradijsjes vindt. Brazilië is zo’n plek, hier vind je namelijk Ilha Grande, het grote eiland waar het grote genieten kan beginnen.
· Redactie
Cultureel weekend Münster
Als je er een weekend tussenuit wilt dan ligt een stad als Parijs natuurlijk voor de hand. Andere geliefde bestemmingen zijn Londen, Brussel en Berlijn, maar probeer ook een keer iets anders. Münster is bijvoorbeeld een fantastische stad en zeker als je van cultuur houdt een echte aanrader.

Archief

>