Bezienswaardigheden in Manhattan

Bezienswaardigheden in Manhattan

5 oktober 2011
Wie aan Manhattan denkt, laat zijn gedachten meestal allereerst afdwalen naar allerlei gelegenheden om te shoppen. Manhattan heeft echter veel meer te biede... Lees verder

Op safari in Tanzania

Voor het beleven van het ultieme safarigevoel is het ondernemen van een reis naar het Afrikaanse Tanzania zeker een aanrader. Dit bijzonder mooie land bestaat namelijk voor maar liefst twee derde uit prachtige nationale parken.

Lees verder
3 okt. 2011

Mini reisgids Barcelona

Barcelona is het hele jaar door een heerlijke stad en dus ook prima geschikt om voor een korte trip in de herfst. De temperatuur is er in oktober heerlijk, zodat je lekker uitstapjes kunt maken en volop kunt genieten van een drankje op een zonnig terras.

Lees verder
1 okt. 2011

Bezienswaardigheden van Istanbul

Istanbul is niet alleen de hoofdstad van Turkije, maar is dit jaar ook de culturele hoofdstad van Europa. Dat is niet zo gek als je de rijke geschiedenis van de stad kent. Istanbul is in de loop der tijd namelijk ook de hoofdstad van de Romeinen en de Byzantijnen geweest.

Lees verder
30 sep. 2011

Topbestemmingen

In een grootschalig recent onderzoek onder reizigers van over de hele wereld, zijn drie bestemmingen als ‘topbestemming’ uit de bus gekomen. De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan zijn door een kleine 12.000 respondenten uit 23 landen verkozen tot ‘top global travel destination’.

Lees verder
28 sep. 2011

Oostkust Australië

Als je een rondreis door Australië wilt gaan maken, dan is een trip langs de oostkust van Australië zeker een aanrader. Hier vind je niet alleen mooie kustlijnen met prachtige stranden, maar ook een aantal grote steden en bijzondere eilanden.
Lees verder
25 sep. 2011

Goedkope rondreis Indonesië - Java & Bali bij Stip Reizen!

Bij STIP reizen boek je nu supervoordelig een rondreis Indonesië (Java & Bali) vanaf 1098 euro!
Deze 16-daagse rondreis kun je maken met vertrek van November tot en met Maart en is inclusief vliegtickets, rondreis met een bus, overnachtingen, een dagelijks ontbijt en een Nederlandstalige reisbegeleider.

Lees verder
23 sep. 2011

Oktoberfest München

Als je van oergezellige, Duitse volksfeesten houdt dan kun je het ‘Oktoberfest’ natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten trekken. Ook dit jaar vindt het festijn weer zeventien dagen lang plaats in de Duitse stad München. Het is afgelopen zaterdag van start gegaan en duurt nu nog tot 3 oktober.

Lees verder
23 sep. 2011

Buenos Aires

Als je een vakantie naar Argentinië aan het plannen bent, zorg er dan in elk geval voor dat je een aantal dagen in Buenos Aires kunt doorbrengen. Deze bruisende en bijzonder charmante stad wordt namelijk niet voor niets ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd.

Lees verder
21 sep. 2011

Beste reistijd Guatemala

Het land Guatemala ligt in Midden-Amerika en heeft een tropisch klimaat. In het noorden en westen grenst Guatemala aan Mexico en in het oosten aan Belize, El Salvador en Honduras. Voor het overige grenst het land aan zee. De inwoners stammen voor het grootste gedeelte af van traditionele Maya indianen en de voertaal is Spaans.

Lees verder
20 sep. 2011

Bezienswaardigheden Java

Java is het dichtstbevolkte en meest bezochte eiland van Indonesië. Je vindt er drukke en moderne steden als Jakarta, tevens de hoofdstad van Indonesië, maar ook tal van oude, culturele bezienswaardigheden.

Lees verder
19 sep. 2011

Zanzibar: Hét bounty eiland van Tanzania

Een mooie bestemming voor een veelzijdige rondreis is Zanzibar, een eiland voor de kust van Tanzania. Hier vind je niet alleen prachtige, witte stranden en heerlijk weer maar ook bijzondere architectuur.

Lees verder
17 sep. 2011

Allerhande Thailand tips

Thailand staat bij veel mensen hoog op de lijst van te bezoeken landen. Als je voor het eerst in Thailand gaat rondreizen is het handig om een aantal zaken te weten.

Lees verder
16 sep. 2011

Sterk in prijs verlaagd: Rondreis Chili bij FOX Vakanties

FOX Vakanties heeft een geweldige aanbieding voor een rondreis naar Chili. Het gaat om de reis "16-daagse Rondreis Chili: Wijn, Woestijn en Eeuwige sneeuw".

Lees verder
24 aug. 2011

Europa blijft populair

Voor de Nederlandse vakantiegangers is en blijft reizen binnen Europa populair. Ook de interesse in reizen naar het Caribische gebied nam enigszins toe, maar met name Frankrijk is dit jaar weer gestegen in populariteit, op de voet gevolgd door Duitsland.

Lees verder
14 aug. 2011

Reizen langs Spaanse paleizen

Heb je zin in een vakantie vol luxe en historie? Dan is het misschien een leuk idee om een reis langs zogenaamde ‘Paradores’ te maken. Dit zijn paleizen, kloosters en kastelen die door de Spaanse overheid zijn omgebouwd tot een luxe hotel. Er zijn er zo’n 86 in Spanje, vaak gelegen op bijzondere locaties.

Lees verder
13 aug. 2011

Mooie routes door Ierland

Eigenlijk moet je in Ierland gewoon op je gevoel gaan rondrijden en de wegen inslaan die jou het meeste aanspreken. Het kan echter handig zijn om bij een rondreis door Ierland toch een paar mooie gebieden te doorkruisen, omdat deze gewoon prachtig zijn en het er niet meer uitmaakt waar je naartoe rijdt.

Lees verder
10 aug. 2011

All-inclusive topbestemmingen

All-inclusive reizen zijn ideaal als je op zoek bent naar een zorgeloze vakantie. Alle denkbare zaken zitten bij de prijs inbegrepen en dat heeft een aantal voordelen. De all-inclusive formule is populair en wordt daarom in steeds meer landen aangeboden.

Lees verder
8 aug. 2011

Festivalmaand in Sydney

In de maand augustus kun je in het Australische Sydney genieten van een heleboel interessante festivals. Er worden in deze ‘wintermaand’ namelijk tal van evenementen georganiseerd, onder meer op het gebied van cultuur, sport, design en wetenschap.

Lees verder
5 aug. 2011